- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Haresvam po-golqm ot men maj
Haresvam po-golqm ot men maj.Ne se poznavame li4no neznam i na kolko godini e,no li4i 4e e po golqm ot men (az sam na 19), imam 4uvstvoto 4e i toi me haresva(zabravih da kaja 4e raboti v diskoteka),za6toto postoqnno me gleda.Postoqnno si mislq za nego i ne moga da razbera kak taka se "vlubih".Iska mi se da se zapoznaq s nego,no nqmam smelostta.Kajete mi kakvo da pravq? Blagodarq vi predvaritelno!!!
mi kato si v diskotekata, kogato toi e na rabota, idi pri nego, pory4ai si ne6to(ako raboti na bara de) i se zaprikazvaite, ei taka ot ni6toto si stava razgovora.
Every moment is another chance...
Първоначално написано от Need_A_Girl
но от личен опит...внимавай с по-големите...много си позволяват!!!да не сгрешиш и после да съжаляваш!!!много мисли преди да се повлияеш от сърцето!!!![]()
![]()
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
за това дали би имала проблеми с това дали може да е твой еми много се съмнявам.Първоначално написано от beyonce-87
-НО МНОГО ТЕ СЪВЕТВАМ ДА ВНИМАВАШ С ТОЯ ЗАЩОТО ИМАМ СТРАННОТО ЧЪВСТВО ЧЕ ТОЙ ПРОСТО СИ ТЕ ПРЕДСТАВЯ БЕЗ ДРЕХИ (надявам се схващаш за какво ти намеквам) ! ! !![]()
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
Вие пък недейте така, то зависи пак колко е голям ама така или иначе и на нейните години да е пак има голяма вероятност да си я представя единствено без дрехи. Ама кажи все пак колко по- голям е? 25? 30? 40? Щото ако над 30 начи си търси извънбрачни забавления...
ami spored men ima 30 godini.Moje i da e taka da si me predstavq bez drehi.Ne raboti na bara i ne moga da otida da si pora4am ne6to i da se zaprikazvame
ами какво работи в тая дискотека?
Let The BEAT Control Your Body
Еми, трябва да имаш смелостта да се запознаеш с него.И няма от какво да се срамуваш, нали се харесвате.
ami ne6to kato ohrana e.Ne sam sigurna na 100% dali si me haresva taka 4e ne moga da riskuvam, a mi se iska toi da napravi parvata kara4ka,taka 6te razbera dali naistina ima ne6to kam men
Postinor DUo i 6te se opravi6
kakvo e tova "Postinor DUo"? I kak 6te se opravq?
Първоначално написано от beyonce_87
Posve6tavam tozi otgovor na [size=24]BorderManager[size=24]
аз ако бях на твое място до са да съм се запознала!в дискотека никога не съм трезва!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Според мен не те притеснява толкова това,дали те харесва,а това,че е по-голям?Или греша?
ami po-dobre ne se zahva6tai s nego,o6te pove4e nad 30Първоначално написано от beyonce_87
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ми виж сега какво ще ти кажа ако мислиш че той също има такива чувста към теб каквито ти имаш към него и не е от онези дето си мислят само за СЕКСА ще е много хубаво а може да ми кажеш в коя Дискотека работи и може и да поразбера нещо за него и да ти кажа понеже познавам няколко човека който могат да ми направят услугата да ми кажат![]()
i kakva vruzka moje6 da ima6 s 4ovek koito ba4ka v diskoteka6tom zaglejda teb zna4i i drygi zaglejda
![]()
Една жена може да чака правилния мъж дълго време, но това не означава, че между другото не може да си прекара добре времето с грешните.
Ми зависи той на колко е...ама ако толкова го харесваш иди запознай се и виж какво ще стане, но наистина внимавай защото ги има всякакви.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
аман
Еми секи си избира как да живее. Ние като разумни същества само тряя да покажем респект към избора ти.Какво мислим ние няма значение.Ти си имай едно на ум, но само толкоз.
Любов?? значението на тази дума знаеш ли я? неможе току-така да се влюбив.. а представи си че тоя твоя човек е с обратна резба.. к'во ще прайш ?... недей така... любов..![]()
Ам..отиди.. с1бери смелост и се запознайте не е толкова трудно.. а и от п1рвия п1т когато се запознаете ще разбереш дали има нещо к1м теб или просто е така...
[-o<
и на теб самочуствието ти е малко ниско...![]()
ми вземи си батко да ти е сладко!![]()
ami ne me pritesnqva tolkova tova 4e e po-golqm,za6toto i predi sam hodila s dosta po-golqm maj ot men