Hi na vsi4ki.Purvo neka uto4nq 4e sledva6tata tema ne trqbva da izglegda nqkva pou4itelna beseda deto mama i tatko vi q razqsnqvat na ve4erq i vtoro ne znaq dali tuk i e to4noto mqsto tui 4e ako nqkoi iska -da q mesti kuideto trqbva.Taka na4i az sum na 19 godini .Dokato ne stanah 12 klas i ne se zaeh s kandidatsvaneto nqma6e sedmica v koqto da ne sum hodila na kupon disko ili podobno sabirane,mislq 4e dobre sum si pogivqla.POslednata godina oba4e gi namalih i hodih samo dekemvri mesec i to na disko.Ta za kvo vi pi6a .POslednite 3 puti v koito hodih na no6na 6tot otdavna kakto se se6tate ne hodq po detski mi napravi vpe4atlenie kolko piqni,no ne prosto podpiinali a piqni do neadekvatnost hora na po 14-15 ima6e,koito i ne znam kak sa vlezli.I zapo4nahme da si lafim s priqteli 4e kato 4e horata ot koito sme po-golemi samo s po nqkolko godini sa dosta po-razli4ni ot nas na taq vuzrast.Ne 4e nie ne sme pravili prostotii i o6te pravim,no sqka6 bqhme po-spokoini i ne tolkova agresivni.Sega slu6am v travaite momi4eta da obsugdat "oneq kurvi" ot 6-ti klas!!,prez minalata sedmica vidqh kak v edno osnovno nqkvi nagrimosani kukli4ki ot sigurno7 klas max. raznasqha testove za bremennost.Ta sedq i si mislq i nie li sme lazili po poda po diskotekite ot napivane na po 13?Dali8 e normalno da se hvali6 po kolko vodka moge6 da izpie6 a si o6te ne 12?Dvama ot priqtelite mi koito sa no po 20 i kusur mi obqsnqvaha 4e te po-malkite bili po-lesni i kato nqmalo golemi genki opa nqkoe na 13-14 6toto o6te sa mu lubopitni nqkoine6ta i nali se se6tate.
Ta ne iskam da dosagdam s teq prikazki no si mislq 4e mai sega na po 13-14 burzate dagiveete i sqka6 zabravqte 4e vse o6te vuv vseki edin ima po edno dete.Ne iskam da kritikuvam a samo da 4uq mnenq.Moge bi puk vsqko pokolenie minava prez tova.No nqkak ne moga da priema deca ot 5 klas da sa s tonove spirali,grim,zaostreni obuvki i v ruka s cigara...z