- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Падали ли сте от стола/чина в час
Хах...много пъти съм падала-в пети клас.Все пак от 1-4 клас бяхме на малки цели чинчета и няма как да се клатиш...а така в пети клас,всеки си е мечтал да си се люшка назад,ама никой няма тренинг.Баси,изпотрошихме половината столове в даскало![]()
![]()
А аз не съм падала смешно,но си спомням един съученик.Значи края на пети клас-правим класно по литература...и той седи,мисли и си се клати човечеца,ама по едно време някакво гръмовно ТРЯЯЯС!Всички се обръщат към него,а той е застанал на мост(подпрял се е с ръце на земята и си е извил гръбнака)и се чупи от смях![]()
Той не може да стане от хилене!Госпожата тича към него да види да не си и счупил нещо,щот си мисли,че реве и се навежда и се опитва да го вдигне,ама задния чин беше преклалено близои той не може да се изправи просто,а краката са му заплетени между краката на стола и чина
![]()
![]()
Просто тогава всички се претрепахме да се хилим,никога няма да го забравя
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)