.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 111
    Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    ахахах еее вие ме убихте тука, недейте така
    не ве ебаам се... ама ше е много готино да го съобщят тва по новините докато тя гледа телевизия например
    ЗЛОБА!ЗЛОБА!
    да, ще бъде яко особено за Анелия!Но по-ефектно е да си вървиш по улицата и да си видиш некролога!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    не ве ебаам се... ама ше е много готино да го съобщят тва по новините докато тя гледа телевизия например
    ЗЛОБА!ЗЛОБА!
    да, ще бъде яко особено за Анелия!Но по-ефектно е да си вървиш по улицата и да си видиш некролога!
    аааа тфа искам да ми се случи, ебати ебавката ще е
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Голям фен

Re: Фолк певиците-пример за подражание

Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ми гледах я темата в сблъсък и я пуснах,щото ми е интересно какво мислите вие.Та според вас дават ли фолк певиците лош пример и правилно ли е това,че в клиповете си са почти голи и как се отразява на младото поколение?
    Дават не лош пример,а УЖАСЕН ! Някакви лигли се разхождат по сцената и се правят че пеят.А как ги харесват ? Направо трябва да ги забранят . Какъв пример дават - прави си пластични опрации за да си по-красив и се дръж като к***а . А някакви 14-15 годишни да им подражават - в какво се превръща България ?! Да не говорим че има точно 5 които пеят и не са к***и !!! Нямам думи просто !!!
    Именно.

Guest
    добре бе хора,повечето сте на мнение че чалгаджййките давали лош пример.може би е така,ама аз се питам,по добър пример дават метълите или пънкарите?някви целите в обеци и татоировки.посред лято ми ходят с кубинки.еми замислете се малко.не оправдавам и фолк певиците,ама вие мн ги нападнахте.не всички пеят лошо.например на мене мн ми харесва как пеят ивана и преслава.това е въпрос на вкус.ама съм сигурна че ако някой ден няма с какво друго да се прехранвате освен с пеене на чалга песни,ще пропеете.
    а и още нещш-харесвам както чалга,така и метъл

Град
    [Мразим кифли ООД]
    добре бе хора,повечето сте на мнение че чалгаджййките давали лош пример.може би е така,ама аз се питам,по добър пример дават метълите или пънкарите?някви целите в обеци и татоировки.посред лято ми ходят с кубинки.еми замислете се малко.не оправдавам и фолк певиците,ама вие мн ги нападнахте.не всички пеят лошо.например на мене мн ми харесва как пеят ивана и преслава.това е въпрос на вкус.ама съм сигурна че ако някой ден няма с какво друго да се прехранвате освен с пеене на чалга песни,ще пропеете.
    Еми да ама има и метъли и метъли!Иксам да кажа че тея дето си го показват че са метълчета или пънкарчета и си ходят с обеците навсякъде закачени с кожите и с кубинките посред лято (ама тия хора не са уред (нищо лично), щото хем ти е горещо в тия кожи хем ти смърди на гадно после)!Ама има и метълчета (като мене) дето предпочитат нормалното ежедневното облекло само грима е малко по-силен (малко ли, малиии)!Та както каза ти си зависи от човека, ама виж всеки който опита да бъде метълче от тия показните рано или късно се усеща че скоро ще се свари в собствен сос!И спира!
    Докато при фолк-певиците е друго!Да ми ходиш с късата пола, късото потниче, с дълбоко деколте, високите токчета и руса коса "а ла Гергана" е вече копиране!Щото според мен никой няма да тръгне да се прави на ония приятели от Slipknot или да ми ходиш с вратовръзчици като Били Джо Армстронг (вокалиста на Green Day за тези които не знаят!)Щото метълите знаят че това е сценично облекло, но при фолк-певиците това не личи - това е ежедневие което се повтаря и набива в главата на малките и неопитни момичета факта че да се обличаш и да бъдеш курва (с извинение) е хубаво!Тва е жестоката истина

