Хора замисляли ли сте се върху това, как външния вид на човека пред теб влияе на отношението ти към него..?Много е глупаво и никога не съм вярвал, че може да се случи точно на мен...
Днес докато си чаках автобуса на спирката до мен доиде едно много красиво и елегантно момиче. Погледнах я съвсем бегло и не я видях добре. В този момент тя доиде при мен и се оказа, че е моя съученичка от бившия ми клас Едва я познах даже тя леко ми подсказа коя е, защото наистина не зацепих за какво става въпрос. Беше тотално променена! От леко рошаво момиче, с шини, акне и малко кльощава, тя се беше превърнала в манекенка!!! Спомням си как преди все се закачах с нея, лигавех се, говорих си най-свободно пред нея и куп глупости, но когато я видях на спирката просто си бях глътнал езика Бях забил и не знаех какво да й кажа.
Наистина се чувствам като пълен глупак и сега ми е малко странно.. дали съм се притеснил заради това, че вече е супер мацка или просто съм се учудил от промяната й. По принцип не съм такъв човек, който гледа външния вид и се подиграва... тя беше променена външно, но се усещаше, че е същия човек... наистина се чувствам много странно и не мога да повярвам, че така си забравих името като я видях...