- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За или против марковите дрехи
Ми с нищо не ми пречат за кво да съм против... е никога не бих си взела примерно дънки за 400 лева, дори и да имам парите... ама гледам да не нося дрехи куча марка, дето от 100 километра им личи че са купени от женския пазар...
Много е тъпо тва "за" и "против". Което си е хубаво, си е хубаво - няма значение ква марка и колко пари струва. А и който има възможност, нека си ги купува скъпите дрешки... лошо няма. Тъпото е само парадирането с тва, че някои могат да си го позволят.![]()
Най-често уж марковите дрешки са най-големите боклуци.Лично, знам за начинът по който произвеждат някой от марковите фирми,който смятате за много добри.И повярвайте по-некачествени са и от парзал.
Е да има и качествени,но малко.
Няма никакво значение колко струва дадена дреха или дали е маркова или не,а дали е качествена .
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
И за и против съм. Важното е да ми харесва. Особено за обувки съм категоричен за маркови. Но за блузки, панталони и всякви други най си обичам пазарните![]()
аз съм твърдо ЗА марковите дрехи и само такива нося , тъй като имам такава възможност
скоро си взех една шапка Армани за 120лв и мойте познати ми викат " за тея пари ще си вземеш 5 шапки обикновени" .. иди им обеснявай че АРМАНИ си е АРМАНИ
Това вече беше глупаво. И аз имам достатъчно пари, за да си купувам мркови дрехи, но не всички са такива. Не винаги високата цена гарантира удобството на една дреха.Първоначално написано от variety
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
аз съм за
sads
Комбинациите най-много ми харесват. Да не говорим, че марковите дрехи не винаги имат това, което на мен ми харесва. Дълъг ексхибиционистки зелен шлифер като моя отдавна не съм виждал.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.