- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Много го обичам, но му изневерявам вече за 2 път
zan4i xodq sus edno mom4e pove4e ot edna godina i 7 meseca,mn go obi4am no ve4e za 2 put mu izneverqvam...nemoga da jiveq bez nego?kakvo da pravq??![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
6te ti kaja ne6to kaji mu 4e si go naprvaila ne 4akai sam da go razbere za6toto znam kakvo e 4uvtsvoto i az sam izneverqvala kazvam ti ot li4en opit eto pro4eti tova: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ighlight=lubov
Mnogo e prosto ,mila, izglejda ne go obichash i izobshto ne dyrjish na nego
Kakvo da napravish ti si reshvash ...spri da se zalygvash ,che go obichash ..moje bi ..spri da go lyjesh ,postavi se na negovo mqsto ..pogovori s nego za neshtata ,koito ti lipsvat ,kogato si s nego i sa te nakarali da mu izneverqvash ..jalko naistina,ako toi te obicha da postypvash po tozi tolkova grozen nachin s nego ..osyznai se![]()
Ха,ми като толкова го обичаш защо му изневеряваш?Не мислиш ли че по този начин го предаваш,нараняваш и мамиш?Поразмишлявай малко и ще разбереш че ако продължаваш му изневеряваш този човек рано или късно ще се умори от компромиси и някой дне ще си тръгне.не постъпвай така с него!Ако искаш да си с него-остани,но му бъди вярна,защото когато веднъж човек ти изневери малко или много се губи доверието и искреността в отношенията ви.Пък ако мислиш да продължаваш ..просто се разделете!Казваш че не може да живееш без него-тогава му го докажи!Докажи му че го обичаш,че няма да повториш грешката си и че може да намерите сили да започнете отночало.Но преди това реши дали може да бъдеш само с едно момче
![]()
Пхахахахаххахаха. Кво поече може се напише?! U bitch or what?!
Как можеш да имаш смелостта да казваш,че го обичаш,при положение,че си му изневерила 2 пъти?НЕ,ТИ НЕ ГО ОБИЧАШ!!!!Как може да има такива хора?ДА КАЗВАШ,ЧЕ НЕ МОЖЕШ БЕЗ НЕГО,А ДА ЖЕЛАЕШ ДРУГИ!!!!ЗА КАКВА ЛЮБОВ МИ ГОВОРИШ,АКО ЗНАЕШ СМИСЪЛА НА ТАЗИ ДУМА.ОБИЧАЛА ГО БИЛА.В какви филми си се вкарала незнам.
Първоначално написано от koalka
=D> i az taka si mislia
Ne me gledai za da si spomniash,a si spomniai, za da me vidish!
Именно...според мен думата любов няма място там, където има и изневери. Ако обичаш някого, то ти искаш само и единствено него, обичаш само него и само него искаш да правиш щастлив. Другото не е любов. А това да твърдиш, че обичаш някого, на когото изневеряваш ми звучи просто вулгарно. Аман от такива ...Първоначално написано от koalka
Сега ще ти кажа нещо... Може да нямам много опит в тези неща, но не е трудно да се забележат или усетят. Когато връзката стане по-дълга, нещата малко или много се променят. Липсва вече истинската тръпка. Тогава може да ти се прииска нешо друго, по-различно. Но това не значи че веднага си готова да изневериш, и че не обичаш дадения човек. Когато обаче изневериш, не един, а два или повече пъти, тогава не може да се говори за любов. Когато си влюбен не можеш да погледнеш друг и да не се почувстваш гузно. Когато човек е влюбен въобще не му минава през ума да изневери, защото се чувства задоволен по всякакъв възможен начин. Така смятам аз. То като се замисля и един път да е...пак си е изневяра нали?! Но има разлика....това е друга тема на разговор. Та, когато изневерите растат, а ти си мислиш, че обичаш този, с когото си...това не е така. Там просто я има нуждата...нуждата да си с него, защото си свикнала. Свикнала с присъствието му и това, че сте заедно. Нищо друго не ви свързва...а дори и да има нещо такова, това няма да е чувството любов.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
ami spored men ne go Obi4a6 6tom mu izneverqva6,ili ti e malko pisnalo neznam se pak tova e 1 godina i 7 meseca..Първоначално написано от maceto
Ami 6tom tolkova go obi4a6 se kontrolirai.Ne znam kakvo da te posuvetvam tui kato ne si kazala kakuv 4ovek e toi za da se preceni kak da postupi6.
щом си му изневерявала, значи нещо ти е липсвало във връзката ви или нещо ти е пречело да си щастлива.. щото не може просто ей така да държиш на някого и въпреки това да му изневериш![]()
или пък може и да си въобразяваш, че го обичашкогато обичаш някого, ти мислиш само за него, искаш да си само с него и никой друг не ти трябва, не можеш и да си представиш да си с друг освен с него и ако по някаква причина това все пак стане, все си представяш, че този, с който си в момента, всъщност е любимият ти
поне при мен е така
най-добре да си изясниш първо нещата сама на себе си и да откриеш къде се крие проблема![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
изневери му 3-ти... за щастиеПървоначално написано от maceto
![]()
phahha недей й дава такива съвети, че ще вземе да те послуша![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
qvno ne go obichash ...izob6tio dajeПървоначално написано от maceto
![]()
Za6to vinagi svurzvate iznevqrata s nedostig na ne6to vuv vruzkata ili s nqkakva vina v drugiq.Ponqkoga tq e sledstvie prosto na jelanie i momentna emociq kum drug 4ovek,kum ne6to razli4no.
Помощ от психиатър трябва да търси.Първоначално написано от Angel_Girl
Тва ако беше момче изневерило 100% от отговорите щяха да са псувни...то педал, нещастник, ти не я обичаш... А са кат е момиче едва ли не то си е нормално.
задай си въпроса "какво ми липсва в нашата връзка?" така може и да откриеш защо си му изневерила! Ако го обичаш истински НЕПРАВИ такива грешки ПОВЕЧЕ!
Помисли над въпроса ми!
Първоначално написано от maceto
Ами престани да бъдеш курва!![]()
![]()
No love - no heart. No heart - no hurt.
[quote="TBs"]Първоначално написано от maceto
Ами прeстани да бъдеш курв*![]()
\
/
Da obichash ne znachi da bydesh v kletka..Ne znachi da bydesh ogranichen.. Iznevqrata e savsem normalno neshto..I az sam izneverqvala na momche koeto sam obichala sas cqloto si sarce! No ne izneverih zashtoto ne go obicham!!!!Първоначално написано от koalka