- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vlubvali li ste se v...?
Mda bqh vlubena v edin mnogo dobur priqtel ma toi ne mi be6e 4ak naidobriq ma prosto s nego se durjahme v daskaloto kato gadjeta.pegru6tahme se celuvahme se no istinska celuvka a prosto ei taka po usti4kata.tova produlji nqkolko meseca.az zapo4nah da go obi4kam i sum mu go kazvala no ne sum mu kazvala 4e go obi4am istinski a ne samo kato priqtel navunak kato ostavahme sami se durjahme naistina kato gadjeta be6e mnogo hubavo no se nenamiirah smelost da mu kaja 4e go haresvam i taka sled 1 meset toi zapo4na da se durji nqkak si mnogo stranno see1 ne se poznavame i na mene razbirase mi stana mnogo kofti i nakraq az prestanah da mu govorq i toi edna ve4er me popita za6to sum se nadula i az mu kazah 4e ne az a toi go pravi tova i se zdobrihme ma nikoga nestanahem priqteli kakvito bqhme predi.
az naistina mnogo go obi4ah bil dala vsi4ko za nego dori o6te go obi4am no nqma kakvo da se pravi.Toi si hvana nekva tam za gadje i tva e.Sega mi e mnogo mu4no za nego za6too si mislq 4e ako ne go bqh zapo4nala da go haresvam nqma6e da prestanem da sme takiva priqteli i mi e mnogo ama mnogo tujno dori kato go pi6a tova sega pla4a![]()
se o6et mnogo go obi4am no nqma kakvo da se pravi za tova ne e hubavo da se vlubi6 v nai-dobriq si priqtel
![]()