- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за "Тях"
1. Масоните - тая история ми звучи дебилна...поредната измислица с цел интриги....не става току така оправляването на света...тъпо ми звучи..нямам мнение не съм запознат
2. Хомосексуалистите - не ми пречат...хора като хора, има всякъкви между тях
3. Цигани - хора като хора, има всякакви между тях
4. Евреи - хора като хора...има всякакви между тях
Френския философ си го е казал много добре...расизма е пълна ограничена идиотщина...за мен всички с някакви подобни идеи са ограничени идоти..просто не мога аз да си го събера в главата как може човек да е толкова тясно скроен и да има подобно мислене.
И се пише филолог а не фиолог![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
масонските групи ги има .. и са факт но и тайна
какво точно са знаят само хората които участват в тях, всички останали знаят само легенди :)
ако погледнете в речника, ще видите, че масон и масони се дефинира като регилиозно движение..
но с това не се изчерпва
масон също означава и >строител, зидар<
масонските общества, членуват хора,.. бизнесмени, занимаващи се със строителство, мощни и доказани на пазара и в сферата си. горе долу толкова мога да ви кажа и аз сега .. все още проучвам точно това :)
като на шега, но .. ;)
с какъвто се събереш такъв ставаш
когато имаш богати приятели и ти ставаш богат
(надявам се да си изтълкувате правилно последните два реда) ;)
Пий Бира За Да Станеш Човек
МасонитеЗаинтригувана съм след някои книги, които ги споменават, интересна организация, още повече че нищо не се знае със сигурност за тяХ.
![]()
Другите са хора като хора, гледам първо да опозная човека и тогава да съдя за него. Но ако някой гей е пич и някой е лайно, това е заради самия човек, а не заради това, че е гей. Същото е и с цигани, и с евреи и с всики, които по някакъв мизерен и преекспониран признак могат да се приемат за "различни"...![]()
И едно уточнение- евреите освен че имат една и съща религия, са отделен народ и етническа група. Уточнението защото някой каза "Всеки си избира религията". Първо, не си много права.И второ, евреите са си евреи и дори да не вярват в Бог пак са евреи както ти си българка, а комшията ти циганин.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
masonite-upravlqvat![]()
homosexualistite-ne mi pre4at osobeno
ciganite-otvratitelni gadni i gnusni xora !
evreite-obiknoveni xoranqmam nqkakvo osobeno mnenie za tqh
1. Масоните -- не съм запозната точно за какво става въпрос
2. Хомосексуалистите -- не ми пречат стига да не парадират с това
3. Циганите -- нямам им доверие
4. Евреите -- братовчедите ми са полуевреи, хора като хора
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
1. Масоните Не ги знам кои са.
2. Хомосексуалистите Изобщо не ги обичам, но всеки има право на личен избор.
3. Циганите Винаги съм ги мразил и яко ме дразнят, но за тези, които бачкат, за да си изкарат хляба, нищо не мога да кажа.
4. Евреите Безразлични са ми...нямам определено мнение за тях.![]()
Първоначално написано от HandOfBlood
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
МасонитеБях срещала в темите си по история , че има "Масонска ложа" в България и тя взема участие в деветоюнския преврат. Поразрових се и ето какво казва Уикипедия по въпроса: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...BE%D0%BD%D0%B8
Който си е направил труда да кликне, ще види, че не е много, но пък можете да намерите линкове към други сайтове, където да понаучите нещо, ако сте заинтересовани.
ЦиганитеРазбира се, че всички сме хора и се раждаме равни. Само , че много зависи от това как ни възпитават, какво ще станем. Тогава ставаме различни. А тях - циганите - ги възпитават да лъжат, да крадат и да мразят българите. А най-лошото е, че държавата вместо да вземе мерки срещу това, сякаш ги насърчава. Този народ е паразит в тялото на българското общество!
ЕвреитеОпределено нямам нищо против тях, смятам, че неприязантта към тях е отдавна изчерпана и е глупава проява на втълпен и неоснован расизъм!
ХомосексуалиститеАз лично смятам, че хомосексуализмът е физическа болест, а не избор, защото човек трябва да изпитва естествено желание към определен пол, а не да си го налага чрез мисълта. Уважавам хората, които дръзват да си признаят какви са, дори и с риска да бъдат отхвърлени от някои; дразня се на хората, които се правят на интересни така ( например 16-годишните ку*вички, които се мляскат по детските дискотеки - много е модно...)
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
абе .. забрави, че ще пише в нета какво и какви са масоните
аболутно точна информация можеш да имаш само ако си в играта
и пак имаш ... един вид закон .. забрана да даваш информация за това на хора които не са масони
както и .. двама масони в кафене не си говорят за ... тия работи
Ооо, някой ми е вдигнал старата темичка.![]()
Така... да обобщим най-общо какво мисли мнозинството....
1. Масони - Не знаете кои са
2. Хомосексуалистите - не ви пречат![]()
3. Циганите - Не ги харесвате особенно
4. Евреите - не ви пречат
Не съм съгласен с някои неща, но какво да се прави.![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
1. МасонитеНе съм наясно с тези личности.
