- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakav gsm imate
Самсунг А300 - имам гу от 4 години![]()
Midnight,
I'm drunk,
I don't give a fuck...
siv
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Fly MX200в Бг го няма още.....
![]()
Моят е розовичък![]()
Иначе има го още в черно и металик:
PS>>> мн му се кефя ...
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Siemens SL65 на който му се прекъсна някаф кабел отвътре и дадох 30лв за поправка...жив обир
еми аз съм с sony ericsson K700i! много си го обичкам и ми върши чудна работа,а колко е претърпял милия....![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Самсунг S500![]()
Държа да отбележа, че не съм си го избирала аз![]()
Sony Ericsson k700i, само че му е развален блутута, така че ако си взимам нов ще е Sony Ericsson W800![]()
първо бях с нокиата, ама я почупих, сега съм със сони ериксона. само дето е с черен панел и изглежда по-гъзарско отколкото на снимката
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Първоначално написано от мечтател
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
няква nokia...забравих ква беше...
Ihaaa.. mn iskam d si go vzema toq teeell.. poprincip iskam LG KG800, ama vtoriq, koito iskam e Samsung D500.. super gotin e, nali? A kolko mue cenata? pls tell..Първоначално написано от p4elata_brumze
Ina4e do tozi petuk 13ti, kogato mi otkradnaha tela, imah Sagem My C5-2
mnogo si mu se kefeh, ama.. 6ans
Oleee.. da i az sum taka.. na men mi otkradnaha 2 tela i edin zagubih.. kakto kazah ve4e, na petuk 13ti mi go otkradnaha tretiq tel.. i sega iskat d mi vzemat vuzmojno nai-evtiniq, 4e ako go zatriq d ne gi e qd mn..Първоначално написано от Her Infernal Majesty
a s mp3-kite sum pak uro4asana.. treta mp3-ka mi se razvalq ili 4upi i sega trqbva 4ta.. a d ne govorim kolko 4ifta slu6alki sum smenila.. minimum 15 za godina i polovina..
ujas.. ne mi vurvi n tema tehnologii..![]()
LG U400
![]()
Motorola C139
![]()
Aйде и аз се присъединявам към хората с D 500.Перфектен е...докато го счупа нема да го сменя![]()
Е аз имам и още едничнко телефонче за слушкане на радио -Samsung X140 ,ама той не е мн готин и затфа без снимка![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
как си го обичах Д500...Първоначално написано от rubi
ама се оказа леко прецакан![]()
иначе аз съм с ей това
(може и да съм го пускала вече...все тая)
В момента съм с Моторола Л7.
http://www.mobilytomas.cz/_pics/1158508096.jpeg
имах нокиа 6630 ма му се еба майката са съм с нокиа 8800...
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm