- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Падали ли сте от стола/чина в час
Хахахаха дамз падала съм ,ама те другите бяха виновни , а не че аз съм разсеяна
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Не съм![]()
Ама имам още една година като ученичка, така че има време![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
да...получи се класическо падане: разказвам проблемите си на приятелката и се клатя на стола...в същия момент усещам че даскалицата през цялото време ми е задавала въпроси без даже да й обърна внимание...и тогава казах:моля...? и се проснах на земята щото бях спряла да се клатя и бях застинала във въздуха![]()
а пък веднъж един приятел падна 2 пъти в един и същи час...клати се клати се и ДАН!!! изплющя на пода, стана пак седна ама някакъв разтреперан и пак почна да се клати и пак се пльосна...![]()
най-яко беше дебелата даскалица кат се изръси: таман сяда на разбрицания стол и тя огледа класа и пропадна надолу остана само главата и да стърчи...едвам се сдържахме ама тя се направи все едно че нищо не е станало стана взе си нов стол и така...![]()
premature optimisation is the root of all evil
D.Knuth
stel4eto e vyrha!!!
p4elata_brumze e vyrha!!!
помня още във втори клас как класната ми хлътна с краката нагоре Мн смях тогава=D>
! Но и на мен много често ми се е случвало да падна от стола и леко се
но няма лошо НА ВСЕКИ СЕ СЛУЧВА!Но най-големия смях пада когато в стаята е гробна тишина и по някое време да ПАДНА(и то честно казано аз съм обичайната заподозряна,защото доста често не ме свърта на едно място) от стола и ЦЕЛИЯ КЛАС (вкл.и учителя) да избухнат в смях! Дори и най-строгия учител да стане свидетел на такова падане ще забрави всичко и ще започне да се смее!! АЗ ТИЯ ПАДАНИЯ ГИ ПРАВЯ КЛАСИКА
![]()
Любимия навик на всички да ти драпнат стола преди да седнешМного е гадно
Господинът по математика (който е доста страшничък и строг) казва "На дъската номерр ..." Всички мълчат и изведнъж аз падам от стола.Естествено господина ме изпита, обаче после имах 6![]()
edin den v 4as po matematikaedno mom4e me zaka4a6e i az go spunah to4no pred u4itelq no toi sled tva me butna ot stola i tzelia klas izbuhna v smqh![]()
![]()
Baby I can't go anywhere
Without thinkin' that you're there
Seems like you're everywhere it's true,It's gonna be Deja Vu
Ммммм.....Падала сам но не мн 4есТо.....![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Не.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
не
da padala sum
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Да,доста пъти
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
да...
Спрайт иска да ти каже нещо: "Твоя най-добър приятел те желае"
падала съм от стола(1-2-3-4 пъти) и веднъж даже повлякох чина след мене,дибидюс със съседа по чин
щото аз съм от хората,дето винаги се люлеят на стола...АМА ВИНАГИИ![]()
Падала съм един или два пъти!В часа по история бях седнала на един чин,на който се клатеше седалката,ама аз не съм видяла и си седя!Почва часа и историкът тъкмо ни разказваше,как е започнало разрушаването на Колизеума и се чу едно прасс,всички се обърнаха назад а аз седя на пода и се хиля!Целия клас избухна в смях,а историкът също!
Мисля че да, но не съм сигурен.![]()
случвало ми се е няколко пъти.имаше случай в час по руски седа и си се клата на стола и изведнъж паднах назад и учителката вместо да ме попита нешто как съм или нешто такова тя почна да се притеснява за стола![]()
Аааа...! Темичката си я бива =D>
Ами аз паднах 1 път от стола,обаче нарочно.Имахме час по психология и г-жата реши да ни хипнотизира,беше ми мноооого тъпо и реших да си направя кефа!Когато всички се бяха отпуснали,аз 'паднах без да искам от стола'.После г-жата се ядоса,класа се смя..... :P
Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!
Уф, това постянно го правя. Като се закачаме с някой или просто като си се люлея. Много рядко някой да се стресне дали ти няма нещо. Най-често да ме погледне учителката и да не обръща много внимание докато класе се смее. Най-интересно е когато някой счупи стола, после много се говори за това![]()
Случваше ми се доста често (ама то така става като се лигавя...)![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Хаххах и на мен в 8-ми клас постоянно ми се караха, че краката ми били в/у чина,ама вече посвикнаха и само по математика тоя чат-пат го избива нещо и мрънкаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
ДА,падала съм.Беше много смешно![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?