.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 95
    Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    E az tova ne go razbiram! Izneverish li umishleno ( v smisal ne da si pod deistvieto na alkohola ili nqkakvi opiati..) znachi neshto ti lipsva i go tarsish i veroqtno i go namirash drugade... Ako naistina go obichash tolkova... opitai se da preodoleesh tova koeto ti lipsva i ne si pozvolqvai da mu izneverqvash poveche! Jestoko i nechesno e osobeno shtom go obichash!!! i Vseki put kogato ti mine prez uma da se otdadesh na drug... si pomisli kakvo shte mu e na nego ako razbere! Lubovta ti trqbva da te spira da go pravish! Bori se s tova ako naistina go obichash!!! Uspeh!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

az ne mislq 4e moje da se nare4e liubov ... po to4nata duma e privyrzanost ... az imah mnogo vyzmojnosti da izneverq na pr. si koito OBICHAM ISTINSKI ot 2 godini ve4e a hodim ot 8 meseca ... no prosto ne mojah da go napravq pri polojenie 4e znam 4e shte go naranq ... taka 4e tvoito e 4ista privyrzanost kym dadenie 4ovek ;]

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Ха че кой те бие през ръцете да го правиш?Тва най го мразя...баси за кво го правиш...или неможеш да живееш без момчета или той не ти дава нещо което искаш...не мисля така...мисля че си една от многото...незнае за кво е с едно момче..а е под претекст че го ОБИЧА

Guest
    Не съдете момичето! Не е виновно, че е лишено от мисловна дейност и действа само по първа сигнална!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Genocide Lolita
    Не съдете момичето! Не е виновно, че е лишено от мисловна дейност и действа само по първа сигнална!

Ми да кво значи изневерявам му за втори път....за какво го правиш изобщооооо????ЩЩото каот ис на купон ако не се мляснеш с някой "ЯК РУС ПИЧ" неможе да си ти...или ако некой не те напие и да те изнасили даже без да се усетиш....

SNOUWI
    Guest
    lelel ti si i ebasi kurvata kak moe6 be predstavi si kat razbere e ako e nekav meki4ak takav za da te razbere hu ama ako mi be6e gadje 6teh ti tegla ebasi mainata ma kak moe taka da postapva6 s nego be ellele

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Ebi mu maikata vmesto da pomognete na momi4eto vie q kritikuvate. To neiska kritiki a pomo6t
    Помощ от психиатър трябва да търси.
    Тва ако беше момче изневерило 100% от отговорите щяха да са псувни...то педал, нещастник, ти не я обичаш... А са кат е момиче едва ли не то си е нормално.
    Ne vij sega az sam napalno protiv iznevqrata. Tova zna4i 4e ne obi4a6 istinski dadeniq 4ovek, no se darja taka, za6toto az bqh v sa6toto polojenie predi 1 godina i zna, kakvo e. Za tova q savetvam tq da mu kaje, a ne da go razbere ot nqkade drugade.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    От какво естество е изневярата?

Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Da q ni kaji po kakav na4in si mu izneverila?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Da q ni kaji po kakav na4in si mu izneverila?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Как можеш да имаш смелостта да казваш,че го обичаш,при положение,че си му изневерила 2 пъти?НЕ,ТИ НЕ ГО ОБИЧАШ!!!!Как може да има такива хора?ДА КАЗВАШ,ЧЕ НЕ МОЖЕШ БЕЗ НЕГО,А ДА ЖЕЛАЕШ ДРУГИ!!!!ЗА КАКВА ЛЮБОВ МИ ГОВОРИШ,АКО ЗНАЕШ СМИСЪЛА НА ТАЗИ ДУМА.ОБИЧАЛА ГО БИЛА.В какви филми си се вкарала незнам.
    Da obichash ne znachi da bydesh v kletka..Ne znachi da bydesh ogranichen.. Iznevqrata e savsem normalno neshto..I az sam izneverqvala na momche koeto sam obichala sas cqloto si sarce! No ne izneverih zashtoto ne go obicham!!!!
    Не,ти не си го обичала.До последния си миг аз няма да повярвам че може да изневериш на някого при положение че го обичаш.

e izvinqvai mn za kva lubov govori6...moje bi lubov s po 5 navednuj a? vmesto da my izneverqva6 6to ne vidi6 kvo to4no ne e nared,a ako ti e omruznalo naprao my go kaji.e da 1god blizo 2 si e dosta vr,no 6tom izneverqvam na dali go "obi4a6"kakto tvurdi6

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Как можеш да имаш смелостта да казваш,че го обичаш,при положение,че си му изневерила 2 пъти?НЕ,ТИ НЕ ГО ОБИЧАШ!!!!Как може да има такива хора?ДА КАЗВАШ,ЧЕ НЕ МОЖЕШ БЕЗ НЕГО,А ДА ЖЕЛАЕШ ДРУГИ!!!!ЗА КАКВА ЛЮБОВ МИ ГОВОРИШ,АКО ЗНАЕШ СМИСЪЛА НА ТАЗИ ДУМА.ОБИЧАЛА ГО БИЛА.В какви филми си се вкарала незнам.
    Da obichash ne znachi da bydesh v kletka..Ne znachi da bydesh ogranichen.. Iznevqrata e savsem normalno neshto..I az sam izneverqvala na momche koeto sam obichala sas cqloto si sarce! No ne izneverih zashtoto ne go obicham!!!!
    Е наистина по-тъпо изказване не можа да направиш.Съвсем нормално нещо.Ти досега имала ли си връзка по-дълго от 1 седмица?Обичала си го с цялото си дърце и си му изневерила хахахахахахах.Ебати вицовете разказваш наистина.Много смешни.И предполагам,че не го е заболяло като е разбрал,ако въобще е разбрал.И сега кво?Лъжеш го или?Изневерявате си и си имате връзка или нямате?А може би е нормално,ако нямате.И ти в некви филми си се вкарала.Я се осъзнай!!!!!!!!!

mi taka si e ako misli6 4e 6e te podkrepime za tva 4e kazva6 4e obi4a6 a izneverqva6 qvno si s gre6na precenka za si4ko,tva e mn malumno da izneverqva6 zakleam se,pone da ima6 nekva osnovatelna pri4ina,ma edva li problema ti e 4e qvno iska6 po 5-6 navednuj,no tvoi problem.det se vika nqkoi den 6e si namer6 maistora i da vidim priqtno li 6e ti e kat te lujat po toq nagul i dolen na4in......

Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Pussycatbitch
    mi taka si e ako misli6 4e 6e te podkrepime za tva 4e kazva6 4e obi4a6 a izneverqva6 qvno si s gre6na precenka za si4ko,tva e mn malumno da izneverqva6 zakleam se,pone da ima6 nekva osnovatelna pri4ina,ma edva li problema ti e 4e qvno iska6 po 5-6 navednuj,no tvoi problem.det se vika nqkoi den 6e si namer6 maistora i da vidim priqtno li 6e ti e kat te lujat po toq nagul i dolen na4in......
    Ok we hora pravi ste i az ne odobrqvam iznevqrata no momi4eto iska savet kak da psotapi a ne iska da bade kritikuvano

Град
    bani6ora

:(

>>>>>>>>blagodarq na Angel_Girl<<<<<<<<<4e me podkrepq6. no vie drugite neste pravi az mn go obi4am i n zvie kakvo razbirate pod iznevqra{samo 1 celuvka}mamamu nrusna znam ne postupix pravilno i sujalqvam za tova i nqma da spra da kazvam 4e go OBI4AM
    rozata miri6e,stubloto i bode,a na listata pi6e "OBI4AM TE"

mi ne taka e iska savet no da se zamisli kak postupva i dali e pravilno tva det pravi,prosto tq s tva det pi6e si protivore4i ne moje da obi4a6 a v su6toto vreme da izneverqva6.....izvinqvai na tva suvet moje6 li da dade6

mi ok 6tom go obi4a6 obi4ai go a ne go luji,6ot misli6 li 4e 6te my e priqtno kato nay4i---EDVA LI no tvoe re6enie sa nie si kazvame mnenieto po vuprosa a ti ako iska6 ni slu6ai ako iska6 ne

Град
    Яхнала метлата..

