- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakav gsm imate
ето го моя....http://www.gsmfoto.com/?mod=catalog&...=101&gallery=1
Nokia 6100.много добър телефон,направо ме радва много,страшна работа си ми върши![]()
f@nt@zi@
Sony Ericsson K500i & NOKIA 2600 ползвам ги според зависи кой къв "ток" има на момента.
Сони Ериксон к500и
ама скоро ще го сменям![]()
И моя е такъвПървоначално написано от priti_kiti
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Nokia 6820
![]()
2т.системно.
az puk si imam nokia 6020
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ne me kefi osobeno ama ne me pita nikoi
pone e nqkav po razli4en
[/url]
ups tui otgore bqh az![]()
oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!
Nokia 7210 ..... изгармел много ама е перфектен
Samsung E530
Ама така го мразя вечеее- лигав ми е некъв,ма нали върши там работа някаква...
Моята слушалка![]()
SonyEricsson F500i
![]()
I'm darkness, I'm anger, I'm pain
I am master
The evil song you sing inside your brain
Drive you insane
Siemens ME75
![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Тъй, тъй и аз се чудя. То това си е опаковка без съдържание, но понякога е по-удобно да не си на сметка. Аз също до преди няколко дни бях със супер смотан телефон, ама поне си говорех спокойно.Първоначално написано от Nekasa4a
Това е старата ми бракма.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
и аз бех с такъв преди тоя сегашния ми... ама нещо с 300 зора пращаше един смс (аз по-често смс-и пращам) и зех, че го смених...Първоначално написано от Ollas
ма за кфо ми е некъф лъскаф... винаги съм се кефела на сименс ц 45... жалко, че мразя сименс![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
http://www.mtel.bg/info/gsm_adv/show...?id=350&type=0
Аз пък много мразя лъскави телехони. На моя не ми харесва само че има камера и има външен дисплей.
Първоначално написано от [`Лунно`цвете`
axa dobre 6te e.
moq e sy6tiq
i az imah tkf nqkoga siПървоначално написано от Ollas
sega sam s LG C1100
koito pak e za smqna.....
i nai qkata mu funkciq oledaloto otrped e s dve golemi pukanti
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
първо бях със Siemens C45 - бъгна се. После Sony Ericsson T630 - много му се радвах и много си го обичах - изгубих го. Сега съм пак със Sony Ericsson - W810i... харесва ми![]()
преди 4 години наще ми купиха siemens C45 тамън беше излязъл и беше много джейнк хаха и са още съм с него.като почна работа ще си зема нов щото миналата година си пръснах парите за глупости и не си зех нов
Самсунг Е530. Очаквах друг, нооо вече свикнах!