2. ХомосексуалиститеНищо против само да не пречат на другите. Всеки с идеите и вижданията си.
3. ЦиганитеИмам огромна непоносимост. Не съм расист, но не съм и даутонист. МРАЗЯ ГИ ОТ ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ!!!
4. ЕвреитеПравят адски много глупости по света, пък и в България.
1. Масоните - честно казано са доста странни (имах "честта" да прочета малко повече за тях --> http://www.masoni.org/
2. Хомосексуалистите - всеки си е с различна ориентация, не можем да виним някого, че е такъв какъвто е...
3. Циганите - Ако не ме причакват на спирката да ме оберат...ще е много добре...
4. Евреите - за тях нямам мнение..В България са едва 2.3 %, дори по-малко...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Само за евреите ще допълня,че са SUPER нахални като нация-МРАЗЯ ГИПървоначално написано от HandOfBlood
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
1.така, значи да уточним че мацоните си ги има в България, даже съм виждала масонска мантия и значка на масон - рицар(една от наи-долните степени в техните класоеи деления.Тези хора трябва да ги има в България, но не одобрявам участието на политици които така или иначе правят достатъчо простотии и унищожават българската нация бавно и сигурно.смятам че поне там не трябва да ги има.
2.стига да не се демонстрира на обществени места няма нищоо лошо
3.Ами смятам че трябва да им се отдели терен в тоя свят и да си живеят там а не да населяват други страни.иначе нямам нищо против
4.Всички сме хора и не удобрявам омразата към тази нация
IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!
Масоните-Световна организация (ръководи се от евреи ) с цел СВЕТОВНО господство ,събират се в ложите си за да обсъждат бъдещите си цели(погрешно изкривени ),както и вярват в ЛУЦИФЕР и Тора.
Гейчета- БОЙ БОЙ БОЙ БОЙ
Циганите -гадни долни -само бой
Евреи -долни копиленца
2 т. системно
На масоните начина на мислене им е изчанчен.
Гейчетата да се е*ат отзад,не ми пречат.
Циганите-абсолютно нищо против.
Евреите-нищо,нощо,нищо против.Хора като хора.
Първоначално написано от niki7o
1. Масоните-не ги знам
2. Хомосексуалистите-нищо не мисля за тях
3. Циганите-Ужас
4. Евреите-нищо лошо не мисля за тях
ти явно само на тълковния речник от 63та вярвашПървоначално написано от scorpiass
1. Масоните - отговорни и вярни на идеята си хора. Дано повече такива да има, макар че може да обединят верността си около нещо по-общодостъпно.
2. Хомо - всеки има право на избор какъв ще бъде и ако с това не застрашава друг - гък не можеш да му кажеш. Ако ще песни да пее по улиците, не ми правят впечатление. Да си се целуват, да си се натискат по градинките, с какво аджеба биха могли да ми попречат? Да живеят бе, да се радват. Важното в тоя живот е човек да бъде щастлив, ако те намират щастието си по този начин - желеая им здраве, щастие и дълъг живот.
3. Роми - хора като хора. Има и боклуци, има и такива, които се чудят как да изхранят семействата си, при положение че на всякъде ги игнорират и дискриминират. Жал ми е за вторите, помагам с каквото и както мога, първите ги заклеймявам така, както заклеймявам българите, китайците, негрите, американците и всякакви други престъпници и боклуци.
4. Евреи - че какво да мисля пък за тях? Също като за предните - може да има евреи китайци, роми, негри //.. хората не трябва да се делят по цвят или етнос, а по това кой какъв човек е.
Като цяло мненята ми за изброените групи съвпада с написаното от Мачока.
Обаче само на мен ли ми се струва странно, наивно и безсмислено да се питат тийнове, дето нямат представа къде са, за неща като масони, малцинства и тем подобни?!
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
За масоните - уфф наистина не знам какво да мисля.Книгата на Дан Браун събуди интересна ми към тайните общества и спецялно от илюминатите, които имат пряка връзка с масоните, но информацията изложена за тях в медийте може да е просто обстановка, фарс, да е пусната с цел да хвърля прах в очите на хората, заслепявайки ги, за да се прокрие истината.Или пък просто казват на хората това, което искат да чуят, за да притъпят интереса им към темата и да останат необезпокоявани.Всичко може да е.Само масон може да каже каква е истината.
Колкото до гейовете, мангалите и евреите - боли ме фара за тях.Живота си е техен и да си го живеят както искат.
1.Чувала съм ги,но незнам какви са.Първоначално написано от Communist
2.Ами нямам нищо против тях,но да не парадират с това,че са такива.Например да правят паради и т.н.,а каквото правят да си го правят вкъщи.
3.Ами определено не ми харесват,защата са мързеливи и повечето от тях крадат и просят.
4.Нямам нищо против тях.Нация като всички други.Не съм расистка.