.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 95
    maceto
    Guest

Moderated: Много го обичам, но му изневерявам вече за 2 път

zan4i xodq sus edno mom4e pove4e ot edna godina i 7 meseca,mn go obi4am no ve4e za 2 put mu izneverqvam...nemoga da jiveq bez nego?kakvo da pravq??

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    6te ti kaja ne6to kaji mu 4e si go naprvaila ne 4akai sam da go razbere za6toto znam kakvo e 4uvtsvoto i az sam izneverqvala kazvam ti ot li4en opit eto pro4eti tova: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ighlight=lubov

mimitooooooo
    Guest
    Mnogo e prosto ,mila, izglejda ne go obichash i izobshto ne dyrjish na nego
    Kakvo da napravish ti si reshvash ...spri da se zalygvash ,che go obichash ..moje bi ..spri da go lyjesh ,postavi se na negovo mqsto ..pogovori s nego za neshtata ,koito ti lipsvat ,kogato si s nego i sa te nakarali da mu izneverqvash ..jalko naistina,ako toi te obicha da postypvash po tozi tolkova grozen nachin s nego ..osyznai se

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ха,ми като толкова го обичаш защо му изневеряваш? Не мислиш ли че по този начин го предаваш,нараняваш и мамиш?Поразмишлявай малко и ще разбереш че ако продължаваш му изневеряваш този човек рано или късно ще се умори от компромиси и някой дне ще си тръгне.не постъпвай така с него!Ако искаш да си с него-остани,но му бъди вярна,защото когато веднъж човек ти изневери малко или много се губи доверието и искреността в отношенията ви.Пък ако мислиш да продължаваш ..просто се разделете!Казваш че не може да живееш без него-тогава му го докажи!Докажи му че го обичаш,че няма да повториш грешката си и че може да намерите сили да започнете отночало.Но преди това реши дали може да бъдеш само с едно момче

Супер фен
    Пхахахахаххахаха. Кво поече може се напише?! U bitch or what?!

Град
    Яхнала метлата..
    Aide prestanete da se ebavate s momi4eto i az sam bila v neinata situaciq kolkoto i da mi e kofti da go priznaq i kolkoto i da sajalqvam 4e e bilo taka

Мега фен Аватара на koalka
    Как можеш да имаш смелостта да казваш,че го обичаш,при положение,че си му изневерила 2 пъти?НЕ,ТИ НЕ ГО ОБИЧАШ!!!!Как може да има такива хора?ДА КАЗВАШ,ЧЕ НЕ МОЖЕШ БЕЗ НЕГО,А ДА ЖЕЛАЕШ ДРУГИ!!!!ЗА КАКВА ЛЮБОВ МИ ГОВОРИШ,АКО ЗНАЕШ СМИСЪЛА НА ТАЗИ ДУМА.ОБИЧАЛА ГО БИЛА.В какви филми си се вкарала незнам.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Как можеш да имаш смелостта да казваш,че го обичаш,при положение,че си му изневерила 2 пъти?НЕ,ТИ НЕ ГО ОБИЧАШ!!!!Как може да има такива хора?ДА КАЗВАШ,ЧЕ НЕ МОЖЕШ БЕЗ НЕГО,А ДА ЖЕЛАЕШ ДРУГИ!!!!ЗА КАКВА ЛЮБОВ МИ ГОВОРИШ,АКО ЗНАЕШ СМИСЪЛА НА ТАЗИ ДУМА.ОБИЧАЛА ГО БИЛА.В какви филми си се вкарала незнам.

=D> i az taka si mislia
    Ne me gledai za da si spomniash,a si spomniai, za da me vidish!

Град
    Яхнала метлата..
    po princip 6tom edin 4ovek izneverqva v 99% ot slu4eite ne6to ku4a vav vrazkata no ne odobrqvam otva 4e krie ot nego tai kato ako toi q obi4a kato razbere 6te go narani mn

_HyPoCRiSy_
    Guest
    Именно...според мен думата любов няма място там, където има и изневери. Ако обичаш някого, то ти искаш само и единствено него, обичаш само него и само него искаш да правиш щастлив. Другото не е любов. А това да твърдиш, че обичаш някого, на когото изневеряваш ми звучи просто вулгарно. Аман от такива ...