eto s tova mnenie sum napulno suglasna ... napulno obektivno e ... to v dne6no vreme mn ne6ta davat lo6 primer ... de samo pevicite da ni bqha problema .... a azis e pulno ravzra6tenie .. s tova sum napulno suglasna ... no ne go ne mi go davaite za primer ... toi ne e folk pevica .... a ina4e naprimer kameliq v nqkoi klipove prekalqva s pokaznostta i emiliq ima dva-tri takiva kostumi .... no ima folk pevici koito se obli4at syvsem norm ... naprimer aneliq ... a vie metalite i punkarite se zamislete ... kolko e yjasno obici i tatyrovki po cqloto tqlo ... ne kazvam 4e e lo6o da si napravi6 1 dypka ili edna tatyirovka ... ama po cqloto tqlo i po cqloto lice ....bati yjasa

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от *an4eto*
    eto s tova mnenie sum napulno suglasna ... napulno obektivno e ... to v dne6no vreme mn ne6ta davat lo6 primer ... de samo pevicite da ni bqha problema .... a azis e pulno ravzra6tenie .. s tova sum napulno suglasna ... no ne go ne mi go davaite za primer ... toi ne e folk pevica .... a ina4e naprimer kameliq v nqkoi klipove prekalqva s pokaznostta i emiliq ima dva-tri takiva kostumi .... no ima folk pevici koito se obli4at syvsem norm ... naprimer aneliq ... a vie metalite i punkarite se zamislete ... kolko e yjasno obici i tatyrovki po cqloto tqlo ... ne kazvam 4e e lo6o da si napravi6 1 dypka ili edna tatyirovka ... ama po cqloto tqlo i po cqloto lice ....bati yjasa
    Е сега подробности!Ама никой няма да тръгне да копира някой "Я!Баамаму виж го тоя пиърсинга му е върха я и аз да се надупча така!" Аз лично познавам много метъли и пънкари и наистина има такива дето имат много татуровки или пиърсинг ама я ми кажи да си виждала някой целия покрит с тату и с пиърсинг 9виж пиърсинга може) по улицата?
    Освен по филмите или в Америка!А всички знаем че Американците са идиоти (Green Day го казват не аз!)

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    uh da - metal i punk kulturata prevr16ta maloletnite v kurveta!!! q se os1znai!!! i kakvo kato imat obeci i tatoo - nali ne sa tr1gnali nqkvi razgoleni edva li en da se "predlagat" po ulicite. da ne bi pesnite da sa kuhi i smotani. ama ne - 4alga do dupka!!! i posle se 4udim, za6to 12 godi6ni bebeta se 4ustvat "gotovi za sex" . hilqda p1ti po dobre s kubinki i tatoo otkolkoto kato nqkoi kurva po ulicata!!!
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    uh da - metal i punk kulturata prevr16ta maloletnite v kurveta!!! q se os1znai!!! i kakvo kato imat obeci i tatoo - nali ne sa tr1gnali nqkvi razgoleni edva li en da se "predlagat" po ulicite. da ne bi pesnite da sa kuhi i smotani. ama ne - 4alga do dupka!!! i posle se 4udim, za6to 12 godi6ni bebeta se 4ustvat "gotovi za sex" . hilqda p1ti po dobre s kubinki i tatoo otkolkoto kato nqkoi k***a po ulicata!!!
    разгеле един точен човек да каже нещо з аметълите!не че другите не казаха нещо смислено ама все пак тука сега спориме каква е разликата между метъли и пънкари, и фолк певици и това ми изглежда най-доброто мнение!Евала ти прая

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    ama to da be6e ne6to da s1m napraila... az prosto si izrazqvam mnenieto. basi. hodeli s kubinki i kamuflaji, tatuirani i s pi1rsing i ve4e ne sa hora!!! metalite i punkarite sa v p1ti po - hora ot 4algarkite!!! i vs16nost mnogo se nervq nqkoi kato gi za6titava teq "folk pevici". vse pak tova si e samo moe mnenie no msilq, 4e dosta hora go spodelqt KAJETE NE NA 4ALGATA!!!
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Мега фен Аватара на machoka
    ЗЛОБА!ЗЛОБА!
    А искаш ли да съобщят, че ти си умрял/а, докато си у приятел и майка ти гледа телевизия?

