.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 95 от общо 95
    курва...изобщо не го оби4аш....идиотка ква е тая оби4 ма? изневеряваш му 2 пъти!!! ОВЦА! ти не го оби4аш по добре остави мом4ето да ис живее живота не го лъжи и нека да ис намери моми4е което няма да му изневерява

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Обичаш? Знаеш ли какво е да обичаш? Истински да обичаш? Квото и да кажеш, ще ти кажа, че нищо не разбираш от любов. Абсолютно съм убеден в това.
    И BAYO ПАК Е ПРАВ =D> ... КВО РАЗБИРАш ОТ ЛюБОВ щОМ ИЗНЕВЕРЯВАш..
    Вие на хероин ли сте бе?

Purvo ti NE go obi4a6 6tom mu izneverqva6 i vtoro ni6to ne moje6 da napravi6 osven da mu kaje6 istinata,napravo si jalka nqma6 li pone malko sram
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    ..във един измислен свят..
    Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 7:35 pm Заглавие: Moderated: Много го обичам, но му изневерявам вече за 2 път

qvno govore6e za men v!k!tYyY,bqsna_teenagerka i BAYO i kakvo kato e pusnat togava,nie sega sme vidqli i otgovarqme

Град
    Ne za tozi,koito e vyzstanovil temata e . No kakyv e smisyla da otgovarqte kato temata e ot pochti godina..
    Moje bi da trupate mnenieq...

Град
    РЮАР
    С1що както и ти,не мислиш ли ?

Град
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    С1що както и ти,не мислиш ли ?
    Mi az si zamylchah narochno shtot samo fludq,ama sa kak da ne ti otgovorq Govorete si,az nqma da os*ram temata poveche

Град
    София
    ААААА... МИ ИЗВИНЕТЕ ТОГАВА... ХАУХАХА НЗ КЪДЕ МИ Е ГЛАВАТА чЕ НЕ ГЛЕАМ... АЕ ДА ВЕРНУ чЕ ВЕчЕ О*ИРАМЕ ТЕМАТА
    МИР ВАМ
    Вие на хероин ли сте бе?

mi az vidqh 4e ima novi mneniq i re6ih da otgovorq,ne vidqh izob6to datata

Град
    The Hell
    абе ти кво сега чакаш да видиш колко пъти можеш да му изневериш и после да му кажеш "обичам те извинявай" и той да е с теб- имаш късмет че той сигурно за разлика от теб те обича иначе ако беше някой друг такъв скандал да ти е вдигнал че да го помниш. ако му изневериш 3 път направи друга тема а тоя ще направи тема "що съм такъв будала"
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Обичаш? Знаеш ли какво е да обичаш? Истински да обичаш? Квото и да кажеш, ще ти кажа, че нищо не разбираш от любов. Абсолютно съм убеден в това.
    И BAYO ПАК Е ПРАВ =D> ... КВО РАЗБИРАш ОТ ЛюБОВ щОМ ИЗНЕВЕРЯВАш..
    Благодаря за мнението, обаче чак пък ПАК да съм прав ...

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от trend®
    Изневярата е естествен спътник на днешния теенейжър,никой те го е бил по-главата да се впуска в сериозни връзки на години,в които нее готов психически. Има кога да бъдете само с един човек, имате 30-40 години от живота си, за да му бъдете верни - на 16-17 човек си гледа предимно кефа. Получило се е така, че са ходили толкова дълго - еми нормално е тръпката да я няма, влюбването не трае вечно, то е кратък процес, който се трансфомира в други чувства постепено! Изневерила му е 2 пъти, ок не е в никакъв случай хубаво, ала тука стотици хора се изказаха толкова неподготвени, както би се изказало само някое недорасло дете! Най-важното за нея е че продължава да иска да е със същото момче, средователно другото е било само флирт, разнообразие. Знаете ли че повечето изневери, та дори кратки раздели дават нов тласък на връзката? Ако не знаете ще разберете след някоя и друга годинка и дълга връзка. Да му признае ще е най-голямата грешка. В никакъв случай няма да му спечели доверието, само ще го загуби! Една изневяра не е изневяра, докато не излезе на бял свят. Колко от вас с перфетните връзки, с големите любови, може да сте на 100% сигурни че вашето гадже не ви е изневерило? Еми не може да сте 100% сигурни никога, защото просто няма как да научите ако той/тя или някой друг не ви каже!
    Не знам от кога е темата, но прочетох изключително много глупости най-вече от коалка, която ревностно отстоява мнението си без да си дава сметка, че не всичко в живота е черно и бяло и обиди доста хора в стремежа си да покаже колко много разбира от любов. Прочетете горното мнение и ще разберете какво всъщност е изневярата, а колкото до тези които твърдяха, че щом изневеряваш значи ти липсва нещо - просто се изказаха неподготвени.
    П.С. глупаво е да се дават мнения от хора, които никога не са се сблъсквали с това и все още вярват в романтичните американски филми, където винаги има хепи енд.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Как можеш да имаш смелостта да казваш,че го обичаш,при положение,че си му изневерила 2 пъти?НЕ,ТИ НЕ ГО ОБИЧАШ!!!!Как може да има такива хора?ДА КАЗВАШ,ЧЕ НЕ МОЖЕШ БЕЗ НЕГО,А ДА ЖЕЛАЕШ ДРУГИ!!!!ЗА КАКВА ЛЮБОВ МИ ГОВОРИШ,АКО ЗНАЕШ СМИСЪЛА НА ТАЗИ ДУМА.ОБИЧАЛА ГО БИЛА.В какви филми си се вкарала незнам.
    Напълно съм съгласна. Това твойто не е любов.Ако наистина го обичаше нямаше да помислиш за друг, камоли 2 пъти!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Как можеш да имаш смелостта да казваш,че го обичаш,при положение,че си му изневерила 2 пъти?НЕ,ТИ НЕ ГО ОБИЧАШ!!!!Как може да има такива хора?ДА КАЗВАШ,ЧЕ НЕ МОЖЕШ БЕЗ НЕГО,А ДА ЖЕЛАЕШ ДРУГИ!!!!ЗА КАКВА ЛЮБОВ МИ ГОВОРИШ,АКО ЗНАЕШ СМИСЪЛА НА ТАЗИ ДУМА.ОБИЧАЛА ГО БИЛА.В какви филми си се вкарала незнам.
    Напълно съм съгласна. Това твойто не е любов.Ако наистина го обичаше нямаше да помислиш за друг, камоли 2 пъти!
    Нямам какво друго да кажа!

Град
    РЮАР
    The EnD!

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Не е вярно тва че щом му изневеряваш не го обичаш!
    Изневярата по принцип се получава от
    моментно привличане към някого,от това
    че може да имаш нужда от разнообразие и т.н.
    Просто му кажи за тези 2 пъти и се разберете,
    по добре да го научи от теб,но си вземи урок и
    не ги прави 3 пъти

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    The EnD!
    Какво по точно от тези думи не разбра ?

По-добре да не знае, че не ми се мисли, кви могат да са последствията

Оф аре стига!Ако толкова много ги обичате тея ваще мъже,няма да им изневерявате!Баси това е толкова елемнтарно!Изобщо не се връзвам на приказките "ама аз съжалявам не знам си какво..",станало 2,като нищо да има и 3ти път!И после вие ги обичате дрън дрън чи пляс!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си