- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Падали ли сте от стола/чина в час
не ми се е случвало, дано и да не се случи :Д
Не, и силно се надявам да не ми се случва.
да в часа по Математика бях паднала ии даже нещо единия крак на стола се беше изкривил , госпожата вместо да ме пита как съм почна да ми вика за стола .. а дупето ми беше цялото синьо .. Да не говорим че милиони пъти са ми дърпали стола ии ужасно боли![]()
Падам , ставам и продължавам![]()
За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥
Не помня как, къде, защо, кога бла-бла
ама със сигурност съм падала
и то не веднъж![]()
Ох, веднъж вкъщи паднах много мощно, после 3 дена в училище седях права, щото не можех да сядам![]()
Понеже стола ми е на колелца и аз се мятам на него от поне 2 метра разтояние, почти седнах, ама той се търкулна назад и аз се озовах на земятаСъседите от долу идваха да питат какво е станало, щото велик трясък си беше
Пък баба ми се хили сигурно 2 часа
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от ameli
хахах
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Много пътии![]()
Да даже нарочно за да се смеят учениците или за да ми се скара госпожата или пртото щото ми е лигаво![]()
Доста пъти момчетата са ми дърпали стола и после 2 дена не сядах като хората. Падала съм от стол в 7 клас. Кърбалям си се аз, стола се подхлъзва и си удрям главата в задния чин. Последствия: аз със цицина на главата, а стола изкривен.![]()
Кат съм пиян не моа да не падна, като съм напушен не моа да стана!!
Внимавайте с това клатене на столовете, заставане на два крака и облягане на стените/съседния чин, че един човек от квартала от такова лигавене е инвалид вече 30-на години.
Веднъж даскалчето по български език ме премести до едно момче и той се приближаваше до мен , а аз се дърпах и изведнъж се озовах на земята
На някой ще му стане смешно но не само че съм падал но веднъж като паднах хванах и стала на момичето стоящо до мен.Буквално бяхме заедно на земята![]()
![]()
.И двамата сме добре ама беше мн екстремно
![]()
Случвало се е, вероятно и повече от веднъж. Рядко ползвах 4-те крака на стола.
Как ми се иска да има видео на този момент..
![]()
Прочетох го осем пъти и не мога да спра да се смея.
![]()
Моята история:
Бях седнала на един стол със странен крив четвърти крак,поради липса на друг. На чина седим четирима човека,сещате се за кои чинове говоря,та момичето до мен ми плесна нещо на лицето докато се държах за чина от страх стола да не падне и аз се струполих заедно с нея и другите две момичета а чина ни почти ни премаза,защото и той падна - в този момент госпожата идва и ние,за да се изправим се хванахме за чина който тя вдигаше и взехме,че пак паднахме даже и заедно с нея този път вече класа почервеня от смях,а ние също хем ни боли,хем се хилим като луди,каквито всъщност сме..