- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- къде ще ходите за края на годината?
мисля,4е въпроса ми е ясен!
![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Никъде...![]()
За да получиш - първо трябва да дадеш!
Яъпросът ти изобщо не е ясен.В края на учебната година ли(която за някой вече свърши) или края на 2006.Първоначално написано от summer_04
emi o6e ne se znae ama 100% 6te e nqkude s klasa mi!6te izmislim nqkoe qko mestence i 6te se razmajem cql den![/i]
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
v kraq na u4ebnata godina!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Никъде няма да ходя
Ще отида да пия, мястото няма значение.
омг от нашия клас решиХА да ходим в некфа пицария с даскала по испански,представям си кфо ще е.....миналия път като бяхме така на коледа и от нямане кво да праим седяхме един с/у друг и си крещяхме в лицата....![]()
nie 6te se sabirame klasa ama neznam kade
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
ми аз завърших вече но иначе се събрахме с класа ми и си изкарахме мн яко вечерта....![]()
Никъде няма да ходя с миризливия ми клас. Ще си седя у нас, ще си слушам музичка и ще се чеша по мъдете.
i az nqma da hodq 6tot ve4e hodih v Gyrciq s klasa
no ve4e zavyr6ihme![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
общо взето.....Първоначално написано от exploitedteen
![]()
emi az ve4e svur6ih i onq den v petuka bqhme ne celiq klas samo teq deto piqt v edno kafe (ako moje taka da se kaje) i vsi4ki se napiha mn qko i be6e vurha \/
![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
хаааа
първо ще се избушваме на чалга в едно гадно заведение тука...после като ни омръзне ще ходим някъде да си допиваме(само да подчертая, че някой е поканил почти всички учители на тфа мероприятие) и после ако сме мноо зле може и на дискотека да се замъкнем
добре, че си се кефя на класа
С няколко човека ще се напием в някоя градинка.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
aми на 29ти ше чупим пансионските от класа и после на някое кафе-кръчмаИ накрая ше завършим в някой парк по пейките
![]()
На 30ти пак сме бая хора от класа на рожден ден и ша има оле мале "Аааз траъ ъ си оа"![]()
класът ще се събира някъде си , но няколко човека които се държим ( защото класът е разделен на групи , които се мразят ) ще се съберем с нашите си приятели да пием и да се забавляваме , няма да ходя в някакво заведение да слушам мазна чалга![]()
![]()
Shte sym na rabota![]()
^
и ние... не бяхме.
в крайна сметка никъде не ходихме (за щастие)
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
na6iq klas nikade ne hodihme 6toto klasnata ne iska6e da ni vzeme![]()
2 т. системно.
А може ли и аз да дойда с 2-3-ма френда и да ви размазваме 2-3 4аса???Първоначално написано от Reich_06
da i moita klasna napravi taq prostotiq!kaza 4e po-dobre da naglejda goveda otkolkoto nas!ebasi...Първоначално написано от niki7o
ama v kraina smetka sami si izleznahme bez neq
qko si prekarahme