- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Много го обичам, но му изневерявам вече за 2 път
курва...изобщо не го оби4аш....идиотка ква е тая оби4 ма? изневеряваш му 2 пъти!!! ОВЦА! ти не го оби4аш по добре остави мом4ето да ис живее живота не го лъжи и нека да ис намери моми4е което няма да му изневерява
И BAYO ПАК Е ПРАВ =D> ... КВО РАЗБИРАш ОТ ЛюБОВ щОМ ИЗНЕВЕРЯВАш..Първоначално написано от BAYO
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Purvo ti NE go obi4a6 6tom mu izneverqva6 i vtoro ni6to ne moje6 da napravi6 osven da mu kaje6 istinata,napravo si jalka nqma6 li pone malko sram![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 7:35 pm Заглавие: Moderated: Много го обичам, но му изневерявам вече за 2 път
qvno govore6e za men v!k!tYyY,bqsna_teenagerka i BAYO i kakvo kato e pusnat togava,nie sega sme vidqli i otgovarqme![]()
Ne za tozi,koito e vyzstanovil temata e . No kakyv e smisyla da otgovarqte kato temata e ot pochti godina..![]()
Moje bi da trupate mnenieq...![]()
Mi az si zamylchah narochno shtot samo fludq,ama sa kak da ne ti otgovorqПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Govorete si,az nqma da os*ram temata poveche
![]()
ААААА... МИ ИЗВИНЕТЕ ТОГАВА... ХАУХАХА НЗ КЪДЕ МИ Е ГЛАВАТА чЕ НЕ ГЛЕАМ... АЕ ДА ВЕРНУ чЕ ВЕчЕ О*ИРАМЕ ТЕМАТА![]()
МИР ВАМ
Вие на хероин ли сте бе?
mi az vidqh 4e ima novi mneniq i re6ih da otgovorq,ne vidqh izob6to datata
абе ти кво сега чакаш да видиш колко пъти можеш да му изневериш и после да му кажеш "обичам те извинявай" и той да е с теб- имаш късмет че той сигурно за разлика от теб те обича иначе ако беше някой друг такъв скандал да ти е вдигнал че да го помниш. ако му изневериш 3 път направи друга тема а тоя ще направи тема "що съм такъв будала"
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
Благодаря за мнението, обаче чак пък ПАК да съм прав ...Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
Не знам от кога е темата, но прочетох изключително много глупости най-вече от коалка, която ревностно отстоява мнението си без да си дава сметка, че не всичко в живота е черно и бяло и обиди доста хора в стремежа си да покаже колко много разбира от любов. Прочетете горното мнение и ще разберете какво всъщност е изневярата, а колкото до тези които твърдяха, че щом изневеряваш значи ти липсва нещо - просто се изказаха неподготвени.Първоначално написано от trend®
П.С. глупаво е да се дават мнения от хора, които никога не са се сблъсквали с това и все още вярват в романтичните американски филми, където винаги има хепи енд.
Напълно съм съгласна. Това твойто не е любов.Ако наистина го обичаше нямаше да помислиш за друг, камоли 2 пъти!Първоначално написано от koalka
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Нямам какво друго да кажа!Първоначално написано от Iv4eTy
![]()
Не е вярно тва че щом му изневеряваш не го обичаш!
Изневярата по принцип се получава от
моментно привличане към някого,от това
че може да имаш нужда от разнообразие и т.н.
Просто му кажи за тези 2 пъти и се разберете,
по добре да го научи от теб,но си вземи урок и
не ги прави 3 пъти![]()
Какво по точно от тези думи не разбра ?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
По-добре да не знае, че не ми се мисли, кви могат да са последствията![]()
![]()
Оф аре стига!Ако толкова много ги обичате тея ваще мъже,няма да им изневерявате!Баси това е толкова елемнтарно!Изобщо не се връзвам на приказките "ама аз съжалявам не знам си какво..",станало 2,като нищо да има и 3ти път!И после вие ги обичате дрън дрън чи пляс!