.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Повече от фен
    Град
    СС (;
    и все пак как търпиш подобно държание? любовта не е извинение...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Ми да ти кажа-той явно не те заслужава и щом се държи така начи е пълен ИДИОТ!!!Тва за мен е адски грубо и ако на мен някой така ми говори му тегля майната колкото и да го оби4ам.Така че ти му покажи (mooning) и не се терзай пове4е!Може би ти заслужаваш някой по-добър от него-не е той единствен!Направооо тва държание.....не ми го побира главата ...

Град
    In someone's mind...
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    Мисля че тряя да му теглиш една майна и да спреш да му ходиш по задника...
    Няма какво повече да допълня...просто не си заслужава да страдаш, заради подобно отношение от човек, който не те заслужава.
    I'm no innocent child, baby
    Keep on treating me wild
    Treat me rough!
    I've been pampered enough, baby
    Don't you dare to handle me with care!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    ауууууууууу супер за*ник е тоя!Зарязвай го!!!!Пълен нещастник.....как може въобще да има такива като него

Guest
    Ако ми дадеш 10 лв за психоанализата, обогатиш си речника и се научиш да пишеш мога и да му хвърля едно око...
    От друга страна пък ако ти дойде малко акъл в главата няма да се занимава да пишеш такива глупости...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Сичко почва от Хи миличко и свършва до кратката фформа на майната ти....секи път е така...

Мега фен
    Не се заяждам. Пак параноясваш. Много си наивна и влюбена...нямаш никакво достойнство.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Не искам да обидя никой обаче темичката е малко тъпичка....никога повече няма да позволя на някой да ме прави на парцал и да ме къса как си иска и за квот си иска и аз да се съдирам от рев да търся помощ от секи и псле сички да ми съчустват за нищо...после що не съм весел и що ми е гадно се на мене и що се аз страдам....еми....
    ЩОТО СЕ ЗАНИМАВАМ С ГЛУПОСТИ!!

Повече от фен
    Просто му Е*И МАЙКАТА И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ТОЯ ШИБ***К!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Абе тоя е яко зле заеби го.Може ли така да ти говори

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Не искам да обидя никой обаче темичката е малко тъпичка....никога повече няма да позволя на някой да ме прави на парцал и да ме къса как си иска и за квот си иска и аз да се съдирам от рев да търся помощ от секи и псле сички да ми съчустват за нищо...после що не съм весел и що ми е гадно се на мене и що се аз страдам....еми....
    Vij kak me poznava6.. \/

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
    Vij kak me poznava6.. \/
    А ти виж как се излагаш....
    Не ти ли писна винаги така да става...ти да си виновна за сичко на сички ти да си крива се да мислиш за другите да се оплакваш че на тебе ти е лошо и се на тебе ти се случват такива работи..как изобщо оставяш нещата да стигнат до там....имай поне малко достойнство.....каот се скарате край сичко свършва той е педерас идиот незнам си къв ма само да ти кимне и си като кученце при него...и за какво?За да се скарате пак и пак да ревеш и да го псуваш?
    Преценявай си преди да стават такива нща какво ще ти е полезно от връзката и дали ще плачеш.....трябва ти нещо различно.....нещо което да те заслужава...милион пъти сме си говорили ти си невероятно момиче....имаш нужда от нещо по добро...мислиш си че аз съм некъв незнам и аз какъв?ДА...може....но аз ти го казвам как изглежда от стррани сичко това коет става....и как само по начина по който се отнасят с тебе....това показва че нямаш достойнство...не ти имаш....сичко си имаш...само че незнаеш в дадени моменти как да го показваш и доказваш....

