.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

MoLq vI daItE NqKoI sUveT...

..pLs pomognete mi..az poprincip umeq dosta dobre da se opravqm s vsi4ko smisul pone v liubovta ..a i v jivota kakto i da e...no iskam malko suveti i nqkoi da mi popomogne ili pone da si kaje mnenieto...super mnogo sum vliubena v edno momche..zagovorih go..vidjahme se..i sa sqka ve4er si govorim..ama sme samo na {{}}} pr sunishta..drun drun v obshti linii nishtoo..a az iskamm mnogo pove4e...zashtoto opredeleno ne sum bila po vliubena ot sega...az sa mislq da se sblija kolkoto se moje povche s nego..ama vuzmojno nai mnogo i ako za sega ne moje da trugnem pone da sme nai dobri priqteli i da deistvam..vie kakvo mislite..

Еми мисля,че трябва постепенно да се сближите,да си говорите по.....не обши приказки ами по-лични неща или нещо такова де да знам.Измисли нещо.А той изпитва ли нещо към теб???Поне да ти е правил някакви намеци?Ако е така изчакай го той да направи първата крачка

драж се предизвикателно сигурен сам че за една вечер можеш да постигнеш доста просто бади по смела и деистваи

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми щом го харесваш,трябва да се бориш за него!Покажи му с поведението ти че не искаш да сте смао на ниво приятели,остави действията ти да говорят за това което мислиш и чувстваш.Но недей да прибързваш много-давай го лека,полека за да не вземе да се изплаши от тази твоя промяна Да кажем почни да го провокираш,да се закачаш и флиртуваш,после почнете да излизате по-често и заложи на живото общуване,не на чата.Също така се постарай да го опознаеш максимално.Това ще ти е в полза да разбереш какъв човек е той и евентуално ще ти улесни взаимотношенията с него ако имате някаква връзка

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    По добре поговори с него , кажи му какво изпитваш към него надявам се той ще те разбере .... намекни му че не искаш да сте просто приятели

Guest
    emi vupeki malkoto vreme ot koeto go poznavam sme si govorili super mnogo i bih kazala che znam pochti vsi4ko za nego..no na men po skoro mi e drug problema..az sum si otka4ena gledam kak da si napravq kupona i rusq samo prostotii na koito moite frs super mnogo se radvat..no toi e razlichen haresva sushtnostta v men..a momi4eto koeto pokazvam 4e sum navun..i tova mnogo me oburkva..zashtot v kraina smetka az sum si otkachena..a toi haresva po normalnite ne znam...no super mnogo go haresvam..i postoqnno mislq za nego vuv vsqka edna minuta daje go sunuvam..ujas

ThIs_Is_FaTe
    Guest
    ti dobre li si da misli6 za samoobiistvo be momi4e?????????
    voob6te ne si go i pomislqi tfa e nai glupavoto ne6to koeto 4ovek moje da se opita da go napravi ne si zaslujava povqrvai mi nito e purviq nito posledniq!!jivota ne e rozov za napred 6e ima6 mn pove4e trudnosti !ako vseki s problem misli za samoobiistvo to nqma da ima hora !!!
    q go zareji toq i voob6te ne se zanimavai s nego 6e si hvane6 po gotin

Guest
    kvo samoubiistvo be ))

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Издебни точния момент обаче да го целунеш, да му разкриеш чувствата си...Щото не мисля, че ще ти е приятно да чуеш думите "Имам те за много добра приятелка, не мога да те нараня..." От личен опит ти го казвам.

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    kaji mu kakvo 4uvstva6 badi otkrita s nego i toi ako izpitva sa6toto 6e ste zaedo
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Momi4e we ti 4uvash li se kfo samoubiistfo zA NEkfo momche!!!!trqbfa prosto da se sblijish s nego mnoy mnoy mnoy a i nai-vajnoto trqbfa da budesh sebe si...a i trqbfa da imash mnoy turpenie i ako nishty ne stane ne se raztroifa ne edinstfenoto momche!!kusmet{}!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    Purvo se sblijete a posle deistvai!!

P.S Opoznai go,i to mn dobre,za da nqma6 polse problemi!!
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi vupeki malkoto vreme ot koeto go poznavam sme si govorili super mnogo i bih kazala che znam pochti vsi4ko za nego..no na men po skoro mi e drug problema..az sum si otka4ena gledam kak da si napravq kupona i rusq samo prostotii na koito moite frs super mnogo se radvat..no toi e razlichen haresva sushtnostta v men..a momi4eto koeto pokazvam 4e sum navun..i tova mnogo me oburkva..zashtot v kraina smetka az sum si otkachena..a toi haresva po normalnite ne znam...no super mnogo go haresvam..i postoqnno mislq za nego vuv vsqka edna minuta daje go sunuvam..ujas
    Emi promeni se malko 6tom tolkova mnogo go obi4a6,za6toto tova ne e hubavo ka4estvo de pak i moje da se okaje i dobre za teb
    Aide deistvai

Guest
    emi macka az korenno se promenih ..ili po to4no korenno promenih durjanieto si sprqmo nego..a inache kato izlezna s frs..pak sum si taka..prosto tova e za men nachina na jivot..i dokato nqkoi purvoto koeto shte kajat za mene e ligla no kato me opoznaqt razbirat che tva ne sa ligavshtini a prosto nachin po koito stava kupona..i taka sum sviknala de da znam..trudno mi e ..no ne trqbva li da me haresva takava kakvato sum...

