.

Виж резултатите на анкетата: Падали ли сте от стола/чина в час

Гласували
257. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

187 72,76%
  • Не

70 27,24%
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 170
    Голям фен
    Град
    софия
    Да 3-4 пъти даже обикновенно ми дърпат стола без да вида или се клата и аидеееееееееееееееее ............

I az mislq 4e sam padala edin pat dokato se klateh na stola , no be6e otdavna i ne pomnq podrobnosti.
    Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото не се знае кой ще се влюби в усмивката ти!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    Да 3-4 пъти даже обикновенно ми дърпат стола без да вида или се клата и аидеееееееееееееееее ............
    pri men ne smeqt :P

Guest
    az sam padala samo 2 pati vednaj zaspah v 4as po himiq i stola mi se hlaznal i ob6to zeto be6e nepriqtno sabujdane a vtoriqt pat se bqh oblegnala mnogo nazad v 4as po angliiski i taka qko se iztarsiiih ....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
    az sam padala samo 2 pati vednaj zaspah v 4as po himiq i stola mi se hlaznal i ob6to zeto be6e nepriqtno sabujdane ....
    И аз така само че в час по литеретура

хаха на мен не,но..в час по изобразително както си седя и си рисувам и изведнъж се чува едно"туп" и гледам момчето което седи до мен че е на земята..аз само видях с периферното зрение как нещо отива назад ..аа мн беше смешно..как само се изтупка..леле..

Не,не съм!
    Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    да 4-5 пъти и сичките падания бяха супер смешни

Повече от фен
    Град
    (:
    haxhxa az taka v 4as po ae i si peeme tihi4ko s moita fr I feel good... i to nekfo tiho i tq me o6tipa ne6y i az to4no se luleeh na stola i padnah i q drupnah s mene abe be6e mnoo gadno 6toto posle edvam hodeh poneje si padnah na opashkata...
    The pain is temporary!

Хахаха... час по немски втория срок, класно, пълна тишина... ТРЯС! Един малоумник от класа ми се изръси от стола си и го счупи. Не знаехме да се смеем ли или да плачем. Голям панаир беше

Аз самата никога не съм падала
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Супер фен
    da i to mnogo puti

poniakoga naro4no de
    osobeno v 4as po matematikaa
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    Sofia
    Аз не съм, но веднъж дръпнах стола на най-добрата ми приятелка и тя така красиво падна, че 10 мин не можех да спра да се смея.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Guest
    Аахахахахах малеее да много пъти сега ще разкажа някои по интересни значи:
    1.В час по английски и нещо спора с господина че съществуват извънземни и той ми се смее и изведнъж незнам стола как се изхлузи обаче паднах се едно се отвори яма и пропадна без да бутам чин без нищо и той вика "Вижте Биляна как пада с грация не бута перваз нищо" ама голем смех беше
    2.Пак в час по английски правеха неква мазилка отвънка на даскало и имаше некав майстор дет с едни фр го бехме кръстили чипидел и тои седи отвънка на неква машина и ние викаме а лунапарка и той седи отвънка и ни се смее и ние си вартим костие и той почна нещо да танцува и аз как се чекнех по стола и се хила и иазведнъж паднах и навирих краката буквално - пак беше голем смех

Иначе мн други пъти съм падала или с некоя пр се бутаме и паднем....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аахахахахах малеее да много пъти сега ще разкажа някои по интересни значи:
    1.В час по английски и нещо спора с господина че съществуват извънземни и той ми се смее и изведнъж незнам стола как се изхлузи обаче паднах се едно се отвори яма и пропадна без да бутам чин без нищо и той вика "Вижте Биляна как пада с грация не бута перваз нищо" ама голем смех беше
    2.Пак в час по английски правеха неква мазилка отвънка на даскало и имаше некав майстор дет с едни фр го бехме кръстили чипидел и тои седи отвънка на неква машина и ние викаме а лунапарка и той седи отвънка и ни се смее и ние си вартим костие и той почна нещо да танцува и аз как се чекнех по стола и се хила и иазведнъж паднах и навирих краката буквално - пак беше голем смех

Иначе мн други пъти съм падала или с некоя пр се бутаме и паднем....

Twa beh az :Pp

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    О да! Моита приятелка която седи до мен само по едно време и дурпам стола и другвам да се хилия а тя до като падна взе и мене и ме дръпна и са всеки ден гледам коя първа ще успее да бутне другата...в часовете вече не ни дават да седиме една до друга
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Ми в час по английски станах да се разхождам из стаята и тъкмо отивам да сядам ама не гледам къде сядам и едно момче ми дърпа стола и аз се озовавам на земята беше голем смех.
    Или пък в час по БГ прайм некфи тъпи упражнения и едно момче cе клати на стола си наляво-надясно и по едно време се чува ТРЯС! и той на земята.Спукахме се да се хилим

Да от стола
    Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото не се знае кой ще се влюби в усмивката ти!

Повече от фен
    Да,и целия клас избухна в неудържим смях

Фен
    Град
    {In YoUr HeArT}
    haha emi na men tova mi e redovniq nomer kato mi stane sku4no v 4as i dosta 4esto mi se slu4va kakto si se klatq da tupna dolu obiknovenno e naro4no,no nqma zna4enie :P vajnoto e ,4e posle stava veselo...
    {{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}

Супер фен
    Ne
    ZASEGA!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    be gotino e da padne6 :P ma posle e po qko otma6tenieto :P

The_Burning_Red
    Guest
    Az sym padala vednyj, v chas po informatika...
    I do sega neznam kak stana tochno...imashe mu neshto na stola ili az ne ucelih stola...padnah nazad zaedno s klaviaturata i mishkata koito slava bogu ostanaha zdravi...

Фен
    Град
    mircmax
    V progimnaziqta postoqnno padah, no ve4e v gimnaziqta se sprqh (haha hihi)
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Ами 2пъти съм падала...
    първия път се бях вързала на опашка...и един тапанар от класа който седеше зад мен ме дръпна...и аз си се люшках на стола...и паднах на зад
    и вторият път някои ми метна една бележка...и аз пак се си люшках...и малко се извъртях не6то и паднах настрани....
    И двата пъти беше болезнено!

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Падал съм, да...Даже чина съм бутал с мене...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си