.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    FiRe_LaDy
    Guest

Vehce mi pisna ot nego

Off da vi se oplacha i ako mojete da mi dadete syvet.Eto i kakvo stava.Ima edno momche.Toi e na 19.Veche zavyrshil i raboti.Ot dosta vreme go poznavam i kato se vidim toi se me zakacha,bazika se s men,ama az sichko na shega priemam,zashtoto i s brat mu syshto e taka.Da ama ot skoro toi chati i ne me ostavq namira.Postoqnno mi prashta {P}.Obesnqva mi kolko mnogo me haresval,kak ne mojel bez men,kolko mnogo me iskal i t.n.Obache az kym nego nqmam nikvi chuvstva i se mu obesnqvam che iskam da me ostavi namira,ama toi ot duma ne razbira. Kajete kakvo da pravq ??

nasty_f
    Guest
    Kaji mu
    "Ei,4oveko,ti ot duma ne razbira6 li.Ne razbra li 4e ne iskam da hodq s teb,4e ne te haresvam,4e si mi protiven!!!"
    Navikai mu go,ne go pi6i po 4ata i rano ili kusno 6te razbere,spoko.
    I s men ima6e takuv slu4ai,edno mom4e lqtoto minaloto ne me ostavq na moira.Tarsi me da izlizame,dviji se v moqta kompaniq(nqmam ni6to protiv nego,pi4 e,ama ne go haresvam)i kato hodime na kafe mi pla6ta smetkata,pi6e mi liubovni sms-i,ama na kraq kato vidq 4e nqma otvra6tane na sms-ite i 4 e libovta ne e spodelena me ostai na mira

Мега фен Аватара на koalka
    Ами просто му кажи,че не го харесваш и,че не ти е приятно да те притеснява.Кажи му,,че ти е само приятел.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми...Обясни му по възможно най-директния начин че нямаш чувства към него и че не може да с еполучи нещо между вас.Алки не -дръж се малко по-грубо!Просто има такива дето като си наумят че едно момиче трябва да е тяхно и точка!Той те желае и т.н.,ама ти него не!Трябва малко и с теб да се съобразява.В крайна сметка и ти имаш думата

Guest
    kaji mu 4e si lesbiika

FiRe_LaDy
    Guest
    Tova s lesbiikata ne stava Toi znae che si imam gadje.

Guest
    xmm... mi...kaji na gajeto ti 4e toi ne te ostavq na mira togava

Re: Vehce mi pisna ot nego

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Off da vi se oplacha i ako mojete da mi dadete syvet.Eto i kakvo stava.Ima edno momche.Toi e na 19.Veche zavyrshil i raboti.Ot dosta vreme go poznavam i kato se vidim toi se me zakacha,bazika se s men,ama az sichko na shega priemam,zashtoto i s brat mu syshto e taka.Da ama ot skoro toi chati i ne me ostavq namira.Postoqnno mi prashta {P}.Obesnqva mi kolko mnogo me haresval,kak ne mojel bez men,kolko mnogo me iskal i t.n.Obache az kym nego nqmam nikvi chuvstva i se mu obesnqvam che iskam da me ostavi namira,ama toi ot duma ne razbira. Kajete kakvo da pravq ??
    ЕМи незнам от кога чатиш, но като цъкнеш с десен бутон върху ника има една опция IGNORE.... izpolzvaj q ...polezna e

ЕМи незнам от кога чатиш, но като цъкнеш с десен бутон върху ника има една опция IGNORE.... izpolzvaj q ...polezna e
    Хахаха...
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Abe neznam...spored men tva mom4e naistina moje da te haresva 6tom ne te ostavq namira...ama 6tom nqma6 nikakvi 4uvstva kum nego tva ve4e e problem...
    Kaji mu go v o4ite za6toto posle 6te go zaboli pove4e...

Фен
    Град
    In your nightmares
    IGNORE!
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Mi purfo mu gofori gluposti ot sorta na "off we dubre shtom tolkova me xaresvash zashto ne me ostavqsh na mira egati;(...prestani molq te...ne iskam da se karame no prosto prestani!!!" ako tfa ne proraboti prost omu kaji "e xuu ti go poiska!" i go ignore i kato se fijdate prosto se prafi 4e toi ne sushtestfufa...!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

dB_Drag
    Guest
    Кажи му че не си миеш зъбите И не се бръснеш долу

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от Сънчо
    IGNORE!
    игноре в чата а като го види по улицата кво ще направи???

ами моя съвет е да му кажеш че нямаш чувства към него че си имаш гадже което много обичаш..не искаш да го нараняваш но неможе да има нищо между вас..просто му кажи какво чувстваш към него
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си