- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vlubvali li ste se v...?
vliubena ne sum..obache ne otricham che sum go haresvala![]()
ами да случи ми се миналата година и беше много гадно защото като му признах чувствата си ми каза че не е готов за сериозна връзка с мен и че по-скоро ме възприема като фр а не като гадже...а аз го харесвах толкова много...даже мисля че го обичах,но с времето огорчението ми изчезна....сега е в чужбина и откакто замина не сме се чували и мисля че така е най-добре..![]()
Принципно не защото ако го направя ще ми излезне прозвище на педерас....а мисля че тръдно може момче и момиче да са дълго най добри приятели без да има или да е имало някаква по такава връзка м-у тях....смсиал че се от някъде се почва...
mi be6e minalata godina kogato mu priznah 4e nego nai mnogo lofkam i toi mi kaza tai i re6ihme 4e e po dobre da ne bademne6to pove4e za da ne se skarame ina4e i dosega mnogo si se obi4kame :P
Да. Бях на 7-8 клас. Ама добре, че бързо ми мина, че щеше да е много кофти да си разваля отношенията.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Па аз се флзбих у съседката ...мноооооооооооооооого як балкон имаше!!!
Бепе ми мн догра приятелка с 2 години по огляма от мен ... и накрая тъй я изплзщях малеееееееееееееееееее не е истина...
П.П сорка ако говоря малко селки ...ама пъ селско чедо съм си аз ...
Нищо не разбрах..Първоначално написано от Samotnika
![]()
ами като си чук как ще разбереш.Явно на тебе тря ти се приказва на друг език.Еба та у газа.Ебаси бавния дето си как няа го разбереш МАДЖУН ТАКАФПървоначално написано от ziky
Много оригинално казано...сам ли го измисли =D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
moje li edin prevod na balgarski?!?!?Първоначално написано от ziky
![]()
M da ..bqh na 14
Мисля че два пъти!Първия път горе-долу добре (пак сме си приятели) на 13 бяхПървоначално написано от Nightmare
,а втория ПЪЛЕН ПРОВАЛ...Вече не сме приятели...
![]()
Na men mi se sluchi obratnoto-moq nai-dobar priqtel se vliubi v men.I az neznam tochno kak stana(togava bqh na 16)nie non-stop bqhme zaedno,spodelqhme si vsichko,abe s dve dumi kato brat i sestra bqhme,no izvednaj usetih promqna v povedenieto mu-licheshe si,che chuvstvata mu ot priqtelski postepenno prerastvat v neshto poveche...i na men mi stana mn kofti,zashtoto ne mojeh da otvarna na chuvstvata mu.Ne iskah taka da se poluchi,iskah da ostanem prosto priqteli,no v edin moment tova veche beshe nevazmojno i taka prikliuchi nasheto priqtelstvo,zashtoto ne iskah da go naranqvam,a znaeh che malko ili mnogo ako bqhme ostanali taka blizki toi vinagi shteshe da ima nqkakva nadejda,che moje da stane neshto poveche,a az znaeh,che tova e nevazmojno i za tova ne iskah da mu davam prazni nadejdi...i do den dneshen me e qd,che taka se poluchi,no kakvo da se pravi,takav e jivota!
дда,преди 4години когато се запознахме и аз осъзнах,че се влюбвам.Но така се стекоха обстоятелствата,че станахме първи приятели,въпреки,че и сега като го видя и косата ми се подкосяват![]()
mdaa... togava bqh na 14. Kato razbra pone me otrqza po delikatniq na4in. Za 6tastie tova ne popre4i na priqtelstvoto ni. Sega sled tolkova vreme pak sme si super dobri priqteli![]()
Забравих всичко запомни,
и неискам пак да ми тежи,
за всички изминали дни.
Заминавай! Хайде върви
и пак нея целуни!
Първоначално написано от sexy_small_lady
![]()
![]()
![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
Ами аз нямам много близки приятели момчета,но не-не ми се е случвало и няма да ми се случи.