- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- az sum nova tuk...
6te moje li da mi kajete kak da si sloja kartinka pod imeto prerovix celiq sait i nemojax da razbera???![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
rozata miri6e,stubloto i bode,a na listata pi6e "OBI4AM TE"
a ako kartinkata ti e v kompa si q slagash tuk http://imageshack.us/ i posle natiskash host it i ot tam vzimash adresa..
"Картинката под името" мисля, че е аватара!
Влизаш си в профила (от "Профил", горе, малко в дясно) и в празното поленце, където пише "Динамичен аватар" копираш URL-то (ctrl+v) на картинката, която си си харесала. (За да намериш адреса на картинката пък натискаш десния бутон в/у нея и избираш "Properties" от там копираш URL-то)
Или пък ако искаш пак от "Профил" можеш да влезнеш в галерията на форума и да си харесаш някоя аватарче от там.
Успех!![]()
URL,ако не знае6 за к'во става въпрос,е...линка на картинката.Ако си хареса6 някоя от интеренет,цъка6 върху нея и си копира6 линка.Ако иска6 да си сложи6 някоя от компа,ка4и я в http://imageshack.us ,дава6 "host it" и копира6 полето,в което пи6е "direkt link".Пейства6 го в профила си,в полето "динами4ен аватар"
Ако картинаката ти е от google.com трябва да я отвориш и да копираш линка и след това си влизаш в профила тука в теенпроблем.net и най отдоул където пише динамичен аватар paste-ваш линка на картинката която си си харесала надявам се да успееш!
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Най-лесно помоли някой да му я пратиш и да ти я оправи и само да пейстнеш каквото ти каже. Може и да дадеш паролата си и да го направи той/тя. Аз така съм правил на не един или двама които не разбират
Харесваш си някоя картинка,цъкаш с десен бутон Arrow своиства(Properties),маркираш url-то Arrow копираш Arrow влизаш си в профила и го пействаш там дето пише динамичен аватар.Тва е цялата философия.Бтв трябваше да ртаботиш с търсачката,щото има много теми по този въпрос Wink
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song