.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Gost_15
    Guest

Moderated: Той мн настоява, а аз не искам. Да го направя ли?

Ami zdraveite ami znam 4e e tapa taq tema mi zna4i imam priqtel ot 1 meseca toi e na 18 a az na 15 i ne sma pravila sex o6te a toi vseki den nastoqva no a zne iskam spored vas da se saglasqvam ili ne kajete pls

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

хаха! как очакваш някай да вземе такова решение вместо теб????
    Това ти само трябва да го прецениш! но след като се колебаеш значи не ти е дошло времето още!
    8т. реклама
    бан на профил

tigar4e_f
    Guest
    ami 6tom ne si gotova zna4i o6te ne ti e do6lo vremeto pogovri s priqtelq si i my kaji o6te malko da iz4aka

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    не прави нещо, което не желаеш когато се почувстваш готова, тогава не си задължена на никого с нищо и не е задължително да правиш това само защото приятелят ти го иска.. ти също имаш право на глас
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    s0mewhere in the middle 0f n0thinG..varNa;)
    ami sht0m ne iskash nedei be.. ap1k ak0 na nego mu e samo za twa i te zareje kat mu 0bqsnish 4e ne iskash praw mu p1t, ne te e zaslujawal...
    NiK0gA nE zNaEsH k0lK0 rAn0 sHtE sTaNe TvUrDe kYsN0 !!!
    ----------------------------------------------
    JiVoTyT e T0vA,k0eT0 sI tEcHe,d0kAt0 nIe pRaViM dRuGi pLaN0vE !!!
    ----------------------------------------------

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    6tom pita6 nqkoi drug zna4i vuob6te ne ti e do6lo vremeto!a i preceni dali 6tom ne nastoqva tolkova ne te iska samo za sex!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Мега фен Аватара на koalka
    Значи,ако ти не си готова няма да го правите естествено.Кажи му просто,че не си готова.Ако те обича и те уважава,ще те разбере,но ако е само заради секса с теб не очаквай да те разбере.Той е на 18,а ти на 15 и е нармално да има такива желания,а сигурно и ти ги имаш,но му кажи,че не си готова и да не те притеснява всеки ден.Дано те разбере.

Фен
    Град
    Hell.
    Как можем да ти кажам точно ние!!!Направо ме изумявате!!!

Ti sama kazvash, che ne si gotova. Kakvo poveche ima da go mislisg. Ne si dlujna da si s nego, samo zashtoto toi iska. Kogato se pochuvstvash gotova, togava go napravi.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ako si gotova davai , no ako nesi nedei , spored mene toi iska samo sex ot tebe
    tova e moe mnenie

Guest
    Абе лапай му там! Пък помпането - след време.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    не прави нещо, което не желаеш когато се почувстваш готова, тогава не си задължена на никого с нищо и не е задължително да правиш това само защото приятелят ти го иска.. ти също имаш право на глас
    =D>

Не се принуждавай да правиш нещо,което не искаш само за да запазиш връзката.Ако не искаш да го правип с него просто недай..за да не ссъжаляваш по - късно,а ако мислиш,че той ще те зареже...тогава по - добре изобщо не са хаби за него..не те заслужава
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest

Re: Moderated: Той мн настоява, а аз не искам. Да го направя

Цитирай Първоначално написано от Gost_15
    Ami zdraveite ami znam 4e e tapa taq tema mi zna4i imam priqtel ot 1 meseca toi e na 18 a az na 15 i ne sma pravila sex o6te a toi vseki den nastoqva no a zne iskam spored vas da se saglasqvam ili ne kajete pls
    Не, не си му длъжна! Прави това, коеот ТИ искаш, а не това, което той те кара. Отстоявай позицията си, имай право на мнение! Направи го само, когато си напълно сигурна, с човека, който наистина искаш. Иначе би било голяма грешка, вярвай ми

Абе ако бях на твое място нямаше да му дам.Ама незнам ти трябва сама да решиш за да не съжаляваш после!

Guest
    Моля ви стига с тея прости теми !Немога да разбера момиче ти малко достойнство нямаш ли или разчиташ на някой който ще ти каже..."аре еби се с него ,за да не те зареже" ........ JuSt.......NO COMMENT !!

Guest
    1 mesec leelelelellelelelelelelelll.....golemi vruzki golemo neshto =D> =D> =D>

malkata tova sa ti trq da si reshish ne nie
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    а бе, моме, кво значи 'настоява' ??!? тръшка ти се и мрънка 'айде-айде-айде деее...' ?!?!?? кхахахх... къф е тоя девствен идиот, сигурно ако му откажеш абсолютно категорично, ще скъса с теб... и така да стане... пфф.. кво ти пука, я не се занимавай с глупости (секс със глупак си е глупост ) май си още прекалено зелена, щом задаваш такива въпроси!!
    Идиотите са мъдро творение на природата,
    което дава право на глупаците да се мислят за хитри.

Re: Moderated: Той мн настоява, а аз не искам. Да го направя

Цитирай Първоначално написано от Gost_15
    Ami zdraveite ami znam 4e e tapa taq tema mi zna4i imam priqtel ot 1 meseca toi e na 18 a az na 15 i ne sma pravila sex o6te a toi vseki den nastoqva no a zne iskam spored vas da se saglasqvam ili ne kajete pls[/b]
    1 месеца е доста солиден период от време
    White power,white pride!
    Епа не е ли емоциа ?

не го прави ще направиш непоправима грешка казвам ти го от личен опит по всичко личи че иска само секс от теб.не можеш да задържиш такъв човек ако му кажеш че не си готова ще те зареже ако го направиш постигнал е целта си и вече не си му нужна
    учи се от грешките на другите
    аз сгреших не повтаряй моята грешка
    кажи му че не си готова,ако те обича наистина ще чака

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    abe q mu tegli edna maina na toq!!! ti si 4ovek i si ima6 dostoinstvo!!! neka toq kopeldak da otiva na magistralata tam da si t1rsi ne6to za e***e!!! v nikak1f slu4ai ne go pravi s nego 6toto sled kato te mine, 6te te zareje!!!
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Guest
    Имах подобен проблем, когато бях на 15. Приятелят ми беше на 19 и си искаше но аз имах съмнения и казвах "Не" И напълно логично ме заряза. Липсваше ми, тъй като действително имах чувства към него, но вече от позицията на времето (минаха 3 години), се радвам, че е станало така. Той не ме е заслужавал!
    Така че, щом не искаш, недей! И да те остави, чудо голямо! Все пак незаменими няма.

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    MI MAcko AKo NE go OBi4a6 NEdei Ot Gledna To4Ka Na Mom4etata Toi te Iska Samo za Sex 6tom Vseki Den Ti Nastoqva Ne SI Pravi Truda s Nego . KOgato Sre6ne6 Mom4eto Koeto Ne TI Kaje I Duma Za Sex Ili Puk ti Kaje 4e Nqma da Nastoqva KOgato ti PReceni6 TOgava GO Napravi Da ZNae6 i Da SI Sigorna 4e POne MU pUka
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си