.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Guest

musta4kite_izrusqvane

stava li da se izrusqt musta4kite s kislorodna voda i 6te mu stane li ne6to na liceto.nqkoi ot vas pravil li go e
    blagodarq predvaritelno

po-dobre gi mahni
    2 т. системно.

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    6ti porasnat o6te po dalgi kislorodnata voda stimulira rasteja na kosama nqma zna4enie kade e dali na liceto ili na nqkoq dr. 4ast ot tqloto i kato porasnat polovinata si e 4eren a drugata polovina si e rus
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Ще ти се зачерви. Пробвай на ръката (примерно) и ако е само зачервяване, давай и над горната устна. Аз колко съм си изрусявала космите и не са ми пораствали по-дълги.

Guest
    az na rakata go pravq no use6tam ne6to kato 6tipene i sarbej,i a ponqkoga se za4ervqva

Guest
    Просто ги махни...лентички, пинсетка или просто отиди на козметик Но не ги изрусявай...пак си личат и е смешно

Ами наистина е по-добре да ги премахнеш с лентички ама с пинсета ако тръгнеш да ги махаш просто не знам как ще издържиш на болката.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Това за ръката е нормално.

Аз сега се сетих, веднъж (ох, ужасно е) четох мнението на някого, че приятелката й си изрусила мустака и като отишли на дискотека от тази синьо-лилавата (не знам точното име) светлина космите изглеждали като на "бенгалски тигър".

Повече от фен
    Град
    (:
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Това за ръката е нормално.

Аз сега се сетих, веднъж (ох, ужасно е) четох мнението на някого, че приятелката й си изрусила мустака и като отишли на дискотека от тази синьо-лилавата (не знам точното име) светлина космите изглеждали като на "бенгалски тигър".

xahxahaxhxahaxhxahxa lelele

a po temata otidi na kozmetik i gi mahni

ili gi obrusni (6eguvam se)
    The pain is temporary!

нееее.....не ги изрусявай! наистина ще е смешно!
    пробвай с кола маска!
    8т. реклама
    бан на профил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си