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
    Vij kak me poznava6.. \/
    А ти виж как се излагаш....
    Не ти ли писна винаги така да става...ти да си виновна за сичко на сички ти да си крива се да мислиш за другите да се оплакваш че на тебе ти е лошо и се на тебе ти се случват такива работи..как изобщо оставяш нещата да стигнат до там....имай поне малко достойнство.....каот се скарате край сичко свършва той е педерас идиот незнам си къв ма само да ти кимне и си като кученце при него...и за какво?За да се скарате пак и пак да ревеш и да го псуваш?
    Преценявай си преди да стават такива нща какво ще ти е полезно от връзката и дали ще плачеш.....трябва ти нещо различно.....нещо което да те заслужава...милион пъти сме си говорили ти си невероятно момиче....имаш нужда от нещо по добро...мислиш си че аз съм некъв незнам и аз какъв?ДА...може....но аз ти го казвам как изглежда от стррани сичко това коет става....и как само по начина по който се отнасят с тебе....това показва че нямаш достойнство...не ти имаш....сичко си имаш...само че незнаеш в дадени моменти как да го показваш и доказваш....
    E napravo neznam kakvo da ti kaja...ti napravo me razbi totalno...tova koeto pi6e6 si e taka...da no mislq 4e nqma skoro da namerq 4ovaka koito me zaslujava za6toto se mi se padat nqkakvi bugavi...Neznam mnogo mi stava gadno...Znae6 kakva sum i kolko sum 4uvstvitelna i kkogato imam nqkoi do sebe si i pravq si4ko za na nego da mu e dobre i ne mislq za sebe si makar 4e trqbva...Blagodarq ti za tvoeto mnenie....Produlojavai se taka...Trqbva pak da si govorim..

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Това,дето ти го правиш е симулиране на прекомерна любов с цел да се изкараш най-голямата жертва от всички...Ма мило,моля те да си пишем,ма обичкам те,ма ние с теб имаме любов голяма,ма прати ми целувчица,де...Направо ме е срам,че принадлежа към пола ти,честно.Била на 17?!Как не,в главата си още и 15 не си навършила.Спри да се вкарваш в някакви диви филми и да се натискаш на хора,които повече от очевидно не те искат,само и само,за да се чувстваш зле и използвана и после да страдаш и да се самосъжаляваш!Просто спри!Носа навирен,главата горе,никакъв чат,никакво обаждане,научи се да цениш себе си,защото ако не го правиш как очакваш някой друг да те цени!И няма "обичам го,не искам да късаме,ще го търпя"Не го обичаш,просто не е вярно.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Това,дето ти го правиш е симулиране на прекомерна любов с цел да се изкараш най-голямата жертва от всички...Ма мило,моля те да си пишем,ма обичкам те,ма ние с теб имаме любов голяма,ма прати ми целувчица,де...Направо ме е срам,че принадлежа към пола ти,честно.Била на 17?!Как не,в главата си още и 15 не си навършила.Спри да се вкарваш в някакви диви филми и да се натискаш на хора,които повече от очевидно не те искат,само и само,за да се чувстваш зле и използвана и после да страдаш и да се самосъжаляваш!Просто спри!Носа навирен,главата горе,никакъв чат,никакво обаждане,научи се да цениш себе си,защото ако не го правиш как очакваш някой друг да те цени!И няма "обичам го,не искам да късаме,ще го търпя"Не го обичаш,просто не е вярно.
    Dobre de kak taka re6i 4e ne go Obi4am>?
    Tequiero Son!!!

tva otno6enie kam momi4e li e?q mi mi 6uta na toq balak.

