- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хващали ли са ви ?
лудите ...
Не не, не това
Веднъж на 14-15 год. решавам аз да си направя една чекия в банята. Започвам процедурата и точно в най-якия момент майка ми нахлува в банятаДо днес не мога да си избия от главата тая тъпа случка, да свършиш пред майка си, голям резил, а гледката ужасна
, направо ми идваше да скоча от тересата. Имали ли сте подобни гафове, надявам се не и дано съм единствения, който е изпитвал подобен срам [-o<
Един път за малко да ме хванат..
е то майка ти като те видна какво стана? какво ти каза ?![]()
Отнесох шамара - майка ми е супер консерва жена и 1 седмица ме гледаше на кривоПървоначално написано от dest
![]()
Каза на бащата и добре че той поне ме успокои и ми каза тайничко, че и той го прайл и така избегнах депресията, но след случката някъде около 2-3 седмици не си бях барал пишката![]()
![]()
тоз пак аз идин пат почти ма хванаха и после 2 часа не бих чекии ама ся пера кат луд
a vuuna vas mom4etata vi e po gadno ako vi hvanat... ;]
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
От което очевидно ти е много приятноПървоначално написано от Dreamfall
![]()
Жените май наистина изпитват кеф, когато видят измъчен мъж![]()
Аз щото обичам да спя с по отпуснати дрехи и веднъж ме беха видяли надървен показан хуй през завивката![]()
![]()
![]()
Оттогава вече не си позволявам такива волности![]()
Taм където няма химия, няма и физика !
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
ne .. ne se kefq prosto mi e interesno.. abe vii nqmate li vrati da gi zaklu4vate kato pravite takiva ne6ta...Първоначално написано от IvanIvanov
![]()
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
иначе чикия не са ме хващалиВсе още
![]()
![]()
![]()
Taм където няма химия, няма и физика !
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Аз нямам тоя проблем живея сам![]()
Иначе, за щастие, не са ме хващали![]()
Първоначално написано от linkipinki
![]()
![]()
![]()
![]()
тва е било мн весело лелеее
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Еми не. Ако няхлуе някой, се "спасявам".
emi kat blaskate v nai-natovarenoto vreme 6e vi hva6tat.po-hubo va6te kat spqt ili kat gi nema,drugiq variant e pod du6a 6tot nikoi nqma da vleze dokato se kape6...
хахахахахаххаха![]()
![]()
Един от моя клас така баща му беше влезъл точно когато той е сваршил в ръцете си и го е питал кво е тва и той най-спокойно му казал "течен сапун" и се напрайл, че си мие ръцете.....
![]()
[/u]
Първоначално написано от linkipinki
hahhahahahhha
Vie macki nqmate li si 4e po cql den 4ekii si biete![]()
Az ako vidq nqkoi frend da si bie 4ekiq 6te ima bazik do kraq na jivota mu
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
... и си натрил ръцете с течния сапун. Ххаххахах
Бе веднъж ми се случи да ме фанат кат бях и аз на толкова ма нищо не видяха ,но беше ясно какво правя.
И още веднъж брах як срам кат се издраифах върху една приятелка мухахахха пак бех някъде на 14-15 ужас резил.
Хахах аа това със сапуна е яко хаха ужас![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!