- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За MinD|ConTroL_F
Може би ти никога няма да прочетеш тези редове ...може би няма никога повече да протегнеш ръце към мен за да вземеш листа...може би нищо в него не би могло да те трогне може би никога повече няма да ме погледнеш в очите за да прочетеш цялата истина там а аз аз нямам правото да го правя...може би вече сърцето ти е безразлично може би вече за теб нищо няма значение и искаш да бъда само спомен искаш да ме заличиш?!?!?
Може би искаш да ме накажеш с безразличие незнам!...
Но ми се иска да ти кажа толкова да ти споделя толкова болка,мъка и може би обичта ,която изпитвам и показвам толкова късно!
Съжалявам!
Съжалявам за дълбоката болка!
Зная колко обичаше усмивката ,очите ми зная колко те боли за това което ти причиних!
Ужасно съжалявам незнам дали някога ще ми простиш ..даваше ми всичко ти бе моят ангел...може би щяхме да бъдем щастливи дали дълбоко в теб е останало нещо от oбичта ,която таеше към мен?
Обичам те...много!
Иска ми се да заместя "Може би" със "Завинаги" ,но аз отново закъснях и мисля ,че те изгубих!!!![]()
Танцувай с мен, богиньо бяла,
жарава бясна постели.
Как мога да не вярвам в Рая,
щом тази лудост носиш ти!
vai naistina e qko ...
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
no comment - just ""
ауууууу браво браво и сега тоя форум на изповедалня ли стана!!!!!!!!кажи и го в лицето
всеки с проблемите си
ау колко трогателноооо =D> =D> =D>
дреме ми колко я оби4аш,то и аз оби4ам много хора ма не ви занимавам с мойте глупости...смешен си![]()
Пуканките са от мен....Първоначално написано от Whisskas
колата от менПървоначално написано от just_a_kid
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Въпреки,4е е върховна простотия т'ва дето го е постналА трябва6е да се замисли6 малко върху него...Според мене т'ва първо е моми4е и второ на нея ни6то такова не и се е слу4вало,а е първата и великолкепна любовна творба,по която юзерите трябва да се прехласнат и да проронят по някоя гор4ива сълзаПървоначално написано от midian
![]()
![]()
![]()
аз се присъединявам !Какво искате да ви донесаПървоначално написано от HandOfBlood
![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Момиче баба ти..това го намерих във stih4e.com и го постнах на момичето защото се чувствам във същото положение!
А на който не му изнася нещо или някой тема може да я отмине без да търси с кого да се заяде !
Whisskas може да си вземеш и кашенцето да си бобофиш сигурно те бива в тея неща!
![]()
Танцувай с мен, богиньо бяла,
жарава бясна постели.
Как мога да не вярвам в Рая,
щом тази лудост носиш ти!
ееееее, много бързо свърши беПървоначално написано от Whisskas
то сапунките не трябва ли да са поне към 100-тина епизода
така е, като не си плащаме кабелната...
Hypn0tiC, не ги пиша тези работи, за да се заяждам, просто мисля, че ако искаш да й кажеш нещо, трябва да го кажеш на нея, а не на целия форум.
Местожителство: SAMO I EDINSTVENO V SUR4ICETO NA MinD|ConTroL_F
Виж си профила + аватара,който не можах да копи/пейстна и после се сърди,4е се съм те объркал с моми4е.Пък и поста ти е свръхпедалски...Са няма да се караме,но съм прав.
abe vii ne razbirate li 4e mom4eto q haresva ili obi4a ... i sugorno si imat problem .. ai stiga sti sa draznili...
брех до кой епизод стигнахте? и къде е майнд контрол ф и тя тря да се появи
да права си и форума е най-хубавото място да си оправят проблемитеabe vii ne razbirate li 4e mom4eto q haresva ili obi4a ... i sugorno si imat problem .. ai stiga sti sa draznili...
"Целувка за лека нощ"
ПУКА МИ...СГРЕШИЛ Е И ТОЧКАПървоначално написано от tainstvenata
ТЯ ДА СИ РЕШИ !!!!!!!!САМО ПСУВА ХОРАТА И СЕГА ЧАКА СЪЧУВСТВИЕ АЙДЕ ЛУИС-ХАМЕЛОС-ХУЛИАНА-МЕНДОСА-РОСАРИТО ДА ИДВА![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от midnight...
![]()
The pain is temporary!
Момче, образуваш смех на форумяците само по този начин. Тя няма да го прочете. Ти ще станеш за смях, а ние ще сме го забравили след 20 минутиАйде бягай да гледаш мачовете, че малко остана.
mda taka e ama ... na mene tfa stih4e ma ras4uvstva .. moje bi naistina forum,a ne e nai podhopdq6toto mqstop .. no za lubovta granici nqma .. 6tom 4ovek e ot4aqn i to ot lubov..
Авторът на тази тема малоумен ли е или е дебил?
ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕ..БЪДИ МЪЖ КАЖИ И ГО В ОЧИТЕ ПОНЕПървоначално написано от WILD__BOY
прочетох го .. а който не му харесва да не пише излишни мнения .. само флууд .... наистина форума не е мястото.. но не можем да се видим .. а и вече няма да има нужда.. а ваще мнени нямат никакъв смисъл.. вижте себе си .. после се сърдете на другите ...
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Първоначално написано от the_o.c_girl
oh ti ili obqsnqvash na nqkoi 4e e ograni4en i samo za govorene v o4ite govori6...ne se zaqjdam ama samo da otbeleja da si nabavish novi izrazi v repertoara
![]()
The pain is temporary!
аз само да кажа че тфа е форум и тука всички могат да изразяват мнение, друг е въпросът дали ви харесва или неПървоначално написано от MinD|ConTroL_F
п.с. имам идея - skype, icq, mirk...
айде обичайте се
"Целувка за лека нощ"
Моите уважения имате и двамата, но личните драми /казвам го в най-добър смисъл/ си ги разрешавайте на ЛС или по друг начин, но не и посредством отворени темиПървоначално написано от MinD|ConTroL_F
![]()
Поздрави за авторът, че се е осмелил да напише това пред всички и да обере подигравките на хората, които понякога се отнасят доста лековерно , както сам се убеди.
Успех и високо главите![]()