- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vijte edin boleznen za men razgovor...neznam kak da postupq
тука се обърках малко!едните казват да го зарежеш други казват да останеш с него и да изгладите отношенията си и май хич не помагаме!не че аз ще помогна много ама карай, да пробвам!Споменаха че е възможно да му е било кофти вечер, а доколкото видях от диалога ви наистина беше кисел тоя човек!Плюс това ти наистина ставаше леко досдна щото човека искаше да спре да чати а ти не та не!Не го защитавам, наистина не е трябвало да си го изкарва на тебе ама все пак!И аз съм изпадала в такива ситуации дето много яко ме е наранило момчето което обичам!Веднъж той ми се скара че съм сложила снимката на кучето му като аватарче в Skype!Абе момчетата по принцип са много сложни същества!Но виж един разговор с него може да ти покаже какво да правиш - дали тва избухване и държание е било инцидентно или наистина той не изпитва "любов" към теб!А между другото относно думите му че любовта е само за заблуда на момичетата, как се нарича онова когато момчетата тичат след момичетата и не ги оставят на мира и им хленчат и реват?Ако ене е любов то аз съм трамвай с перка!Възможно е той да отрича любовта си към теб!Сложно е!Много е сложно и тва си е!
Искам да те питам дали и друг път той с е държал така?Дали друг път ти е казвал че за него любов няма и всичките неща които ти ги е наговорил в чата?
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns