.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72

Hybrid View

spored mene trqbva da mu bie6 6uta ama ne prosto taka a da e gadno i mazno ta da go zaboli i pone malko kruv da pote4e ot tova surce ako vuob6te ima takova.
    Mira bien, todo va mal y todo est

emi nekuf gay si pada..

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    gadje po zadyljenie ...mai mai

Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    пфффф къв е тоя бе....леле и ако това може да се нарече гадже,то по-добре без него....
    Според мен тегли му една благословия,ама ще е още по-яко ако е на живо...и го махай този,не те заслужава ама въобще!!!
    Pravilno!

basi gadnqraaa kak ti govri samo mislq 4e trqbva da se razdeli6 s nego,6tom ima takova otno6enie kum teb i 6tom priqtelite my sa po vajni

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Lele si4ko sum vijdal ama taka hora da se otnasqt s gadjetata si prosto ne sum, a i ti si mn shashava kvo mu hodish po gaidata na toq typak vzemi go zareji i da si gleda rabotata bati otnoshenieto kum momichetata ima toq

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от ludamacka
    basi gadnqraaa kak ti govri samo mislq 4e trqbva da se razdeli6 s nego,6tom ima takova otno6enie kum teb i 6tom priqtelite my sa po vajni
    естествено, че приятелите му ще са по-важни! и за мен винаги приятелите ми са били на първо място. са друг е въпроса, че на него нищо не му пречи да чати и с двамата...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Awe momi4e iskam da te popitam neshty...ti vijdash li s kuf xodish we???bate toq e mnoy zle...naistina trqbfa da spresh da mu xoish po gaza!!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Ей,мацка,що не го разкараш тоя!Той не може да се държи така с момиче!Ей,ама такива не мога да ги понасям!Пфффффффффффф...
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    тука се обърках малко!едните казват да го зарежеш други казват да останеш с него и да изгладите отношенията си и май хич не помагаме!не че аз ще помогна много ама карай, да пробвам!Споменаха че е възможно да му е било кофти вечер, а доколкото видях от диалога ви наистина беше кисел тоя човек!Плюс това ти наистина ставаше леко досдна щото човека искаше да спре да чати а ти не та не!Не го защитавам, наистина не е трябвало да си го изкарва на тебе ама все пак!И аз съм изпадала в такива ситуации дето много яко ме е наранило момчето което обичам!Веднъж той ми се скара че съм сложила снимката на кучето му като аватарче в Skype!Абе момчетата по принцип са много сложни същества!Но виж един разговор с него може да ти покаже какво да правиш - дали тва избухване и държание е било инцидентно или наистина той не изпитва "любов" към теб!А между другото относно думите му че любовта е само за заблуда на момичетата, как се нарича онова когато момчетата тичат след момичетата и не ги оставят на мира и им хленчат и реват?Ако ене е любов то аз съм трамвай с перка!Възможно е той да отрича любовта си към теб!Сложно е!Много е сложно и тва си е!
    Искам да те питам дали и друг път той с е държал така?Дали друг път ти е казвал че за него любов няма и всичките неща които ти ги е наговорил в чата?
    Dam...to pri nas be6e mnogo slojno...toi iska6e da trugnem posle po4na da se durji taka samo v 4ata na skype posle i na jivo posle se opravi mn razli4no se durji vuv vseki edin moment...toq 4ovek nezna ekkavo iska...a az nai-malko znam..

