ДА ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ !!! НЕМОГА ПОВЕЧЕ ТАКА ДА ЖИВЕЯ !!!
Обичам те !!!! ТОВА ВЕЧЕ ГО РАЗБРА... ако ли не сега го разбираш !!!
сблъсквал съм се с това чувство и преди... признавам си !!! но никога ама никога не е било същото...
Учихме 5 години заедно, но си нямаш и представа какво съм изпитвал през цялото време когато съм те гледал.... НЕ НАМИРАХ ШИБАНАТА СМЕЛОСТ за да ти кажа как се чувствам... може би щеше сега да е разлино... а може би така е трябвало да стане за да си ти щастлива!!!
Завършихме и всеки пое по своя път... имах възможноста но нямах смелоста... не исках да те нараня...
ТИ БЕШЕ ИДЕАЛНОТО МОМИЧЕ ЗА МЕН !!! НИКОГА НЕ ЩЕ ТЕ ЗАБРАВЯ !!!
сега ти ще бъдеш надалеч... даже много надалече...
НАДЯВАМ СЕ НИКОГА ДА НЕ МЕ ЗАБРАВИШ... да не ме заместиш с някой миякащ дебил... НАДЯВАМ СЕ НИКОГА ДА НЕ ОХЛАДНЕЯТ ЧУВСТВАТА ТИ !!!!
КЪСНО СЕ СЕТИХ ДА ТИ ГО КАЖА...
Сега когато го правя се оказва че няма полза...
Казват че момчетата немогат да чувстват истински че немогат да се влюбят истински , че не мислят с правилната глава.... НЕ Е ТАКА !!!!
НИКОГА НЯМА ДА ИМА ДРУГА В ЖИВОТА МИ ... НИКОГА НИКОГА НИКОГА !!!
Изчаках толкова години в търсене на перфектното момиче.... и сега когато намерих теб... съдбата ни разделя... не е ли жалка тази картинка се питам аз?
защо трябва да е толкова коварно...
Аз ще бъда тук и ще чакам... колкото е необходимо... ще чакам заедно с спомените за теб ...
Казваш че ме харесваш, но единствено само времето може да покаже !!!
Може би това е изпитание... за да разбера дали си сериозна или просто не си искала да нараниш душата на квазимодо...