.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как бихте постъпили в тази ситуация?

Как бихте постъпили в следната ситуация:Лудо влюбени сте в някое момче/момиче,което също изпитва симпатии към вас,но най-добрата ви приятелка/приятел изпитва чувства към него/нея?Вие лично какво бихте направили в такава ситуация-при положение,че сте лудо влюбени и искате да сте с това момиче/момче,но и не искате да загубите най-добрия си приятел/приятелка?Интересно ми е да разбера мнението ви?Сори,ако темата се повтаря.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    хммм.. ами при положение,че аз съм лудо влюбена в момчето и то изпитва някакви симпатии към мен,а относно неговите чувства към най-добрата ми приятелка не се споменава нищо.. ми бих била с него ще поговоря с приятелката ми .. така и така той няма чувства към теб.. малко кофти става ама... тфа момичетата са страшно нещо - който си го земе,за него си е а и тя би направила същото.. вече ако имаме малко мозък и двете ще си останеме приятелки и няя да си разваляме приятелството заради момче но... тука е според/зависи.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен Аватара на tainstvenata
    saglasna sam s priti_kiti
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Мега фен Аватара на koalka
    Доста труден въпрос.Зависи от това колко да дилни чувствата на приятелката ми и моите естествено.

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    хммм.. ами при положение,че аз съм лудо влюбена в момчето и то изпитва някакви симпатии към мен,а относно неговите чувства към най-добрата ми приятелка не се споменава нищо.. ми бих била с него ще поговоря с приятелката ми .. така и така той няма чувства към теб.. малко кофти става ама... тфа момичетата са страшно нещо - който си го земе,за него си е а и тя би направила същото.. вече ако имаме малко мозък и двете ще си останеме приятелки и няя да си разваляме приятелството заради момче но... тука е според/зависи.
    that's right
    ако ми е истинска приятелка няма да си развали отношенията с мен... може да й е кофти, ма чак да се напрай на...
    ако се разсърди за подобно нещо, значи никфа приятелка не ми е... и пълна егоистка (щото със сигурност и тя е щяла да тръгне с него въпреки мен), а на мен такива не ми трябват ((;
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    that's right
    ако ми е истинска приятелка няма да си развали отношенията с мен... може да й е кофти, ма чак да се напрай на...
    ако се разсърди за подобно нещо, значи никфа приятелка не ми е... и пълна егоистка (щото със сигурност и тя е щяла да тръгне с него въпреки мен), а на мен такива не ми трябват ((;
    Точно така,най-добрия начин е говоренето.Ако те разбере.....хубаво,но ако не значи не ти е истинска приятелка и не би приела факта,че ти може да си щастлива с момчето,което обичаш

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    ми тя най-добрата ми приятелка 100% ще знае, че съм лудо влюбена и дори няма да ми даде повод за някакво съмнение, че и тя си пада по него.. нали за тва сме най-добри приятелки, и аз бих посъпила така ако нещата бяха на обратно...
    Идиотите са мъдро творение на природата,
    което дава право на глупаците да се мислят за хитри.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми мисля че момчето е тозо,който трябва да реши с коя иска да бъде!Ако харесва мен,ще поговоря с приятелката ми и ще й обясня че наистина искаме да сме заедно.Пък и щом той няма чувства към нея,тя едва ли ще иска да го преследва и т.н.Пък ако харесва нея-ще ги оставя да бъдат щастливи.В крайна сметка той нито е първото,нито последното момче на земята,пък едно истинско приятелство е много ценно

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Emi li4no pri mene nai dobrata mi priqtelka bi me razbrala i poneje mnoy mnoy me obi4a nqmashe nikoga da me namrazi no pak az nqkuk si nqmashe da postupq taka..nz zashto no tochno shtoto tq nqmashe da ima problemi nqmashe da uspeq da postupq tolkoz gadno!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си