Не ви разбирам, злобата ви е неоснователна и граничи с огромно тесногръдие и глуповатост.

Фолк изпълнителите поне имат някаква визия, за сметка на психично болните 'блек' или каквито там метъли има, които приличат на чудовища и единствената им цел е да бъдат все по-отвратителни и отблъскващи, а певческите им достойнства са по-ниски от на малкото фолк изпълнители, които пеят на живо.

И вашият жанр не е цвете за мирисане, даже напротив, така че не го превъзнасяйте и не си мислете, че сте хванали Господ за шлифера като слушате онова подобие на музика..

Guest
    Аве не съм съгласна с Machoka...щото лично според мен на метълската музика,в тесктовете има някъв смисъл(дори и минимален)докато в чалгата...се пее едно и също"много ме боли,чаках те да дойдеш ама не дойде и т.н."по някой път имам чувството,че слушам една и съща песен.А да не говорим,че повечето от песните са крадени-я сръбски или гръцки.Макар че за малките курви не са виновни само фолк певиците.Нявсякъде ,по ТВ по плакати в интернет се показват прелестите на какичките.Или да речем оная реклама на Карнобатска(не съм сигурна) с Преслава-това какво е?!?

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    ЗЛОБА!ЗЛОБА!
    А искаш ли да съобщят, че ти си умрял/а, докато си у приятел и майка ти гледа телевизия?

Не ви разбирам, злобата ви е неоснователна и граничи с огромно тесногръдие и глуповатост.

Фолк изпълнителите поне имат някаква визия, за сметка на психично болните 'блек' или каквито там метъли има, които приличат на чудовища и единствената им цел е да бъдат все по-отвратителни и отблъскващи, а певческите им достойнства са по-ниски от на малкото фолк изпълнители, които пеят на живо.

И вашият жанр не е цвете за мирисане, даже напротив, така че не го превъзнасяйте и не си мислете, че сте хванали Господ за шлифера като слушате онова подобие на музика..
    тва колко сме зли си е само наша работа!И извинявай ама ако не бяха пластичните операции и тоновете грим върху тия фръцли нямаше дори да изглеждат приемливо!Виж има и красиви метълисти и пънкари!Като Billie Joe Armstrong (Green Day), Chester (Linkin Park), Pierre Bouvier ( Simple plan), Laury (The Rasmus) и искаш да кажеш че не са хубави?Знам че не са "секси" като някои чалгари ама все пак са естествено красиви!Има и още ама сега ен мога да се сетя!Ами я виж жените - Amy Lee (Evanescence), Tarja (Nightwish) и мног други!Плюс това видът няма нищо общо с таланта!Щото метълите поне могат да пеят, докато фолк певиците хем не могат да пеят хем ен изглеждат добре (с някои изключения)!

brain_stew,

едно и също си въртим като грамофонна плоча 'пластични операции, тонове грим'... да, ама не.
    Малко са тези, които са с пластична операция, а визията и участията на звездите изискват точно толкова тона грим, колкото и на водещите на новините, на предавания по принцип и на други хора, на които работата им изисква носенето на грим.

Певческите дадености също няма да коментираме. Някои от фолк певиците са завършили музикални училища, някои имат дори висше музикално образование, а за тези хора не можеш да кажеш, че са неталантливи, защото са минали всичко необходимо за да бъдат певци и певици, а не са като повечето самоуки метъли.

.. но пък има и самоуки фолк изпълнители, които имат добър глас и са музикални, което отново доказва, че всичко е крайно субективно.

TheNightRider
    Не се впечатлявай от граченето и крещенето Аз такова слушам, като чувам тези клипове. Красивият глас не е в това, това е просто качество на гласа, без което не може да попаднеш в богоизбраната /явно/ група 'метъл', но въобще не е красиво. Фолк певачките поне се опитват да вкарат някаква мелодичност, нещо като 'пеене', не да се гърлят на микрофона

Град
    [Мразим кифли ООД]
    brain_stew,

едно и също си въртим като грамофонна плоча 'пластични операции, тонове грим'... да, ама не.
    Малко са тези, които са с пластична операция, а визията и участията на звездите изискват точно толкова тона грим, колкото и на водещите на новините, на предавания по принцип и на други хора, на които работата им изисква носенето на грим.