Re: :(

Цитирай Първоначално написано от Ger1to
    >>>>>>>>blagodarq na Angel_Girl<<<<<<<<<4e me podkrepq6. no vie drugite neste pravi az mn go obi4am i n zvie kakvo razbirate pod iznevqra{samo 1 celuvka}mamamu nrusna znam ne postupix pravilno i sujalqvam za tova i nqma da spra da kazvam 4e go OBI4AM
    Ok mila 6tom go obi4a6 mu kaji 4e si mu izneverila i 4e sajalqva6 i 6te se popravi6. za6toto ako razbere ot nqkade drugade edva li 6te ti prosti. Vij sega 6te ti kaja o6te ne6to ako ti mu kaje6 toi 6te znae 4e moje da ti ima doverie 4e sledva6tiq pat ako stane ne6to takova 6te mu kaje6 a nqma da go laje6 i da krie6 ot nego a a ko ne mu kaje6 i razbere ot drugade nqma da ti ima nikakvo doverie za6toto ti nqma da mu kaje6 i toi 6te si misli postoqnno 4e go laje6 i mu izneverqva6. poslu6ai me nqma da zgre6i6 bila sam v absolutno sa6tata situaciq i znam kakvo govorq no vse pak re6enieto si ostava tvoe

Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Pussycatbitch
    mi ne taka e iska savet no da se zamisli kak postupva i dali e pravilno tva det pravi,prosto tq s tva det pi6e si protivore4i ne moje da obi4a6 a v su6toto vreme da izneverqva6.....izvinqvai na tva suvet moje6 li da dade6
    Prava si moje da go obi4a no neo obi4a istinski(e mopje sled kato e osaznala gre6kata si da go e zaobi4ala istinski ne zna, pone pri men be6e taka)

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Незнам за да пишеш тема тук и да искарваш така нещата че е сериозно значи има нещо...
    Точно както става с кучетата....ако имат рана не се тревожи за тях ако те не обръщат внимание на раната...така и ти след като си сметнала тази изневяра за толкова голяма значи има нещо...а пък малко си права че ти се нахвеърлихме но ние незнаехме каква е изневярата и секи почва да си мисли най лошото...и си права за Angel_girl...се пак е от мойта гилдия и мисли трезво нали е Номер 1

Мега фен
    Много си наивна, щом мислиш, че го обичаш.

Град
    Яхнала метлата..

Цитирай Първоначално написано от ziky
    Незнам за да пишеш тема тук и да искарваш така нещата че е сериозно значи има нещо...
    Точно както става с кучетата....ако имат рана не се тревожи за тях ако те не обръщат внимание на раната...така и ти след като си сметнала тази изневяра за толкова голяма значи има нещо...а пък малко си права че ти се нахвеърлихме но ние незнаехме каква е изневярата и секи почва да си мисли най лошото...и си права за Angel_girl...се пак е от мойта гилдия и мисли трезво нали е Номер 1
    Mersi za podkrepata ziky

Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Много си наивна, щом мислиш, че го обичаш.
    Za6to si misli6 4e nego obi4a? Kakto kazah kogato mu e izneverila opredeleno nego e obi4alo pone ne i istinski, no sega kogato e osaznala gre6kata si moje da go e zaobi4ala istinski i kakto kazah pri men pone be6e taka

vij razbiram da go napravi 1uj i da sgre6i no izvinqvai da izneverqva 2 puti.....az sam sigyrna 4e ti si osuznala gre6kata si i na dali si q povtorila.....izvinqvai na tova neinoto lubov li my kazva6 da be6e 1 put no to 2 puti i kat gledam mai 6e se yveli4ava broq na izneverite kakto e po4nala......samnqvam se ne6to da se promeni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си