Цитирай Първоначално написано от machoka
brain_stew,

едно и също си въртим като грамофонна плоча 'пластични операции, тонове грим'... да, ама не.
Малко са тези, които са с пластична операция, а визията и участията на звездите изискват точно толкова тона грим, колкото и на водещите на новините, на предавания по принцип и на други хора, на които работата им изисква носенето на грим.

Певческите дадености също няма да коментираме. Някои от фолк певиците са завършили музикални училища, някои имат дори висше музикално образование, а за тези хора не можеш да кажеш, че са неталантливи, защото са минали всичко необходимо за да бъдат певци и певици, а не са като повечето самоуки метъли.

.. но пък има и самоуки фолк изпълнители, които имат добър глас и са музикални, което отново доказва, че всичко е крайно субективно.

TheNightRider
Не се впечатлявай от граченето и крещенето Аз такова слушам, като чувам тези клипове. Красивият глас не е в това, това е просто качество на гласа, без което не може да попаднеш в богоизбраната /явно/ група 'метъл', но въобще не е красиво. Фолк певачките поне се опитват да вкарат някаква мелодичност, нещо като 'пеене', не да се гърлят на микрофона
TheNightRider съжалявам ама искам да коментирам мнението й отправено към теб!
ГРАЧЕНЕ!ГРАЧЕНЕ!Граченето има мелодичност ако искаш да знаеш!Тва че ти не можеш да откриеш красотата и мелодичността в "ГРАЧЕНЕТО" си е само твой проблем!Щом ти трябва мелодия която да ти се набива в главата и с нея да откриеш 'мелодичност и красота" то тогава си много зле!Извинявай, нищо лично ама все пак...
"Граченето" е красиво колкото и да не ти се верва, вервай ми!Граченето дава воля на въображението1С "Граченето" можеш да изкажеш всичко що ти е на сърцето и то така че хем на теб да ти олекне хем на околните да им хареса!"Граченето" е вид музика!Никой не те кара да го слушаш!Лично аз не слушам чалга, но имаше период в който слушах!Сега се отвращавам от себе си щото съм слушала такава...ПОМИЯ!Между другото machoka на колко години си?