Певческите дадености също няма да коментираме. Някои от фолк певиците са завършили музикални училища, някои имат дори висше музикално образование, а за тези хора не можеш да кажеш, че са неталантливи, защото са минали всичко необходимо за да бъдат певци и певици, а не са като повечето самоуки метъли.

.. но пък има и самоуки фолк изпълнители, които имат добър глас и са музикални, което отново доказва, че всичко е крайно субективно.

TheNightRider
    Не се впечатлявай от граченето и крещенето Аз такова слушам, като чувам тези клипове. Красивият глас не е в това, това е просто качество на гласа, без което не може да попаднеш в богоизбраната /явно/ група 'метъл', но въобще не е красиво. Фолк певачките поне се опитват да вкарат някаква мелодичност, нещо като 'пеене', не да се гърлят на микрофона
    TheNightRider съжалявам ама искам да коментирам мнението й отправено към теб!
    ГРАЧЕНЕ!ГРАЧЕНЕ!Граченето има мелодичност ако искаш да знаеш!Тва че ти не можеш да откриеш красотата и мелодичността в "ГРАЧЕНЕТО" си е само твой проблем!Щом ти трябва мелодия която да ти се набива в главата и с нея да откриеш 'мелодичност и красота" то тогава си много зле!Извинявай, нищо лично ама все пак...
    "Граченето" е красиво колкото и да не ти се верва, вервай ми!Граченето дава воля на въображението1С "Граченето" можеш да изкажеш всичко що ти е на сърцето и то така че хем на теб да ти олекне хем на околните да им хареса!"Граченето" е вид музика!Никой не те кара да го слушаш!Лично аз не слушам чалга, но имаше период в който слушах!Сега се отвращавам от себе си щото съм слушала такава...ПОМИЯ!Между другото machoka на колко години си?

brain_stew

1. Ще те помоля възможно по-експресно да си смениш аватара с по-тесничък

2. На колко години съм няма никакво значение в случая.

3. Никъде не съм ти казал да слушаш каквото и да било, нито съм те убеждавал коя музика е по-добра, така че недей и ти да го правиш

В граченето, което съм слушал при метъли нямаше нищо красиво за мен. Отново повтарям, че е лично мнение, никого не ангажирам.

Въпросът беше, че проявявате голямо тесногръдие, като не признавате нищо, различно от 'вашето си'.. доста егоцентрично.

Естествено, не го осъждам като цяло. Не знам колко вида има, но както във всяка музика си има и върхове и падини.

.. но цялостната им визия не ми допада и е далеч по-отблъскваща от тази на фолк изпълнителите.

Guest
    Естествено, не го осъждам като цяло. Не знам колко вида има, но както във всяка музика си има и върхове и падини.

.. но цялостната им визия не ми допада и е далеч по-отблъскваща от тази на фолк изпълнителите.
    За някои не.. метълите по Света се броят в стотици милиони.. колко са чалгарите?

Ама има и метълчета (като мене)
    С този смешен аватар?! Смехория...

Не разбрах защо в темата пак бе намесен метълът.

Чалгарките дават много лош пример на разни момиченца, които си въобразяват, че е много яко да се обличаш като звезда от някой порнофилм. То чалгата си е това де... порно. Гледа се, а не се слуша.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен
    Град
    СС (;
    ЗЛОБА!ЗЛОБА!

