.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth

Какво мислите за "Тях"

Какво мислите за:
    1. Масоните
    2. Хомосексуалистите
    3. Циганите
    4. Евреите
    Просто ме интересува да разбера.
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Повече от фен
    Град
    СС (;
    1. Масоните - дори не ги знам кви са
    2. Хомосексуалистите - нищо против тях, стига да не правят така, че от километри да им личи ориентацията...
    3. Циганите - супер мега неприятни са ми
    4. Евреите - ми никфо мнение няям, нищо против тях...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

1. Масоните -> ?!?!??!?!?!?!
    2. Хомосексуалистите -> НА САПУН
    3. Циганите -> НА САПУН
    4. Евреите -> НА САПУН !
    Taм където няма химия, няма и физика !

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    1. Масоните - дори не ги знам кви са
    2. Хомосексуалистите - нищо против тях, стига да не правят така, че от километри да им личи ориентацията...
    3. Циганите - супер мега неприятни са ми
    4. Евреите - ми никфо мнение няям, нищо против тях...
    =D>
    2 т. системно.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Re: Какво мислите за "Тях"

1. Масоните- У хората е насаден страх от тях, т.е. преди, сега както
    виждате, не знаят дори какво е това. Градивни, интелигентни, хора които трябва да ги има и в България, отново.
    2. Хомосексуалистите- Не ми пречат, дори да парадират с това, което са
    3. Циганите- Живея между две гета, в Красна Поляна съм, свикнала съм им, безразлични са ми.
    4. Евреите- Хора като хора.

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    1.Масоните - не знам какви са, неска гледах един сайт по повод репортажа по бТВ и видях нещо за някакви зидари... ама не разбрах нищо...
    2.Хомосексуалистите - нямам нищо против тях...
    3.Циганите - и против тях не съм, обаче някои се правят на много важни и парадират със себе си....
    4.Евреите - всеки има право на своята вяра... никой не може да наложи на никого в кого и в какво да вярва...

~~adi4ka~~
    Guest
    за масоните..не знам нищо,преди малко гледах бтв,даваха документален филм за масоните в България най-вече..не знам
    Хомосексуалистите-тези,които аз познавам са свестни хора,много е трудно да определиш човек според социалната група към която спада без да му лепнеш някакъв етикет..а в крайна сметка всички сме хора и във всяка една група има добри и лоши,а вече какво е добро и зло..не ми се обяснява,за всеки е различно..
    Циганите-не ми допадат,естествено има изключения,но..абе страх ме,още като бях малка имах един кошмар,който сънувах много често,оттам идва страха..но пък онзи ден дадох цигара на един циганин и..не ме беше страх!Само ме дразни,че ги толерират по отношение на сметките и тн..
    Евреите-аз произлизам от еврейско семейство,но не съм еврейка,защото се предава по майчина линия..не знам..това е част от мен,която не съм опознала,защото е свързана с болезнени спомени около избиването на руските евреи..но има време,ще я опозная..иначе..както каза fire_of_satan:хора като хора

Град
    illusory city
    1. Масоните - не съм чела много за тях, но постоянно се спрягат някакви известни личности следващи това движение

2. Хомосексуалистите - всеки има право на избор!

3. Циганите - по какъв критерий избра да питаш точно за тях, ако въпроса е дали съм расистка - не съм

4. Евреите - не са с нищо по-различни от нас

човек може да има и други качества освен раса и вероизповедание
    I'm not like them
    But I can pretend
    The sun is gone
    But I have a light
    The day is done
    But I'm having fun

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    мисля, че хората са много повече от това...

да си еди какъв се е само един признак на дадената личност и не го изчерпва с това определение...

"Скандални несправедливости и непоносима мизерия се раждат оттук, от една често допускана грешка - да се бърка вашата идентичност с една или друга ваша принадлежност. Като отделна идентичност вие сте си вие, толкова особена личност или индивид, че несъмнено генетиката никога не ще да я открие преди вас, нито да я повтрои, докато има живот. По принадлежност, винаги колективна, вие спадате към французите или към алжирците, към тъмнокосите или към плешивите, към белите или черните, към християните или атеистите, към учените или дипломираните. Що е расизъм? Да определяш, приемаш или третираш някого, сякаш неговата личност се изчерпва с една от неговите принадлежности, избрана и преследвана: вие сте чернокож и мъж или католик и риж. Расизмът се свежда просто до объркване между принципа за принадлежност и включване и принципа за идентичност. Като казваш мъжка или национална идентичност, бъркаш категория и личност или свеждаш индивидуалното до колективното: логическа грешка, която наистина изгражда местен клан или група за натиск, но е човешки разрушителна. Вие само спадате към тази страна, тази религия или към вашия пол." (Мишел Сер - френски философ).
    eto edin 4ovek koito misli izvyn kutiqta (outside the box) deto se vika evala!
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

Guest
    Обичаме ги. Нали трябва да има сган, която да мачкаме!

