- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДА ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ !!! НЕМОГА ПОВЕЧЕ ТАКА ДА ЖИВЕЯ !!!
Обичам те !!!! ТОВА ВЕЧЕ ГО РАЗБРА... ако ли не сега го разбираш !!!
сблъсквал съм се с това чувство и преди... признавам си !!! но никога ама никога не е било същото...
Учихме 5 години заедно, но си нямаш и представа какво съм изпитвал през цялото време когато съм те гледал.... НЕ НАМИРАХ ШИБАНАТА СМЕЛОСТ за да ти кажа как се чувствам... може би щеше сега да е разлино... а може би така е трябвало да стане за да си ти щастлива!!!
Завършихме и всеки пое по своя път... имах възможноста но нямах смелоста... не исках да те нараня...
ТИ БЕШЕ ИДЕАЛНОТО МОМИЧЕ ЗА МЕН !!! НИКОГА НЕ ЩЕ ТЕ ЗАБРАВЯ !!!
сега ти ще бъдеш надалеч... даже много надалече...
НАДЯВАМ СЕ НИКОГА ДА НЕ МЕ ЗАБРАВИШ... да не ме заместиш с някой миякащ дебил... НАДЯВАМ СЕ НИКОГА ДА НЕ ОХЛАДНЕЯТ ЧУВСТВАТА ТИ !!!!
КЪСНО СЕ СЕТИХ ДА ТИ ГО КАЖА...
Сега когато го правя се оказва че няма полза...
Казват че момчетата немогат да чувстват истински че немогат да се влюбят истински , че не мислят с правилната глава.... НЕ Е ТАКА !!!!
НИКОГА НЯМА ДА ИМА ДРУГА В ЖИВОТА МИ ... НИКОГА НИКОГА НИКОГА !!!
Изчаках толкова години в търсене на перфектното момиче.... и сега когато намерих теб... съдбата ни разделя... не е ли жалка тази картинка се питам аз?
защо трябва да е толкова коварно...
Аз ще бъда тук и ще чакам... колкото е необходимо... ще чакам заедно с спомените за теб ...
Казваш че ме харесваш, но единствено само времето може да покаже !!!
Може би това е изпитание... за да разбера дали си сериозна или просто не си искала да нараниш душата на квазимодо...
и помни този израз:
e peccato, quest' amore deve esistere
Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото не се знае кой ще се влюби в усмивката ти!
Koi e kazal ,che momchetata ne mogat da chyvstvat poniakoga te dori sa mnogo chyvstvitelni.Ne mislia ,che tova se slychva za da ia izpitash ,a e edno prepiatstvie pred liybovta vi i ako e silna shte go preodolee.
Ne me gledai za da si spomniash,a si spomniai, za da me vidish!
Абе не ми серете темата с тъпите си детински постове... Идея си нямате какво може да бъде подобна ситуация...Първоначално написано от {sweet4e}
Първоначално написано от Безумно обичам ТЕБ !!!
Samo uspehi ti pojelavam...dori sega da ne si v nastroenie.....usmivki i slun4evo nastroenie
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
оф сичко ок, хубаво е, ама нямаше да е зле да й го кажеш в очите, а не да го правиш публично достояние във форума!!!
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
mn e gotino dano da se sabere6 s tvoita lubov
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
ами спред мене всеки 4овек поне един път в живота си се сбласква с това гадно 4увство,така 4е споко дори и да не бадете заедно живота продължава![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Ami na koi go pi6e6 tova?Gotino izmisleno![]()
ТОВА БЕШЕ АДРЕСИРАНО КЪМ ЕДИНСТВЕНОТО МОМИЧЕ КОЕТО БИХ ОБИЧАЛ НЯКОГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ !!!Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
Дори и да спомена име няма да има смисъл... важен за мене факта и това че тя го видя...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е супер ама откаде си сигурен че тя го е видяла ?Първоначално написано от Безумно обичам ТЕБ !!!
Sometimes escape on time means that you win ...
и аз тва се питам![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Много е хубаво!Направи всичко възможно,за да сте заедно!
hm brei,eto kakvo se krie zad fasadata na nahakan pi4,golqm otvorko i t.n.
i tq kato go vidq kvo stana?sq ne moje6 da ni vyvede6 v istoriqta i da ne ni kaje6 kraq... :P sorka za nahalastvoto
Вярваш ли сиНИКОГА НЯМА ДА ИМА ДРУГА В ЖИВОТА МИ ... НИКОГА НИКОГА НИКОГА !!!![]()
ами това е яко,така както си го написал,силни чувства....ама сега според теб какъв е смисълът след 5 години....моето мнение е,че е трябвало да и го кажеш още преди много време,сега може би вече е късно,но ти си знаеш.Успех![]()
f@nt@zi@
Много си смел, само че пред разни непознати хора, а не пред момичето.
Лигльо.
Много си смел, само че пред разни непознати хора, а не пред момичето.
Лигльо. ot edna strana e taka no liglio e grubo kazano!!Se pak horata iskat da im pomagame,a ne da gi obijdame
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Пич, ако толкова я обичаш, намери я и й го кажи, тя трябва да го разбере. Успех !
samo edno 6te ti kaja:samo vremeto moje da razbere kolko velika e lybovta!
haha... xora ne razbraxme li che vsichko e do vreme! edin prekrasen den se sabujdash i razbirash, che lubovta e prosto edna krasiva luja, koqto te napuska... i vsqka sledvashta e po silna i po silna i po kratka!
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
znam 4e sq ti e 6ibano no spored men e trqbvalo da otide6 pri neq o6te predi 5 godini {ne moa da razbera za6to ne si go napravil PRI4INA????????????????}i vse pak mislq 4e trqa da napravi6 vsi4ko vazmojno da bade6 s neq nezavisimo ot razstoqnie,ot vreme i t.n. ae bye USPEH