- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Много го обичам, но му изневерявам вече за 2 път
E az tova ne go razbiram! Izneverish li umishleno ( v smisal ne da si pod deistvieto na alkohola ili nqkakvi opiati..) znachi neshto ti lipsva i go tarsish i veroqtno i go namirash drugade... Ako naistina go obichash tolkova... opitai se da preodoleesh tova koeto ti lipsva i ne si pozvolqvai da mu izneverqvash poveche! Jestoko i nechesno e osobeno shtom go obichash!!! i Vseki put kogato ti mine prez uma da se otdadesh na drug... si pomisli kakvo shte mu e na nego ako razbere! Lubovta ti trqbva da te spira da go pravish! Bori se s tova ako naistina go obichash!!! Uspeh!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
az ne mislq 4e moje da se nare4e liubov ... po to4nata duma e privyrzanost ... az imah mnogo vyzmojnosti da izneverq na pr. si koito OBICHAM ISTINSKI ot 2 godini ve4e a hodim ot 8 meseca ... no prosto ne mojah da go napravq pri polojenie 4e znam 4e shte go naranq ... taka 4e tvoito e 4ista privyrzanost kym dadenie 4ovek ;]![]()
Ха че кой те бие през ръцете да го правиш?Тва най го мразя...баси за кво го правиш...или неможеш да живееш без момчета или той не ти дава нещо което искаш...не мисля така...мисля че си една от многото...незнае за кво е с едно момче..а е под претекст че го ОБИЧА
Не съдете момичето! Не е виновно, че е лишено от мисловна дейност и действа само по първа сигнална!
Първоначално написано от Genocide Lolita
Ми да кво значи изневерявам му за втори път....за какво го правиш изобщооооо????ЩЩото каот ис на купон ако не се мляснеш с някой "ЯК РУС ПИЧ" неможе да си ти...или ако некой не те напие и да те изнасили даже без да се усетиш....
lelel ti si i ebasi kurvata kak moe6 be predstavi si kat razbere e ako e nekav meki4ak takav za da te razbere hu ama ako mi be6e gadje 6teh ti tegla ebasi mainata ma kak moe taka da postapva6 s nego be ellele
От какво естество е изневярата?
Първоначално написано от Angel_Girl
![]()
Не,ти не си го обичала.До последния си миг аз няма да повярвам че може да изневериш на някого при положение че го обичаш.Първоначално написано от Nadelina
e izvinqvai mn za kva lubov govori6...moje bi lubov s po 5 navednuj a? vmesto da my izneverqva6 6to ne vidi6 kvo to4no ne e nared,a ako ti e omruznalo naprao my go kaji.e da 1god blizo 2 si e dosta vr,no 6tom izneverqvam na dali go "obi4a6"kakto tvurdi6
Е наистина по-тъпо изказване не можа да направиш.Съвсем нормално нещо.Ти досега имала ли си връзка по-дълго от 1 седмица?Обичала си го с цялото си дърце и си му изневерила хахахахахахах.Ебати вицовете разказваш наистина.Много смешни.И предполагам,че не го е заболяло като е разбрал,ако въобще е разбрал.И сега кво?Лъжеш го или?Изневерявате си и си имате връзка или нямате?А може би е нормално,ако нямате.И ти в некви филми си се вкарала.Я се осъзнай!!!!!!!!!Първоначално написано от Nadelina
mi taka si e ako misli6 4e 6e te podkrepime za tva 4e kazva6 4e obi4a6 a izneverqva6 qvno si s gre6na precenka za si4ko,tva e mn malumno da izneverqva6 zakleam se,pone da ima6 nekva osnovatelna pri4ina,ma edva li problema ti e 4e qvno iska6 po 5-6 navednuj,no tvoi problem.det se vika nqkoi den 6e si namer6 maistora i da vidim priqtno li 6e ti e kat te lujat po toq nagul i dolen na4in......
>>>>>>>>blagodarq na Angel_Girl<<<<<<<<<4e me podkrepq6.no vie drugite neste pravi az mn go obi4am i n zvie kakvo razbirate pod iznevqra{samo 1 celuvka}mamamu nrusna znam ne postupix pravilno i sujalqvam za tova i nqma da spra da kazvam 4e go OBI4AM
![]()
rozata miri6e,stubloto i bode,a na listata pi6e "OBI4AM TE"
mi ne taka e iska savet no da se zamisli kak postupva i dali e pravilno tva det pravi,prosto tq s tva det pi6e si protivore4i ne moje da obi4a6 a v su6toto vreme da izneverqva6.....izvinqvai na tva suvet moje6 li da dade6
mi ok 6tom go obi4a6 obi4ai go a ne go luji,6ot misli6 li 4e 6te my e priqtno kato nay4i---EDVA LI no tvoe re6enie sa nie si kazvame mnenieto po vuprosa a ti ako iska6 ni slu6ai ako iska6 ne
Ok mila 6tom go obi4a6 mu kaji 4e si mu izneverila i 4e sajalqva6 i 6te se popravi6. za6toto ako razbere ot nqkade drugade edva li 6te ti prosti. Vij sega 6te ti kaja o6te ne6to ako ti mu kaje6 toi 6te znae 4e moje da ti ima doverie 4e sledva6tiq pat ako stane ne6to takova 6te mu kaje6 a nqma da go laje6 i da krie6 ot nego a a ko ne mu kaje6 i razbere ot drugade nqma da ti ima nikakvo doverie za6toto ti nqma da mu kaje6 i toi 6te si misli postoqnno 4e go laje6 i mu izneverqva6. poslu6ai me nqma da zgre6i6 bila sam v absolutno sa6tata situaciq i znam kakvo govorq no vse pak re6enieto si ostava tvoeПървоначално написано от Ger1to
Незнам за да пишеш тема тук и да искарваш така нещата че е сериозно значи има нещо...Първоначално написано от Ger1to
Точно както става с кучетата....ако имат рана не се тревожи за тях ако те не обръщат внимание на раната...така и ти след като си сметнала тази изневяра за толкова голяма значи има нещо...а пък малко си права че ти се нахвеърлихме но ние незнаехме каква е изневярата и секи почва да си мисли най лошото...и си права за Angel_girl...се пак е от мойта гилдия и мисли трезво нали е Номер 1![]()
![]()
Много си наивна, щом мислиш, че го обичаш.
vij razbiram da go napravi 1uj i da sgre6i no izvinqvai da izneverqva 2 puti.....az sam sigyrna 4e ti si osuznala gre6kata si i na dali si q povtorila.....izvinqvai na tova neinoto lubov li my kazva6 da be6e 1 put no to 2 puti i kat gledam mai 6e se yveli4ava broq na izneverite kakto e po4nala......samnqvam se ne6to da se promeni