- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Виртуален
Kво мислите за виртуалният секс!!!![]()
Супер тъпа работа![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
как се прай тва я дайте инфо че ми е интересно...
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
xahxahxah ahxxhaxahxhxahxahxah
tfa sex po 4ata li trqq da zna4i?
nekfo bozavo
The pain is temporary!
и ас тфа се чудяПървоначално написано от beB_
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
дам последните години сичко минава по IRC![]()
![]()
tapo
Qko tupo!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Според мен е адски тъпо нещо.Ако ще е секс нека бъде ИСТИНСКИ секс!
Виртуален? WTF? И как ще стане това нещо много ми е Х![]()
Тва е пълна измислица евентуално по телефона е нещо по реално ,но пак тъпотия има си и устройства за интернет секс ма и тва е пълна глупост б еняма такова животно.
апфффф.. комплексарски начин да се направиш на голямата работавижте кой съм аз, вчера правих виртуален секс
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Там явно участват само въображение и фантазии. Тъпо е
ima tehnologii za verualen seks i nqma da razberesh da li e na jivo ili ne samo tyi moga da vi kaja
zashtoo mozuka ne pravi razlika mejdu tui nare4enata reallnost ili si fantazirash za neshtoza mozuka vsi4ko e realno
за мозъка - може би, но за тялото не! никой не може да ме накара да повярвам, че нещо е истина, когато си личи, че не е... за да стане сигурно дрогирана трябва да съмПървоначално написано от Анонимко
и когато си фантазирам нещо, напълно си осъзнавам, че тва е само във въображението ми, а не реалност, така че...
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ааа мне голяма тъпотия е тфа просто....![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Според мен е пълна БОЗА!!!![]()
samo edno moga da kaja- TYPO!![]()
дам и аз мисля че няма смисъл от виртуалния секс ,а още по-малко ако незнаеш кой стои от другата страна....представи си че е някъв обрасъл чичко![]()
as nemislq 4e e tupo moga da vi kaja 4e e mno qko
![]()
![]()
vii kadet ne ste go praili neznaete kfo ispuskate pavet tva k0eto na vas vi xaresva..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
haahhaha vednuj ena macka vika ai praim virtualen sex i az sedqh kato grumnat pred pc-to ...taka i ne razbrah kak se pravi toq virtualen sex, no nqma znachenie![]()
Пробиваш монитора и ръгаш якоПървоначално написано от Novkov
![]()
vqrnooПървоначално написано от honey91
![]()
i q ni obqsni kak se prai toq virtualen sexПървоначално написано от BAD_GIRL_
ne6to mnogo tapo mi se struva da go kara6 na fantazii
ni6to nemoje da se zameni s realnosta tva moga da kaja
Не става дума за заменяне, нито пък виртуален секс с непознат - кой и къде каза че става дума за говорене между непознати?!?! Виртуалния секс е единствената интимност, която може да съществува между една двойка, която е разделена от някакви обстоятелства за по-дълъг период от време! И от личен опит мога да кажа че ако човек знае какво и КАК да го напише, то може да подлуди човека от другата страна.... пък после като се видите ще наваксате реалния секс![]()