Фен
    Град
    In your nightmares
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    Мисля че тряя да му теглиш една майна и да спреш да му ходиш по задника...
    А така мацка! Напълно съм сгъласна с теб!
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    леле, като го прочетох този разговор ми идва на акъла, че момчето иска да те резне някакси, но или не знае как или иска ти да скъсаш с него, за да не му тежи на съвестта...
    но.. нищо лично, но да ходиш с такова момче е тъпо и... гаджето ти да ти казва, че като ти казва, че те обича .. за него това не значи нищо.. еми.. еба си задника е с извинение...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Tozi ne zaslujava nito edin tvoi pogled ili sulza. Kakvo e tova otnoshenie? A ti kak go turpish? Zareji gotoq. Nikoga ne pozvolqvai na momche da se durji po tozi nachin s teb. Nadqvam se, che si po-dobre.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Виж, говоря от името на по-голяма от масата народ в този "форум". Както темата и "проблемът" са детски, така и реакциите са такива. Такъв "чат" може да съществува само между дечица.
    Първо ти и той на колко сте? На 14? 15? Защото по нищо не личи да има мозък нито в твойта, нито в неговата главица.
    Прочетох го, щях да се превия от смях, но ще ти кажа нещо като голям човек, който е видял и общувал със солидна доза мъже.
    Ти си досадна и малка в изказванията си - факт!
    Ти се държиш като малко момиченце, тип лигла, на която "гаджето" й е длъжно - факт! (Първо житейско правило : Никой на никого не е длъжен за нищо, при каквито и да е обстоятелства, камо ли мъж на жена.)
    Че любов между вас няма, това също е факт! Ако искаш да ти обясня някои неща за момчетата, или по-скоро мъжете, пиши ми на ЛС.
    Ще ти кажа също нещо, което няма да ти хареса, но което също е факт и ще го осъзнаеш много по-късно - ВИНАТА Е В ТЕБ! Не съм запозната с цялостната ви "връзка" и отношенията ви, но от този чат ясно се вижда това. Държанието ти е повече от нетърпимо и инфантилно. Не казвам, че и въпросното момче не е инфантил също, но самите думи говорят - между вас смислен разговор няма и то май ти си главната причина за това. Тея лигавщини тип "обичам те", "миличко" и т.н. и пращане на смехотворни целувчици... - моля те, стегни се, на колкото и да си, все пак това е повече от нетърпимо.
    Имам няколко съвета. Ако момчето е тип геймър, скейтър, рапър или като цяло, ако е още дете, което живее като се слага в някакви рамки и детски пози, си намери някой батко (по възможност над 25), който да ти покаже как трябва да се държиш с мъж. Повярвай ми, мъжете си знаят как да се държат с жените, но момиченцата като теб много трудно се научават на поведение и държание към мъж. Как да поддържаш интереса на някой мъж по-дълго върху себе си. Е, ако си на 15, никой такъв няма да се занимава, но пробвай. От опит глава не боли.
    Дръж се адекватно, никой няма да те търпи такава, незнаеща в кой свят живее. Изказвания от типа "за теб любовта еди-кво-си" са просто неадекватни и излишни. Никой себеуважаващ се мъж не търпи такива глупости, загуба на време е.
    И още нещо : прави повече секс!
    Желая ти всичко най-хубаво и приятно порастване!

И последно - след време ще се смееш на този твой "проблем".

Guest
    q zemi mu bii 6uta na toq liglio,znam 4e nqma da ti e lesno,no po-dobre sega ot kkolkoto po-kasno, i to naistina mn kasno 6te e togava.Za kav se misli toi golqm idiot e.Ima ne6to za da se darji taka ili ti e sardit ili mu e pisnalo ve4e,nz.Prosto go zareji.

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    ааа!!! стига бе, Депутатска Дъще, 'батко на над 25' не е батко, ами си е направо ЧИЧО !!
    Идиотите са мъдро творение на природата,
    което дава право на глупаците да се мислят за хитри.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    тука се обърках малко!едните казват да го зарежеш други казват да останеш с него и да изгладите отношенията си и май хич не помагаме!не че аз ще помогна много ама карай, да пробвам!Споменаха че е възможно да му е било кофти вечер, а доколкото видях от диалога ви наистина беше кисел тоя човек!Плюс това ти наистина ставаше леко досдна щото човека искаше да спре да чати а ти не та не!Не го защитавам, наистина не е трябвало да си го изкарва на тебе ама все пак!И аз съм изпадала в такива ситуации дето много яко ме е наранило момчето което обичам!Веднъж той ми се скара че съм сложила снимката на кучето му като аватарче в Skype!Абе момчетата по принцип са много сложни същества!Но виж един разговор с него може да ти покаже какво да правиш - дали тва избухване и държание е било инцидентно или наистина той не изпитва "любов" към теб!А между другото относно думите му че любовта е само за заблуда на момичетата, как се нарича онова когато момчетата тичат след момичетата и не ги оставят на мира и им хленчат и реват?Ако ене е любов то аз съм трамвай с перка!Възможно е той да отрича любовта си към теб!Сложно е!Много е сложно и тва си е!
    Искам да те питам дали и друг път той с е държал така?Дали друг път ти е казвал че за него любов няма и всичките неща които ти ги е наговорил в чата?
    Dam...to pri nas be6e mnogo slojno...toi iska6e da trugnem posle po4na da se durji taka samo v 4ata na skype posle i na jivo posle se opravi mn razli4no se durji vuv vseki edin moment...toq 4ovek nezna ekkavo iska...a az nai-malko znam..
    тогава го заеби (с извинение) тоя!