мЕчок, а искаш ли да ти кажа, че вобще не ме топли тфа ти кво мислиш за музиката, която слушам?
    и дам, искам да стане тфа, що? поне иам чувство за хумор и гледам от към хумористичната страна на нещата.
    ахахаха и не слушам блек... ае да не се обиждаме ся, а? тфа, че за тебе само тфа е метъла не значи нищо... ебати, дори не знае къф метъл слушам, седнал да ми разпраа за некъф блек... пф >.<
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

и дам, искам да стане тфа, що? поне иам чувство за хумор и гледам от към хумористичната страна на нещата.
    Щом искаш това да ти се случи, аз нямам коментар

.. аа да, и мен не ме 'топли' какво точно слушаш

а това, че метълите по света били 'стотици милиони'... хахахаха

.. пък ако е така, после ходи да обясняваш ,че не било комерс

а и бтв - колкото грим имат фолк певачките, дваждий повече имат метъл изпълнителите

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    да де темата е фолк певиците - пример за подражание
    при тях всичко почти залага на секс, просто това им е излъчването според мен
    как едно дете на 8 годинки ще знае повече текстове на чалга песни отколкото стихотворения обеснете ми
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    Град
    СС (;

а и бтв - колкото грим имат фолк певачките, дваждий повече имат метъл изпълнителите
    ахахахахаха оле е не... да се смея ли, да плача ли...
    да виждаш грим?
    а тук?
    колко грим само, а?
    тц тц тц, как може толкова грим... и това били мъже...

глей ся, мЕчок, за всяка една фотосесия тряя грим... тфа, че разни блек метъли ПРЕКАЛЯВАТ с грима е едно... ама да казваш за всички, че се гримосват като и аз нз кво... вече е смешно. така че замълчи, щот се видя колко знаеш по темата.
    ае пийс

БДУ ако тфа с новините стане кат се прибера голям смях ше падне... а и няма шанс точно майка ми да го види тфа по новините ((; ма не ми се обясняя що

едит: еми... midnight, сама виждаш... едно лапе в детската градина може да ти изпее сички песни на глория, ама ако го питаш за 'аз съм българче' най-много да ти каже 'бе тва кво беше?'
    тфа ся ми напомни на следната песничка, която си пееха в класа на сестрата на една приятелка...
    'погледни ми под полата
    и кажи, че съм космата
    ...'
    и нататъка не го помня ма мноол се смях като го чух
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Град
    [Мразим кифли ООД]

ахахахахаха оле е не... да се смея ли, да плача ли...
    да виждаш грим?
    а тук?
    колко грим само, а?
    тц тц тц, как може толкова грим... и това били мъже...

глей ся, мЕчок, за всяка една фотосесия тряя грим... тфа, че разни блек метъли ПРЕКАЛЯВАТ с грима е едно... ама да казваш за всички, че се гримосват като и аз нз кво... вече е смешно. така че замълчи, щот се видя колко знаеш по темата.
    ае пийс

БДУ ако тфа с новините стане кат се прибера голям смях ше падне... а и няма шанс точно майка ми да го види тфа по новините ((; ма не ми се обясняя що

едит: еми... midnight, сама виждаш... едно лапе в детската градина може да ти изпее сички песни на глория, ама ако го питаш за 'аз съм българче' най-много да ти каже 'бе тва кво беше?'
    тфа ся ми напомни на следната песничка, която си пееха в класа на сестрата на една приятелка...
    'погледни ми под полата
    и кажи, че съм космата
    ...'
    и нататъка не го помня ма мноол се смях като го чух
    абе тва е неква кавър версия!ама за песните си права!Тя и моята сестра не може едно стихче да научи ама иначе пее "Искам те но нямам право да докосвам твойто тяло..." и т.н.!Е сега кажете може ли едно дете да не знае кой е Васил Левски, Христо Ботев или Иван Вазов, пък камо ли да ти каже кой е президент или министър-прецедател пък всички фолк-фурии да ги знае?Е за тва говоря!
    А относно метъли vs. фолк-певици нема да споря уморих се вече!То все едно и също се повтаря!На кривата ракета и космосът и е крив тъй че аре да говорим по темата и да спрем спора с метълите, а?

Хенди,

както има блек метъли и други метъли, които изглеждат като хора, така има 'чалгия' и поп-фолк.

При всички положения, не съм аз този, който слага цял жанр под общ знаменател

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си