.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    over the hills and far away

възможно ли е...

... според вас дълга връзка м/у 2ма човека от различни градове ( примерно Плевен и София ) , които нямат много възможности да се виждат ( да кажем предимно в по-големите почивки при учениците , ваканции и някои почивни дни ) ... до колко е голям факторът "далече от очите , далече от сърцето" и възможна ли е изобщо такава любов.. Имам доста приятели с несполучливи такива връзки и 1 от тях ми каза " който е по-влюбен остава верен , а дргуия... не "

Очаквам Вашите мнения , може и случки от личен опит.. и съвети

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Не мисля че е възможно.

Град
    ако може и да давате аргументите си

Голям фен
    Град
    дианабад
    Какво значи "сполучлива връзка"? Имала съм някакви отношения с човек от друг (далечен) град - е, тези отношение се водеха за такива почти година и половина. Не беше особено пълноценно. Разбрах някой неща, но едва ли точно, заради този човек. Това "който е по-влюбен остава верен , а дргуия... не " ми хареса.

Град
    написал съм "дълготрайна връзка" говоря за гаджета.. толкова ли ви е далеч от ума

Голям фен
    Град
    дианабад
    Тогава, какво значи "несполучлива връзка"?

Повече от фен
    Град
    СС (;
    пробвах ма и седмица не издържахме
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Град
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Тогава, какво значи "несполучлива връзка"?
    в контекста : кратки връзки прекратени заради разтоянието..

mimitooooooo
    Guest
    Vyzmojna e ,no uspeshna ..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Възможно е. Имал съм бих казал много такива, но това не означава, че е заради разликата в градовете (че малко се задържаме). Все по месец и малко поне. Такава ми е била и най-дългата и мисля...най-ценна и пълна връзка. Мисля, че има плюсове да сте от различни градове. От моя град не съм имал връзка, която считам че е от сериозните. Искам да кажа, че и при всяка връзка сме се виждали всяка или с 2-3 изкючения през седмица. @ месеца бях всеки ден в друг град, а понякога и по 2-ва пъти.

Човек си казва,че съществуването на такава връзка е невъзможно до момента,в който се случи на него.....Говоря от личен опит..не съм мислила,че мога да обичам някого от разстояние,но стана.При такива връзки е страшно трудно да успееш да предотвратиш появата на онези големи илюзии,които те отдалечават от себе си и от реалната представа за "любимия " човек.
    В общи линии всичко се оказва губене на време и потъване в собствените ти заблуди.Бяха ми нужни точно 6 месеца ,за да събера сили и да кажа на глас тези неща.....
    тъй че обмислете първо дали си заслужава да се впускате в подобни "сапунени " сериалчета.
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Мега фен Аватара на koalka
    Зависи колко е силна любовта според мен.

A nie kato ne sme ot razli4ni gradove a ot razli4ni darjavi kakvo????prosto se slu4va 4ovek se vlubva i posle kakvoto stane, zavisi mnogo ot horata i ot 4uvstvata, koito izpitvat edin kam drug
    Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото не се знае кой ще се влюби в усмивката ти!

Spored men e napulno vuzmojno,zashtoto i na men mi se slychva neshto podobno i tova ''dalech ot ochite,dalech ot surceto'' sa pulni glyposti spored men,zashtoto s tova momche sme si oshte zaedno i mnogo si go obichkam.
    Ne me gledai za da si spomniash,a si spomniai, za da me vidish!

Повече от фен
    mi az vqrvam edna frend jivee v sf a gajeto i v ispaniq i smeq da tvurdq 4e toi q haresva mn i ne i izneverqva.no dali taka nz.dano da e taka! [-o< i az napulno vqrvam 4e tazi lubov moje da su6testvuva nezavisimo ot rastoqnieto!ZA LUBOVTA NQMA GRANICI!!!!!!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mimitooooooo
    Vyzmojna e ,no uspeshna ..

Град
    Ov4a Kupel , Narodno horo blok 3
    mmmm imal sum takuv slu4ai 2 puti pri purviqt put be6e ot vidin az sum ot sf i kvo stana izkarahme nqkolko mes no prez tva vreme hodeh s druga i 3 puti i razbih surceto toest vinagi e taka ediniqt mu puka drugiqt ne izdujra a pri vtoriqt slu4ai izkarah mesec i nakraq i razbih surceto tq e ot ruse a i sum na 17 toest nakratko tineidjurite tva e nevuzmojno za nas da imame takaaa vruzka
    Винаги има за какво да живееш.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Възможно е. Имал съм бих казал много такива, но това не означава, че е заради разликата в градовете (че малко се задържаме). Все по месец и малко поне. Такава ми е била и най-дългата и мисля...най-ценна и пълна връзка. Мисля, че има плюсове да сте от различни градове. От моя град не съм имал връзка, която считам че е от сериозните. Искам да кажа, че и при всяка връзка сме се виждали всяка или с 2-3 изкючения през седмица. @ месеца бях всеки ден в друг град, а понякога и по 2-ва пъти.
    специално твоя отговор ми даде доста надежда Мерси на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си