sega az da se pohvalq i da vi razkaja kakvo stana..purvo emrsi ujasno mnogo na vsi4ki koito pisahte i me podkrepihte da napravq kakvoto i da bilo....az produljavam se taka da obichkam vuprosnoto momche no veche useshtam che i toi ima chuvstva kum mene do predi 3 dea se durjeshe ujasno i az stradah ujasno mnogo zaradi tova...no naposleduk se promeni...tursi me postoqnno nastoqva da se vidim(i az se suglasqvam :P ) govorim si sqka ve4er...no mnogo po razli4no...v4era izleznah s nego za vtori put(purviqt si prekarahme super ..makar 4e az imah po golemi o4akvaniq de...) ta..v4era bqhme zaedno razhojdahme si govrehme si i nakraq otidohme da sednem v edno kato park takova..deto ne minavat mnogo hora(az go izbrah ) i tam produljihem da si govorim toi pochna da me gushka da me celuva..i taka natatuk...v obshti linii ne e koi znae kakvo stanalo..no az reshih da vi se pohvalq zashtoto za men zna4e6e mnogo vsi4ko a i se radvam 4e napredvam oshte vednuj mersi mnogo na vsi4ki koito mi pomognaha dadoha suvet i me podkrepiha