- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Падали ли сте от стола/чина в час
Ми случвало ми се е...Последния път беше миналата година като заспах във часа по география![]()
ми не не съм ама не мога да спра да се смея откакто прочетох теамата.
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Аз не съм ама няма да забравя как даскалката по български падна от стола.Даже ся като го пиша това и ми става смешно
падала съм от стола и то доста често ми се случваше. бях си свикнала да си се клатя на стола и ХОП винаги бях на земята ама мн яко си удрях обикновено главата в задния чин и вече стола си седи на 4 крака и не правя опити за люлеене.
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
ами да случвало ми се е и то мно често ...и разбира се следкато падна следва 5 минутен смях ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
мноо е яко ако някоя чистачка току що е измила подюма на дъската, и ти си с някви хлъзгави обувки ..еййййййййй голям кеф.. ма да знаете, мноо боли!
hilqdi pati sam padala
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Едно момиче падна иии...... после издаде един звук.. няма да казвам къв![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xxKiFlA
И само , за да не кажеш какъв звук е издала изкара тема от 2006![]()
Нямаше логика,беше любов.
В час не съм..Само веднъж паднах в едно междучасия,когато говорих с приятели/Голям смях беше/..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
![]()
![]()
ами да, но никой не забеляза (whew) ... Бутнах тази, дето стои до мен и тя стои на земята и се хили и след това ме бутна мен
нищо особено (слава богу!)
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Да, един път в Час на класа. Люлеех се на стола и обяснявах нещо и изведнъж столът се хлъзна и паднах на земята. Целият клас избухна в смях. Беше доста комично.![]()
Чудих се кво още не ми се е случвало в даскало и ето, че открих..не, не съм д;
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
на мен ми издърпаха стола и замалко да падна но се усетих и само клекнах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CREATIVE TEHNOLOGIE
Много пъти, даже в 8 клас в някои часове го правехме нарочно.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Падал съм от чин![]()
![]()
един път като се гонехме с част от класа в междучасието....беше каскада
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да ... 1-2 пъти....ама то е било когато нещо сме се лигавили иначе нямам навика да се люлея на стола или нещо такова![]()
There is a princess in every girl
Ами, неведнъж съм падал аз. Имам страхотния навик да се облягам назад и да си опъвам краката на дъската на чина. Точно тогава става фрапиращо, ако съм с кецовете. Ама зимата бяха се намокрили яко от леда и тогава като се изръсих в час по английски. Гробна тишина. И се чува - ЛЮЮС. И всички мен гледатГосподинът пита - добре ли си? Аз - ами, да, а той - не, май не си добре
![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
винаги когато бях облечена с 1 бяла блуза / нещо като туника/ в час по математика падах .. та накрая спрях да я носа![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
--
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде
Не[/code]
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
аз често падах в старото даскало![]()
люлеех се, защото ми беше скучно..
Хехее ааз падам доста често![]()
![]()
Закъснях за първи час география. И влизам по средата на часа и всички се смеят че пак съм закъсняла естествено.. Но отивам на чина да си седна нали и нещо някой ме викна отзад и се обърнах и тръхнах да сядам ама не на точното място![]()
госпожата ме погледна и ми каза : Ти си голяма лигла
![]()
Ама все пак всички се смяхме за мое НЕздраве
![]()
![]()
Сега се сетих и една дундавелка от моят клас.. В час по български при най-строгия господин и думичка не се чува, ноо "дундавелката" нещо отиде до тоалетна и като се върна, като седна на стола двата му крака се счупиха.. беше голям смях![]()
![]()
Да, дори нарочно сме се мятали с един приятел, за да:
>> нарушим дисциплината в час/
>> отнемем време, за да не изпитват
>> правим сеир
>> Да излезем от стаята и да идем да пием вода
>> и т.н
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()