Масоните-??????????????????????
    Хомосексуалистите- Не ми пречат. Все пак имат право на избор в края на краищата.
    Циганите- Не са по различни от останалите хора. Нима трябва да бъдем расисти!?
    Евреите- Съвсем нормални хора какво им е ?

Фен Аватара на empjori
    Град
    Пловдив
    Виждам че всички слагат "??????????" на опцията за масоните.
    Те са тайно общество на богатите, и в момента управляват САЩ, демек половината свят.
    За да получиш - първо трябва да дадеш!

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    1. Масоните - не ги знам кви са тея
    2. Хомосексуалистите - нищо против тях нямам , всеки си избира къв да е
    3. Циганите - мразя ги многооо
    4. Евреите -- против тях нямам нищо,всеки си избира религията

ne gi znam
    ni6to protiv no ima edin v na6to daskalo det se pravi na azis i stra6no mnogo me nervi
    ima pe4eni cigani ama samo nqkoi ina4e kato cqlo ne gi mrazq
    ni6to protiv tqh
    2 т. системно.

Guest
    Maсоните са шибани псевдо-евреи сатанисти, опитващи се да промият мозъците на хората. Цялата им шибана окултна религия произлиза от изкривен талмудизъм + няколко тълкованя по Тора, приети доста крайно. Масоните са гадни копелета, страдащи от латентен хомосексуализъм, които се сбират в тъпите си ложи за да решават как да ръководят света. Шибани мизерници.

Фен
    Град
    Dreamland
    Masonite - Ami taka i ne mi stana mn qsno kakvi sa ...
    Homosexualisti - Nishto protiv - vseki ima pravo na izbor
    Cigani - NA SAPUN !!!
    Evrei - nishto protiv , malko sa mi antipati4ni , no nishto pove4e
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

1.Масоните - тарикати
    2.Хомосексуалистите - зависи,ако са лезбийки и са хубави са ми много симпати4ни даже,ако са грозни или пък педерасти - ни6то по-ло6о от т'ва,мразя ги педалите,ебати противните типове мазни са вси4ки,не оценявт красотата в света...
    3.Циганите - доста са неприятни,но съм 4увал,4е има и свестни от тях...аз ли4но не познавам такива.
    4.Евреите - не мога да разбера за6то си ги вкарал в една група със вси4ки останали кофти малцинства,но няма ни6то да напи6а,6тото 6е изгубим мноо време да се заяждаме след т'ва

1. Масоните
    Доста мощни оргарнизации. Не ми харесва манията им за световно господство.
    2. Хомосексуалистите
    Ненавист!
    3. Циганите
    Има си сортове цигани. И сред тях се срещат свестни, но са адски малко. Булшинството са измет.
    4. Евреите
    Нямам нищо против тях.

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Булщинството
    Хаха,ако 6е се праиме на интЕлЕгЕнтни поне да знаем как се пи6ат сложните думи4ки...

Цитирай Първоначално написано от KaMiKaDzE
    Булщинството
    Хаха,ако 6е се праиме на интЕлЕгЕнтни поне да знаем как се пи6ат сложните думи4ки...

Извинявам се че, съм натиснал съседния клавиш, г-н фиолог!

Цитирай Първоначално написано от KaMiKaDzE
    Булщинството

Извинявам се че, съм натиснал съседния клавиш, г-н фиолог!
    Извинението се приема,само държа да отбележа,4е се пи6е фиЛолог,а не фиолог...

Истината е, че омразата няма да ни донесе нищо по различно от отново омраза или провал.Свикнали сме много често да обвиняваме другите за не изпълнената от нас работа(задължения).Доста често се говори против ромите от нас българите.За отношението ни към тях беше спонето дори в европейския парламент.Ние всички живеем заедно и няма как иначе да е със или без разбирателство.Но щом ще сме заедно нека бъдем по толерантни към етосите.Все пак по това как разбираме различните от нас(религия,цвят на кожата или произход)е признак за това как чувстваме като цяло нашата свободна ,защото тя е точно това възможността да си различен също и като начин на мислине.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар/широчина/.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    и е бОлшинство
    Ееееееееееее,не е истина просто,пак бидех затапен...

Град
    По света и у нас
    Мисля,че всички те са хора.Нямам нищо против никои,само да не ми пречат на мен.......Мир!
    Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!

hora kato hora....samo ot ciganite sa draznq nz 6to...
    ama ne go pokazvam s n6
    6ot ima li zna4enie kaf e 4ovek ako ti e fr i to4en tkf?

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си