Фен
    Град
    Плевен
    Загатни му де,понякога и "мръсотийките" вършат работа ...
    Аз не мога да ви разбера Как се влюбвате в някой без дори да сте се целували или да сте тръгнали ... Това е невъзможно и след време ще видиш,че ще го разбереш сама - силно си хлътнала
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Guest
    Поздвар към авторката с Depeche Mode - It's no Good :P просто изслушай песента аз доста научих от нея

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    emii fakta e che sum vliubena v nego..i sa daje super se sduhah shtoto toi preloji da izleznem i go chakah dva chasa i daje ne se obadi pri koeto go pitah kvo e stanalo a toi mi kaza emii sry kraq na godinata seki iska da hodim nanqkude...prostooooooooo neam dumi...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi macka az korenno se promenih ..ili po to4no korenno promenih durjanieto si sprqmo nego..a inache kato izlezna s frs..pak sum si taka..prosto tova e za men nachina na jivot..i dokato nqkoi purvoto koeto shte kajat za mene e ligla no kato me opoznaqt razbirat che tva ne sa ligavshtini a prosto nachin po koito stava kupona..i taka sum sviknala de da znam..trudno mi e ..no ne trqbva li da me haresva takava kakvato sum...
    Napalno si prava.Li4i si 4e si dobri4ka,ama.....osven pove4e da se sbliji6 s nego...drugo nz.Pak i 6tom tova si si ti-ne se promenqi sprqmo otno6enieto si kam priqtelkite
    Aide

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от eXciTiNg-BabY
    kaji mu kakvo 4uvstva6 badi otkrita s nego i toi ako izpitva sa6toto 6e ste zaedo
    WOlz.....hot hot

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    sega az da se pohvalq i da vi razkaja kakvo stana..purvo emrsi ujasno mnogo na vsi4ki koito pisahte i me podkrepihte da napravq kakvoto i da bilo....az produljavam se taka da obichkam vuprosnoto momche no veche useshtam che i toi ima chuvstva kum mene do predi 3 dea se durjeshe ujasno i az stradah ujasno mnogo zaradi tova...no naposleduk se promeni...tursi me postoqnno nastoqva da se vidim(i az se suglasqvam :P ) govorim si sqka ve4er...no mnogo po razli4no...v4era izleznah s nego za vtori put(purviqt si prekarahme super ..makar 4e az imah po golemi o4akvaniq de...) ta..v4era bqhme zaedno razhojdahme si govrehme si i nakraq otidohme da sednem v edno kato park takova..deto ne minavat mnogo hora(az go izbrah ) i tam produljihem da si govorim toi pochna da me gushka da me celuva..i taka natatuk...v obshti linii ne e koi znae kakvo stanalo..no az reshih da vi se pohvalq zashtoto za men zna4e6e mnogo vsi4ko a i se radvam 4e napredvam oshte vednuj mersi mnogo na vsi4ki koito mi pomognaha dadoha suvet i me podkrepiha

Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    sega az da se pohvalq i da vi razkaja kakvo stana..purvo emrsi ujasno mnogo na vsi4ki koito pisahte i me podkrepihte da napravq kakvoto i da bilo....az produljavam se taka da obichkam vuprosnoto momche no veche useshtam che i toi ima chuvstva kum mene do predi 3 dea se durjeshe ujasno i az stradah ujasno mnogo zaradi tova...no naposleduk se promeni...tursi me postoqnno nastoqva da se vidim(i az se suglasqvam :P ) govorim si sqka ve4er...no mnogo po razli4no...v4era izleznah s nego za vtori put(purviqt si prekarahme super ..makar 4e az imah po golemi o4akvaniq de...) ta..v4era bqhme zaedno razhojdahme si govrehme si i nakraq otidohme da sednem v edno kato park takova..deto ne minavat mnogo hora(az go izbrah ) i tam produljihem da si govorim toi pochna da me gushka da me celuva..i taka natatuk...v obshti linii ne e koi znae kakvo stanalo..no az reshih da vi se pohvalq zashtoto za men zna4e6e mnogo vsi4ko a i se radvam 4e napredvam oshte vednuj mersi mnogo na vsi4ki koito mi pomognaha dadoha suvet i me podkrepiha
    Радвам се че съм била полезна с нешо

Мега фен Аватара на koalka
    Действай,за да не го изпуснеш.Не се срамувай да покажеш чувствата си.Успех!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си