Цитирай Първоначално написано от Депутатска Щерка
    Виж, говоря от името на по-голяма от масата народ в този "форум". Както темата и "проблемът" са детски, така и реакциите са такива. Такъв "чат" може да съществува само между дечица.
    Първо ти и той на колко сте? На 14? 15? Защото по нищо не личи да има мозък нито в твойта, нито в неговата главица.
    Прочетох го, щях да се превия от смях, но ще ти кажа нещо като голям човек, който е видял и общувал със солидна доза мъже.
    Ти си досадна и малка в изказванията си - факт!
    Ти се държиш като малко момиченце, тип лигла, на която "гаджето" й е длъжно - факт! (Първо житейско правило : Никой на никого не е длъжен за нищо, при каквито и да е обстоятелства, камо ли мъж на жена.)
    Че любов между вас няма, това също е факт! Ако искаш да ти обясня някои неща за момчетата, или по-скоро мъжете, пиши ми на ЛС.
    Ще ти кажа също нещо, което няма да ти хареса, но което също е факт и ще го осъзнаеш много по-късно - ВИНАТА Е В ТЕБ! Не съм запозната с цялостната ви "връзка" и отношенията ви, но от този чат ясно се вижда това. Държанието ти е повече от нетърпимо и инфантилно. Не казвам, че и въпросното момче не е инфантил също, но самите думи говорят - между вас смислен разговор няма и то май ти си главната причина за това. Тея лигавщини тип "обичам те", "миличко" и т.н. и пращане на смехотворни целувчици... - моля те, стегни се, на колкото и да си, все пак това е повече от нетърпимо.
    Имам няколко съвета. Ако момчето е тип геймър, скейтър, рапър или като цяло, ако е още дете, което живее като се слага в някакви рамки и детски пози, си намери някой батко (по възможност над 25), който да ти покаже как трябва да се държиш с мъж. Повярвай ми, мъжете си знаят как да се държат с жените, но момиченцата като теб много трудно се научават на поведение и държание към мъж. Как да поддържаш интереса на някой мъж по-дълго върху себе си. Е, ако си на 15, никой такъв няма да се занимава, но пробвай. От опит глава не боли.
    Дръж се адекватно, никой няма да те търпи такава, незнаеща в кой свят живее. Изказвания от типа "за теб любовта еди-кво-си" са просто неадекватни и излишни. Никой себеуважаващ се мъж не търпи такива глупости, загуба на време е.
    И още нещо : прави повече секс!
    Желая ти всичко най-хубаво и приятно порастване!

И последно - след време ще се смееш на този твой "проблем".

E ti kakvo iska6 ne moga da razbera??? vse pak saita e teenproblem i v nego tineidjarite kazvat svoite problemi i mneniq,nemoje vsi4ki da sa s nqkakav GOLQM OPIT v jivota.Pak i pove4eto sa na 15,16 ima i po golemi i po malki.Ti kakvo o4akva6 nqkakvo povedenie i razgovori na xora na po 25 li?Otkade da znae momi4eto kak da go zadarji do sebesi???Tq e postapila kakto misli 4e e pravilno.

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    IsTiNsKa_LuBoV,прочети първите 2 изречения на поста ми бавно и внимателно.Мисля,че съм уточнила защо това не е обич.Това е лигавене.Опит да изкараш сериозно нещо,което въобще не е такова.Ще го израстеш и ще разбереш,че обичта не е писане на безмислени скобички с буквичката ''П" в средата.Но засега просто спри да се унижаваш.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    ОО горката ти наистина е мн гадно е аз те съвсетвам да спреш да му казваш обичам те и да му се включваш ти всмисъл дръж се с него по начина по които той се дърджи с тебе и ще има промяна уверявам те каквато и да е тя добра или лоша ще я има
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    IsTiNsKa_LuBoV,прочети първите 2 изречения на поста ми бавно и внимателно.Мисля,че съм уточнила защо това не е обич.Това е лигавене.Опит да изкараш сериозно нещо,което въобще не е такова.Ще го израстеш и ще разбереш,че обичта не е писане на безмислени скобички с буквичката ''П" в средата.Но засега просто спри да се унижаваш.
    Oki...seki si ima mnenie...sega malko se poopraviha ne6tata no 6te vidim...
    Tequiero Son!!!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    ОО горката ти наистина е мн гадно е аз те съвсетвам да спреш да му казваш обичам те и да му се включваш ти всмисъл дръж се с него по начина по които той се дърджи с тебе и ще има промяна уверявам те каквато и да е тя добра или лоша ще я има
    Az se opitvam da se durja milo s nego kolkoto i gadno da se durji toi ....Za6to az nemoga da se durja gadno s nego sled kato go Obi4am...6te predpriema ne6to smisul ako stane pak taka...trqbva da se re6a nai-posle
    Tequiero Son!!!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    neznam kakvo da kaja...sega puk vsi4ko vurvi dobre ama ne se znae do koga ...
    Tequiero Son!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си