- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет!!
здравейте
начи моят проблем е , че излъгах една приятелка когато тя ме помоли !!
случката е следната : тя има приятел и аз исках да разбера как се пише в Скайпа да вида що за човек е, но не трябваше да се бъркам , и той има прякор ( няма да казвак как се пише) и аз пробвах и го намерих , да ма нищо не сме си писали и тя разбра че сам го направила и много се засегна !!
даите съвети моля ви нищо лошо не сам направила!!
Може ли да те прегърна? Но прегръдката води до целувка, целувката до обич, а обичта до секс. Та ... може ли да те прегърна?!{}
ами пробвах ма тя не иска да ме чуе
тя не ме разбра
каза че са пълни глупости това
а аз много я ценя като приятел
говорих ма не иска да ме чуе
Може ли да те прегърна? Но прегръдката води до целувка, целувката до обич, а обичта до секс. Та ... може ли да те прегърна?!{}
пробвахв скупе ме блокира ся трее с приятел да говоря но нз дали 6те стане много ме е страх
да ма и нейните приятели ме намразиха смятат ме за пълна идиотка тъпачка и прочие и това ме дразни
се едно сам направила нещо нз си кфо !!
Лошо лошо сега ще вземете да го проверявате момчето и ще се скапят нещата.Ако си говорите няма нищо лошо де.
да ма аз не го познавам това момче затади което станаха така нещата!
ПРИЯТЕЛКАТА МИ СИ МИСЛИ ЧЕ ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ГИ РАЗДЕЛЯ ДЕА ЗНАМ ДА МА НЕ Е ТАКА!