Депутатска Щерка - виж ако тя е на по 14-15 год. не мислиш ли че е малко малка за да прави секс?Все пак лично аз не смятам че трябва да си губи девственоста или тука да си отваря краката пред всеки срещтнат само за да натрупа опит!Плюс това ако един мъж (над 25 год) ходи с една под 18 не мислиш ли че обществото ще го смята за педофил?той е твърде голям, ще очаква от това момиче неща за които тя не е готова и като опит го имат само момичетата над 20 год!Не знам ти на колко си че даваш такъв съвет, но според мен не е уместен твоя съвет, но то си е твоя работа!И защо вината да е само нейна?То пък той не може ли да се съобрази малко и да й каже в лицето какво му е криво и какво право и да се изяснят да скъсат или да се сплотят като двойка!!!!
    Абе не знам, но според мен не трябва да е така!Познавам всекви кретени!Имала съм всякакви гаджета (сега да не ме помислите за няква курва!)!Бившия ми каза че съм се е***а с цялата рода на една моя съученичка (публично!)!И кво си мислиш че направих!Бих му шута естествено!Ама ще знам за следващия път да не се обвързвам с такива като тоя дебил!Та опит се трупа от гаджета, от връзки а не от правене на секс и т.н.!

П.П: не разбрах какво общо има секса в цялата тая работа ама карай!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от AmeLia
    ааа!!! стига бе, Депутатска Дъще, 'батко на над 25' не е батко, ами си е направо ЧИЧО !!
    Евала ти прая!тва го подкрепям!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Мега фен
    Добре, момиче. Имам въпрос - уж обичаш някакво момче, след малко късате, ти пишеш тема как не искаш да имам гадже, а сега казваш, че имаш гадже. Как става това???

gost.
    Guest
    ХАХАХА ужас! Хей, сега незнам на по колко години сте , но по разговора ми се струа че сте на не повече от 15 и не виждам каква любов може да съществува между хора на тази възраст. Просто смешни са тези "връзки" между момиченца и момченца ,от които момичето драматизира всичко и с "любовта" си доказва колко е несправедлив света, а момченцето иска да се докаже колко голям мъж е и как може да реже девойката и тя пак да му ходи по ГЪза... Просо момиче не се ядосвай на това и най-важното- недей да бъдеш толкова досадна И НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ ТОВА Е ЛЮБОВ!

Хора осъзнайте се!

Guest
    mn e gadno1

Повече от фен
    Град
    СС (;
    мда, ама депутатската щерка е права за тфа, че авторката е адски досадна... 'моля те нека си пишем...' абе алоооо, я го заеби тоя... ебати, той ше се държи като гъз с тебе, ти ше му викаш 'ма не мило моля те, нека си пишем...'
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Град
    plovdiv we mainaa :P
    ole neznam kak moje edno mom4e da se darji po takuv selski na4in prosto toi neznae kakvo iska i kakvo ima do sebe si .A ti mili4ka qvno mnogo go obi4a6 oba4e ima li smisul da si trovi6 jivota s takuv prost oligofren deto neznae kak da ob6tuva ....ako bqh na tvoe mqsto mnogo qko 6tqh da go napravq za dve stotinki ...imai malko dostoinstvo i mu kaji 4e ei takova otno6enie da hodi da go predava na selskite si priqtel4eta! uspeh ot men

