- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kvo mi stava ve?!?!
horaaa!!!! kakvo mi stavaa??!?! ot v4era mi te4e kruv ot zadnika i me boli korema nisko dolu?!??!Pri polojenie 4e sum mom4e?!?!? molq vi pomo6tt!!! [-o< [-o< [-o<![]()
ti si bremenen varvi na huiolog i napravi abort !
hahahahahaahahhaxxahaxhaxhxahaxhxaaxhaxhxahxahaxha xhaxahxaxhaxhaxhaxhaxhaahaxhaxhaxaxhaxhxhaxahxhaxh axaxhxah![]()
![]()
vaa e tva e brutalno.. moje da si mom4e sus smeseni genetali
...jenski i mujki
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
![]()
![]()
mi ti si jena v majko tqlo
![]()
![]()
![]()
ne be naitap i az neznam kvo e tva po dobre otidi na lekar
mi to4no i sq mu idva menstruaciqta prez gyza 6toto e zabremenql v denq kogato e 6tqlo da mu doide.da vari na HUIOLOGПървоначално написано от Dreamfall
![]()
haha....basi ebavkata...tva 6e e golqm maitap.. muj - bremenen![]()
Кво се смеете бе момчето има сериозен проблем вие се смеете!!!бахтиии!!!!по-добре иди на лекар тва не е нормално за пръв път го чувам!
au ujasT sq momi4eto trqbva da poema otgovornost hahhaha i lo6oto e 4e 6te rodi prez *uq si i ima veroqtnost toi da se prysne na par4etaПървоначално написано от Dreamfall
![]()
![]()
![]()
![]()
Да не си правил анален секс ?Май са ти порнали дупенцето ? МММММММм????
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
e stiga sq de izdadi gorkoto mom4e 4e e geiПървоначално написано от Black_Witch
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D>
И кеф ли ти беше като те шибаха?
ako be6e bremenen nqma6e da mu te4e kryv ne mislite li?
a vyob6te ako e mom4e 6te6e li da e bremenenПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
abe hora ni6to ne sum pravil suvsem normalno mom4e sum!!!imam si gadje vsi4ko e ok prosto kvo e tva ne6to... ne spira! kruvta e gadna, mrusna... a i korema me boli mn .. v4era pove4e dneska po malko... kvo mi stavaa ???![]()
am de da znam vari ne lekarПървоначално написано от pretisnen
ami.. otidi na genekologtva e re6enieto!ama polse pi6i ko e stanalo
mn 6e e zabavo ako si muj i jena v 1
![]()
Ми или си седнал на нещо твърдо![]()
Наранявал ли си се нещо?да си си врял предмети?И сега тече ли ти кръв?С превръзка ли ходиш ?!?!?!![]()
![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
на което му се вика "хермафродит"Първоначално написано от Dreamfall
hahahahhahahamn interesno za kvo 6e si e rugal predmeti v zadnika
![]()
за да получи някво физическо удоволствие предполагамПървоначално написано от Dreamfall
![]()
ni6to ne sum si rugal nito ne6to podobno... prosto po4na da mi te4e predrojeno s bolka v dolnata 4ast na korema. emi ko da se pravi s prevruski sum... 6toto gadjeto mi 6e se izpla6i sigurno...![]()
mi to mom4eto kaza 4e ne e gei.. emi az ne vijdam kvo dr moje da e osven menstruaciq...
Въх Боже,ми до в долната част на корема-яйчниците.Първоначално написано от Анонимко
Отиди в болницата да ти направят клизма...
хахахах оффффф ще откачааааааааааааа![]()
Еми отивай на лекар е болен може да имаш вътрешен кръвоизлив и какво ли още не ...поне кажи да не си се бил нещо или нещо странно да ти се е случвало?