.

Виж резултатите на анкетата: За или против

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

26 66,67%
  • Против

13 33,33%
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Супер фен
    Град
    в килера
    Ми с нищо не ми пречат за кво да съм против... е никога не бих си взела примерно дънки за 400 лева, дори и да имам парите... ама гледам да не нося дрехи куча марка, дето от 100 километра им личи че са купени от женския пазар...

Guest
    Много е тъпо тва "за" и "против". Което си е хубаво, си е хубаво - няма значение ква марка и колко пари струва. А и който има възможност, нека си ги купува скъпите дрешки... лошо няма. Тъпото е само парадирането с тва, че някои могат да си го позволят.

Супер фен Аватара на Exothermic
    Най-често уж марковите дрешки са най-големите боклуци.Лично, знам за начинът по който произвеждат някой от марковите фирми,който смятате за много добри.И повярвайте по-некачествени са и от парзал.
    Е да има и качествени,но малко.
    Няма никакво значение колко струва дадена дреха или дали е маркова или не,а дали е качествена .
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Guest
    И за и против съм. Важното е да ми харесва. Особено за обувки съм категоричен за маркови. Но за блузки, панталони и всякви други най си обичам пазарните

Guest
    аз съм твърдо ЗА марковите дрехи и само такива нося , тъй като имам такава възможност

скоро си взех една шапка Армани за 120лв и мойте познати ми викат " за тея пари ще си вземеш 5 шапки обикновени" .. иди им обеснявай че АРМАНИ си е АРМАНИ

Цитирай Първоначално написано от variety
    Ako imah pari est 4e 6tqh da si kupuvam samo markovi drehi - po-ka4estveni sa i sa po-udobni
    Това вече беше глупаво. И аз имам достатъчно пари, за да си купувам мркови дрехи, но не всички са такива. Не винаги високата цена гарантира удобството на една дреха.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

аз съм за
    sads

Комбинациите най-много ми харесват. Да не говорим, че марковите дрехи не винаги имат това, което на мен ми харесва. Дълъг ексхибиционистки зелен шлифер като моя отдавна не съм виждал.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си