.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 95
    Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Много си наивна, щом мислиш, че го обичаш.
    Аз мисля че секи приема любовта ралзично и ралзично я чуства...може би е една и незнам си ква но аз я чуствам по ралзличен начин както и секи един !

Мега фен
    Ако е изневерила, когато не го е обичала, но е била с него, е аморално, изневяра е, но пък 2 пъти...

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Ако е изневерила, когато не го е обичала, но е била с него, е аморално, изневяра е, но пък 2 пъти...
    Da prava si 4e e iznevqra no ne q sadi tolkova pribarzano za6toto na men mi se lsu4i za6toto i vsi4ki se nahvarlqha varhu men i naistina e mn nepriqtno za tova kazah da mi kaje za tova koeto e napravila za6toto taka 6te e nai dobre i za dvamata. Vse pak trqbva da se nau4im da nosim otgovornost za deistviqta si

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Pussycatbitch
    vij razbiram da go napravi 1uj i da sgre6i no izvinqvai da izneverqva 2 puti.....az sam sigyrna 4e ti si osuznala gre6kata si i na dali si q povtorila.....izvinqvai na tova neinoto lubov li my kazva6 da be6e 1 put no to 2 puti i kat gledam mai 6e se yveli4ava broq na izneverite kakto e po4nala......samnqvam se ne6to da se promeni
    Az mu izneverih 3 pati i posle 4ak kogato toi razbra (ne ot men i za tova q savetvam tq da mu kaje za da ne stane mn po lo6o)az go zaobi4ah istinski

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    м...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    =D> =D> =D>

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Za6to si misli6 4e nego obi4a? Kakto kazah kogato mu e izneverila opredeleno nego e obi4alo pone ne i istinski, no sega kogato e osaznala gre6kata si moje da go e zaobi4ala istinski i kakto kazah pri men pone be6e taka
    Хахахаха това е хубаво,че си вярвате.Пак го била заобичала.Ама и ти едни ги разказваш.За каква любов говориш?Щом му е изневерила колко го обичала хахахахахахахахаахахахахх ахахахахахахахаахаххахаха хах.Стига,стига,че ми потекоха сълзи от смях.Хахаха

Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Цитирай Първоначално написано от Pussycatbitch
    vij razbiram da go napravi 1uj i da sgre6i no izvinqvai da izneverqva 2 puti.....az sam sigyrna 4e ti si osuznala gre6kata si i na dali si q povtorila.....izvinqvai na tova neinoto lubov li my kazva6 da be6e 1 put no to 2 puti i kat gledam mai 6e se yveli4ava broq na izneverite kakto e po4nala......samnqvam se ne6to da se promeni
    Az mu izneverih 3 pati i posle 4ak kogato toi razbra (ne ot men i za tova q savetvam tq da mu kaje za da ne stane mn po lo6o)az go zaobi4ah istinski
    И за какво си му изневерила?За гъзария ли?Нормално.

Re: :(

Цитирай Първоначално написано от Ger1to
    >>>>>>>>blagodarq na Angel_Girl<<<<<<<<<4e me podkrepq6. no vie drugite neste pravi az mn go obi4am i n zvie kakvo razbirate pod iznevqra{samo 1 celuvka}mamamu nrusna znam ne postupix pravilno i sujalqvam za tova i nqma da spra da kazvam 4e go OBI4AM
    Вярвай си,няма лошо.Нека момчето да живее в лъжа.Какво лошо има?Хахахахах

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Как можеш да имаш смелостта да казваш,че го обичаш,при положение,че си му изневерила 2 пъти?НЕ,ТИ НЕ ГО ОБИЧАШ!!!!Как може да има такива хора?ДА КАЗВАШ,ЧЕ НЕ МОЖЕШ БЕЗ НЕГО,А ДА ЖЕЛАЕШ ДРУГИ!!!!ЗА КАКВА ЛЮБОВ МИ ГОВОРИШ,АКО ЗНАЕШ СМИСЪЛА НА ТАЗИ ДУМА.ОБИЧАЛА ГО БИЛА.В какви филми си се вкарала незнам.

Абсолютно подкрепям това мнение!Няма кво повече да кажа освен едно огромно "Браво"!!!!!!Много точно казано!

ATAKABG
    Guest
    ми не му изневеряй. Как какво да правиш?

Град
    plovdiv we mainaa :P
    Znam kolko e lo6o da ti izneverqt i kolko mnogo boli,no za da si go napravila zna4i ima ne6to ,koeto ti e lipsvalo vuv vruzkata vi ...savetvam te da pogovori6 s priqtelq si i da mu kaje6 istinata(ako neznae) za6toto e mnogo lo6o da go luje6 mom4eto

Повече от фен
    priznai mu i mu obqsni kak stoqt ne6tata i za6to si go napravila,po dobre ot teb da uznae e ne ot nqkoi drug
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    priznai mu i mu obqsni kak stoqt ne6tata i za6to si go napravila,po dobre ot teb da uznae e ne ot nqkoi drug
    Така е,подкрепям =D> =D>

FiRe_LaDy
    Guest
    I az sam izneverqvala na pr mi vednyj,ama toi me razbra.Ets toi mi vqrva na pylno i sled kato se nacupih che me obvinqva v takova neshto i govori s momcheto koeko mu izneverih i toi mu e kazal che nishto ne se e sluchilo(est az mu obqsnih che sma bila s nego samo za kef i raznoobrazie i da ne me tyrsi poveche).Sichko ostana skrito pokrito.Spoh moje bi mila ne go obichash tolkova mnogo a samo taka si mislish.Nz kakvo da ti kaja drugo.Prosto sedni sama sys sebe si i si pomisli seriozno za tova,koeto stava.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Как можеш да имаш смелостта да казваш,че го обичаш,при положение,че си му изневерила 2 пъти?НЕ,ТИ НЕ ГО ОБИЧАШ!!!!Как може да има такива хора?ДА КАЗВАШ,ЧЕ НЕ МОЖЕШ БЕЗ НЕГО,А ДА ЖЕЛАЕШ ДРУГИ!!!!ЗА КАКВА ЛЮБОВ МИ ГОВОРИШ,АКО ЗНАЕШ СМИСЪЛА НА ТАЗИ ДУМА.ОБИЧАЛА ГО БИЛА.В какви филми си се вкарала незнам.
    Da obichash ne znachi da bydesh v kletka..Ne znachi da bydesh ogranichen.. Iznevqrata e savsem normalno neshto..I az sam izneverqvala na momche koeto sam obichala sas cqloto si sarce! No ne izneverih zashtoto ne go obicham!!!!
    Е наистина по-тъпо изказване не можа да направиш.Съвсем нормално нещо.Ти досега имала ли си връзка по-дълго от 1 седмица?Обичала си го с цялото си дърце и си му изневерила хахахахахахах.Ебати вицовете разказваш наистина.Много смешни.И предполагам,че не го е заболяло като е разбрал,ако въобще е разбрал.И сега кво?Лъжеш го или?Изневерявате си и си имате връзка или нямате?А може би е нормално,ако нямате.И ти в некви филми си се вкарала.Я се осъзнай!!!!!!!!!
    Chak sega uspqh da vidq kfo si mi napisala.. Povqrvai che shte ti e mnogo po lesno ako zapochnesh da mislish kato mene.. Zashtoto da izneverish ne znachi che ne obichash.. Da zapochnesh da lujesh priatelq si i da mu vkarvash filmi bez da go obichash e drugo.. No tfa che edna vecher sam bila s drug ne znachi nishto.. Ne znachi che izpitvam neshto kym tozi i ne znachi che chuvstvta mi kam pariatelq mi sa se promenili.. Az prodaljavam da go obicham zashtoto e TOI.. Taka i v obratniq sluchai..Ako mi izneverqt.. Kfo kato e bil s druga.. Toi obicha mene i az nego i nesamneno za tova sme zaedno i ne biva da se razdelqme zashtoto nqkoi ot dvamata e kryshnal malko! A inache ako govorim konkretno za sluchaq kogato mu izneverih .. Zabolq go..i to si licheshe.. No ostana s mene.. 1.Zashtoto go nauchi ot mene! i 2.Zashtoto znaeshe kolko mnogo go obicham!
    Prava sam.. az znam che sam prava!

