.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от пор
    американските пайове, страшен филм (всичките), тунелът на смъртта иии за тея се сещам в момента.

мега тъпи!

а Lord Of The Rings е един от най-добрите филми правени някога! факт!
    ПОДКРЕПЯМ!Lord Of The Rings е един от най-добрите филми на нашето време!И от гледна точка на зрителя и от гледна точка на кино индустрията и експертите филма е уникален!Всеки си има мнение, но според мен тва е един от най-добрите филми, лично аз съм голяма фенка и влизам в негови сайтчета!Аз съм фен на Толкин по принцип!
    Не знам да има отрицателна критика за филма, ако има не съм я видяла!
    По темата: Най-тъпия филм който съм гледала е "Пътеводител за Галактическия стопаджия"!Супер-хипер-дупер-мега-ултра-тъп филм!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от пор
    американските пайове, страшен филм (всичките), тунелът на смъртта иии за тея се сещам в момента.

мега тъпи!

а Lord Of The Rings е един от най-добрите филми правени някога! факт!
    ПОДКРЕПЯМ!Lord Of The Rings е един от най-добрите филми на нашето време!И от гледна точка на зрителя и от гледна точка на кино индустрията и експертите филма е уникален!Всеки си има мнение, но според мен тва е един от най-добрите филми, лично аз съм голяма фенка и влизам в негови сайтчета!Аз съм фен на Толкин по принцип!
    Не знам да има отрицателна критика за филма, ако има не съм я видяла!
    По темата: Най-тъпия филм който съм гледала е "Пътеводител за Галактическия стопаджия"!Супер-хипер-дупер-мега-ултра-тъп филм!
    Тва го постнах аз!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Повече от фен
    Мии She's the man беше доста тъп, Scarey movie /аз 1 и 2 съм гледала, тъпички са/ и още има, но не се сещам точно сега.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    за мене тва са "Страшен филм 3" и "Мъже с токчета"
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Голямото напушване...или беше Великото напушване...?Не знам,но е страшно тъп-никакво развитие в сюжета... А и всички Хари Потъровци
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    ami v momenta se se6tam samo za "Death Tunnel" i "Lord Of The Rings",ina4e sam gledala mn tupi filmi

Guest
    Ами RRRrrrr? Но на мен ми харесва....

Оо тъпите филми са хиляди ,но на скоро дето сам гледал са :
    Spanglish (2004),18 Fingers of Death! (2006),Aquamarine (2006)

хехе, ми като виждате, че някой филм не оправдава очакванията ви, защо продължавате да го гледате?
    При мен, ако първият полочин час или там някъде, не ми направи особено впечатление го махвам...няма смисъл да си правя колекция на тъпите филми, които съм гледала...

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Елизабеттаун наистина беше мегатъп филм също така и Страшен филм 4 още първите 20 мин едвам го изтърпях нататък не си правих труда да го гледам

"House Of Wax" и "Криеница"

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Александър - едва изчаках да го спра
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Спасете Силвърмен!
    Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...

Тея филми на Хари Потър (направо не ги понасям) и Властелинът на пръстените. Общо зето от тоя сорт.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ами тъпи... "Канибал" - мноого тъп филм ии "Американски пай 1,2,3,4 " и да не пропуснем "Хари Потър"
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Brrrrrrrrrrrrr
    Тея филми на Хари Потър (направо не ги понасям) и Властелинът на пръстените. Общо зето от тоя сорт.
    добре знам че всеки си иам право на мнение ама ще ми кажеш ли какво не харесваш във "Властелинът"?Щото ми е много интересно да смяташ един от най-добрите филми в историята на киното за тъп!
    Относно Хари Потър въпреки че му БЯХ голяма фенка сега не ме кефи, прилича ми на детска приказка за лека нощ!Предпочитам книгите!
    Други тъпи филми....ми не обичам филми без смисъл "Човек отвътре" беше много тъп!Елизабеттаун още не съм го гледала!Но за "Властелинът" ми е интересни какво не харесваш?не че се впрягам или се карам просто ми е любопитно!

Оффф имаше един.....майче беше "Снайперисти"-въобще не ме кефи пък и няма никакво развитие

nai - typiq i gaden, gnusen film koito sum gledala se kazva Fat Pizza...otvrat

Фен
    Град
    Dreamland
    Mortal Kombat imashe nqkav . Absolutno glupav
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    "Анджела" ! Мисля че и DarthRevan,snooppy_f и p4elata_brumze са на същото мнение
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _MorTIshA_
    nai - typiq i gaden, gnusen film koito sum gledala se kazva Fat Pizza...otvrat
    Ооо не ... хахахах тва е перфектния филм фе ... особено след козз

хм... наскоро гледах' 'Бързи и Яростни 3'' и мисля , че е доста зле.... колкото до ''Властелина'' този филм е най-добрия правен последните години...

най-тъпия си е 'Американски Пай" !

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от DaNgErOuS
    хм... наскоро гледах' 'Бързи и Яростни 3'' и мисля , че е доста зле.... колкото до ''Властелина'' този филм е най-добрия правен последните години...
    ОБИЧАМ ТЕ!Много малко хора са на тва мнение не знам що!Иначе най-тъпия филм който гледах последно беше 'Поцелуй бабочки" със Сергей Безруков!То по принцип ми беше без субтитри и не схванах много много кво говореха (сигурно е заради тва ), но иначе съм страшно разочарована!
    А и "Троя" - пълна излагация!Като изключим Брад Пит (за който не коментирам) Орландо Блум е просто отвратителен там!Иначе идеята е добра, но ако го биаха пипнали още малко...Тая Даян Крюгер не може да се разреве като хората...

Guest
    6to be? super film si be6e...mnogo se veselihme na toq film...taka de ne na samiq film ama dokato toi si vyrve6e v kinceto...e...nqkoi se nalazvaha...drugi si lafehme samo i se smeehme...no kato cqlo be6e veselie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си