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Депутатска Щерка
    Виж, говоря от името на по-голяма от масата народ в този "форум". Както темата и "проблемът" са детски, така и реакциите са такива. Такъв "чат" може да съществува само между дечица.
    Първо ти и той на колко сте? На 14? 15? Защото по нищо не личи да има мозък нито в твойта, нито в неговата главица.
    Прочетох го, щях да се превия от смях, но ще ти кажа нещо като голям човек, който е видял и общувал със солидна доза мъже.
    Ти си досадна и малка в изказванията си - факт!
    Ти се държиш като малко момиченце, тип лигла, на която "гаджето" й е длъжно - факт! (Първо житейско правило : Никой на никого не е длъжен за нищо, при каквито и да е обстоятелства, камо ли мъж на жена.)
    Че любов между вас няма, това също е факт! Ако искаш да ти обясня някои неща за момчетата, или по-скоро мъжете, пиши ми на ЛС.
    Ще ти кажа също нещо, което няма да ти хареса, но което също е факт и ще го осъзнаеш много по-късно - ВИНАТА Е В ТЕБ! Не съм запозната с цялостната ви "връзка" и отношенията ви, но от този чат ясно се вижда това. Държанието ти е повече от нетърпимо и инфантилно. Не казвам, че и въпросното момче не е инфантил също, но самите думи говорят - между вас смислен разговор няма и то май ти си главната причина за това. Тея лигавщини тип "обичам те", "миличко" и т.н. и пращане на смехотворни целувчици... - моля те, стегни се, на колкото и да си, все пак това е повече от нетърпимо.
    Имам няколко съвета. Ако момчето е тип геймър, скейтър, рапър или като цяло, ако е още дете, което живее като се слага в някакви рамки и детски пози, си намери някой батко (по възможност над 25), който да ти покаже как трябва да се държиш с мъж. Повярвай ми, мъжете си знаят как да се държат с жените, но момиченцата като теб много трудно се научават на поведение и държание към мъж. Как да поддържаш интереса на някой мъж по-дълго върху себе си. Е, ако си на 15, никой такъв няма да се занимава, но пробвай. От опит глава не боли.
    Дръж се адекватно, никой няма да те търпи такава, незнаеща в кой свят живее. Изказвания от типа "за теб любовта еди-кво-си" са просто неадекватни и излишни. Никой себеуважаващ се мъж не търпи такива глупости, загуба на време е.
    И още нещо : прави повече секс!
    Желая ти всичко най-хубаво и приятно порастване!

И последно - след време ще се смееш на този твой "проблем".
    Dobre de kakto iska6 si misli....
    6tom Obi4a6 nqkoe mom4e az mislq 4e trqbva da napravi6 si4ko ot sebe si a ne samo SEX ta SEX...
    Purvo ne sum malko momi4ence koeto ne razbira ot sex,lubov,boi i t.n.t
    Na 17 godini sum i qvno sum precenila 4e neiskam da go napravq s ne6to vse o6te za6toto jivota mi neiskam da bude samo v SEX-a makar 4e pove4eto mom4eta mislqt taka...
    Ti tuko 6to se opita da mi kaje6 kolko detsko sum se bila durjala...Ami ako lubovta e detsko ne6to za teb prosto neznam...Ili 4e samo na SeX trqbva da se krepi vruzkata(taka se izrazi)
    Neznam....
    Prosto nqmam dumi ot tozi komentar.... Nqkoi hora vmesto da mi pomagat me naranqvat o6te pove4e...
    Kakto i da e
    seki si ima pravo na mnenie...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Добре, момиче. Имам въпрос - уж обичаш някакво момче, след малко късате, ти пишеш тема как не искаш да имам гадже, а сега казваш, че имаш гадже. Как става това???
    Ami kakvo da ti kaja...si4ko se promenq smisul negovoto durvanie postoqno se meni ...kakto i da e...
    Ako iska6 ne mi otgovarqi na temite..tuk moje da otgovarqt a ne da se zaqjdat v pove4eto slu4ai...
    Tequiero Son!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си