- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-тъпият филм, които сте гледали?
pak se okaza 4e ne sym lognat....tva nad men sym az![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
еми то сигурно з атва си мислиш че филма става!Искам да отбележа че по принцип идеята за "Троя" ме кефи, но подбора на актьори не е хубав!Първоначално написано от Анонимко
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Най тъпите филми са ми РУСКИТЕ !!!Пълна простотия са , за мафията за тез работи .. бахти яловите
МОЛЯЯ ?Първоначално написано от пор
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Страшен филм поредицата са тъпи ? може би само последния е тъп , но другите - класика .. ОМГ ..![]()
Klasika v prostotiqta..mda taka eПървоначално написано от s0c00l
Жената котка,какво направи миналото лято и всички тези ужаси, в повечето от които няма ни най-малък смисъл.
"Keeping Mum" ili "Da pazish mama" e nqmam dumi prosto,sigurno po-typ film nqma![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
"The break-up", дори нямах нерви да го догледам
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
WoW WOW tuk 6te posporim za edin FIlm " KIDS" ako stava vapros za (1995) . filma e Mn mn Pou4itelen i e Hubav za Mladoto Pokolenie .!!!!!!!!!!!Първоначално написано от ComiX
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
99% от филмите който са с рейтинг под 6.0.......10 в imdb с изключение на A night at the Roxbery и още няколко, той е с 5.4~5.6 но е як (смисъла му е тъп де, но за гледане с компания и за простотията е як)
2, 11 и 8 точка системно - бан
"Синята бездна" и "Проклятието Блеър" .За мен са АДСКИ тъпи....особено 2-рия
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
hah mom4etata na baba!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
naprotiv!filma e strashno pouchitelen,jalko,che nqkoi ne namirat smisyla mu..Първоначално написано от TheNightRider
Predizvestena sm1rt i Krienica.
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
naistina e taka,samo 4e az se spukah da se hilqПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Страшен филм 4 - - - страшно идиотски филм !!!
dashterqta na shefa
Слагам сол в раните ти....и ги ближа , за да се задоволя ! Късам плътта ти и се храня с нея , за да те пристрастя към себе си...