Голям фен
    щом казваш,че го обичаш (не го успорвам) само се замисли за това наистина ли исакш да сте заедно добре ли ти е да си с него,защото човек изневерява,когато му липсва нещо,ако наистина искаш да си с него спри да го лъжеш...и аз бихте посъветвала поговори с него..кажи му..това не е непростимо...всичко се прощава...успех..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

i ti neznae6 kakvo 4uvstva6 ako go obi4a6e nqma6e da mu izneverqva6 a 6te6e da si mu vqrna
    2 т. системно.

Сама си прави изводите колко го обичаш щом си му изневерила ДВА пъти

Изневярата е естествен спътник на днешния теенейжър,никой те го е бил по-главата да се впуска в сериозни връзки на години,в които нее готов психически. Има кога да бъдете само с един човек, имате 30-40 години от живота си, за да му бъдете верни - на 16-17 човек си гледа предимно кефа. Получило се е така, че са ходили толкова дълго - еми нормално е тръпката да я няма, влюбването не трае вечно, то е кратък процес, който се трансфомира в други чувства постепено! Изневерила му е 2 пъти, ок не е в никакъв случай хубаво, ала тука стотици хора се изказаха толкова неподготвени, както би се изказало само някое недорасло дете! Най-важното за нея е че продължава да иска да е със същото момче, средователно другото е било само флирт, разнообразие. Знаете ли че повечето изневери, та дори кратки раздели дават нов тласък на връзката? Ако не знаете ще разберете след някоя и друга годинка и дълга връзка. Да му признае ще е най-голямата грешка. В никакъв случай няма да му спечели доверието, само ще го загуби! Една изневяра не е изневяра, докато не излезе на бял свят. Колко от вас с перфетните връзки, с големите любови, може да сте на 100% сигурни че вашето гадже не ви е изневерило? Еми не може да сте 100% сигурни никога, защото просто няма как да научите ако той/тя или някой друг не ви каже!

Re: Moderated: Много го обичам, но му изневерявам вече за 2

Цитирай Първоначално написано от maceto
    zan4i xodq sus edno mom4e pove4e ot edna godina i 7 meseca,mn go obi4am no ve4e za 2 put mu izneverqvam...nemoga da jiveq bez nego?kakvo da pravq??
    Дрън-дрън...

Ако го обичаше, нямаше да му изневеряваш.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

zna4i nego obi4a6 ako obi4a6e nqama6e da go izneverqva6 yasmo li weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tipa si

Град
    София
    ДА ДА ДА... И СА КАЗВАш чЕ ГО ОБИчАш... ЯСНООО... МИ ТО И БИВшЕТО МИ ТАКА ВИКАшЕ.. АМА ВСЕ ПАК АКО НЯКОЙ ОБИчА ДРУГ чОВЕК НИКОГА НЕ БИ СИ ПОЗВОЛИЛ ДА ГО НАПРАИ... КОЛКОТО И ДА ТИ СЕ ИСКА... ТРЯА СЕ СДЪРЖАМЕ.. щОТ ПОСЛЕ СТАВА КОФТИ И ЗА ДВАМА ВИ... НЯКОЙ ПЪТ РЯА МИСЛИМ ПЪРВО ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ...
    МИР ВАМ
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    РЮАР

Re: Moderated: Много го обичам, но му изневерявам вече за 2

Значи... зимаш ключовете на колата на бащати или на майкати... отиваш на ботевградско шосе.... караш само напрао докато не си св1рши бензина...като ти св1рши .. излизал от колата..меташ ключовете и си ебаваш майката...

К'ва любов е т'ва е!?

Обичаш? Знаеш ли какво е да обичаш? Истински да обичаш? Квото и да кажеш, ще ти кажа, че нищо не разбираш от любов. Абсолютно съм убеден в това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си