Сега ще ти кажа нещо... Може да нямам много опит в тези неща, но не е трудно да се забележат или усетят. Когато връзката стане по-дълга, нещата малко или много се променят. Липсва вече истинската тръпка. Тогава може да ти се прииска нешо друго, по-различно. Но това не значи че веднага си готова да изневериш, и че не обичаш дадения човек. Когато обаче изневериш, не един, а два или повече пъти, тогава не може да се говори за любов. Когато си влюбен не можеш да погледнеш друг и да не се почувстваш гузно. Когато човек е влюбен въобще не му минава през ума да изневери, защото се чувства задоволен по всякакъв възможен начин. Така смятам аз. То като се замисля и един път да е...пак си е изневяра нали?! Но има разлика....това е друга тема на разговор. Та, когато изневерите растат, а ти си мислиш, че обичаш този, с когото си...това не е така. Там просто я има нуждата...нуждата да си с него, защото си свикнала. Свикнала с присъствието му и това, че сте заедно. Нищо друго не ви свързва...а дори и да има нещо такова, това няма да е чувството любов.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: Moderated: Много го обичам, но му изневерявам вече за 2

Цитирай Първоначално написано от maceto
    zan4i xodq sus edno mom4e pove4e ot edna godina i 7 meseca,mn go obi4am no ve4e za 2 put mu izneverqvam...nemoga da jiveq bez nego?kakvo da pravq??

Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    ami spored men ne go Obi4a6 6tom mu izneverqva6,ili ti e malko pisnalo neznam se pak tova e 1 godina i 7 meseca..

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    толкова и го обичаш значи.. хахахах изневеряваш му два пъти и в същото време не можеш без него. ма си ходиш по мъже. еееее не.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Ami 6tom tolkova go obi4a6 se kontrolirai.Ne znam kakvo da te posuvetvam tui kato ne si kazala kakuv 4ovek e toi za da se preceni kak da postupi6.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    щом си му изневерявала, значи нещо ти е липсвало във връзката ви или нещо ти е пречело да си щастлива.. щото не може просто ей така да държиш на някого и въпреки това да му изневериш
    или пък може и да си въобразяваш, че го обичаш когато обичаш някого, ти мислиш само за него, искаш да си само с него и никой друг не ти трябва, не можеш и да си представиш да си с друг освен с него и ако по някаква причина това все пак стане, все си представяш, че този, с който си в момента, всъщност е любимият ти поне при мен е така
    най-добре да си изясниш първо нещата сама на себе си и да откриеш къде се крие проблема
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

mn go obi4am no ve4e za 2 put mu izneverqvam...nemoga da jiveq bez nego?kakvo da pravq??
    изневери му 3-ти... за щастие

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    phahha недей й дава такива съвети, че ще вземе да те послуша
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

qvno ne go obichash ...izob6tio daje

Град
    Яхнала метлата..
    Ebi mu maikata vmesto da pomognete na momi4eto vie q kritikuvate. To neiska kritiki a pomo6t

Za6to vinagi svurzvate iznevqrata s nedostig na ne6to vuv vruzkata ili s nqkakva vina v drugiq.Ponqkoga tq e sledstvie prosto na jelanie i momentna emociq kum drug 4ovek,kum ne6to razli4no.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Ebi mu maikata vmesto da pomognete na momi4eto vie q kritikuvate. To neiska kritiki a pomo6t
    Помощ от психиатър трябва да търси.
    Тва ако беше момче изневерило 100% от отговорите щяха да са псувни...то педал, нещастник, ти не я обичаш... А са кат е момиче едва ли не то си е нормално.

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    задай си въпроса "какво ми липсва в нашата връзка?" така може и да откриеш защо си му изневерила! Ако го обичаш истински НЕПРАВИ такива грешки ПОВЕЧЕ!
    Помисли над въпроса ми!

Град
    София

Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Ами престани да бъдеш курва!
    No love - no heart. No heart - no hurt.

[quote="TBs"]

Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Ами прeстани да бъдеш курв* \/

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Da obichash ne znachi da bydesh v kletka..Ne znachi da bydesh ogranichen.. Iznevqrata e savsem normalno neshto..I az sam izneverqvala na momche koeto sam obichala sas cqloto si sarce! No ne izneverih zashtoto ne go obicham!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си