.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Milichka`
    Guest

Moderated: Каква е разликата м/у това да си влюбен и да...

Kakva e razlikata m/u tova da si vliuben i da obichash nqkogo ?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

za mene li4no nqma razlika
    2 т. системно.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    влюбен си още в началото, когато почти нищо незнаеш за този човек и той те привлича основно физически, но имаш голямо желание да се опознаете и да има близост м/у вас
    можеш да обичаш само някого, когото познаваш, с когото сте прекарали известно време заедно и имате общи моменти
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Обичта е нещо по-чисто,така да се изразя. Обичаш да речем родителите си и приятелите си, защото с тях се чувстваш спокоен, защото са ти близки хора и обичаш да си с тях. Да си влюбен, това е нещо друго. То се отнася само и единствено за онзи човек, с който откриваш това, което до сега не си изпитвал. Тогава се отключват други чувства, доста по-различни от обичта...това е любовта. А много важно нещо е и другият вид привличане (разбирате за какво говоря). Границата между обич и любов е тънка. Ако примерно става дума за приятел...обичта бързо може да премине в любов...
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

i za men nqma mnogo golqma razlika

Мега фен Аватара на koalka
    Ранния етап на обичта е влюбването.

Guest
    [quote="beb4o_bu"]Обичта е нещо по-чисто,така да се изразя. Обичаш да речем родителите си и приятелите си, защото с тях се чувстваш спокоен, защото са ти близки хора и обичаш да си с тях. Да си влюбен, това е нещо друго. То се отнася само и единствено за онзи човек, с който откриваш това, което до сега не си изпитвал. Тогава се отключват други чувства, доста по-различни от обичта...това е любовта. А много важно нещо е и другият вид привличане (разбирате за какво говоря). Границата между обич и любов е тънка. Ако примерно става дума за приятел...обичта бързо може да премине в любов... [/quote_____________________________________________ _________napulno sam saglasna tka si e

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от niki7o
    za mene li4no nqma razlika

4estno kazano i za men nqma razlika...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове