.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    G`E`R`I`7`0
    Guest

Moderated: Има ли опасност да забременея, ако съм девствена?

Mmm zna4i situaciqta pri men e takava...vse o6te sam devstvena no imam priqtel ot mesec i polovina nqkade....i iskam da popitam moje li da se zabremenne pri polojenie 4e sam dvestvena ne sme go pravili a samo dokato si igrah s nego toi se izharli...smisal ima li vazmojnost nqkoe spermatozoid4e da pronikne bez da sam otvorena....ako nqkoi znae da otgovori pls 4e se pritesnqvam

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

haha.. devstvena si , a si si igerala.. e tova me izkefi! Ami nqma strashno ako si devstvena naistina!
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Къде е свършил?

Ти като си девствена да не мислиш, че имаш някаква стена в оная работа, която пречи на сперматозоидите да проникнат, бе, душа? Щом има "отвор", през която всеки месец ти тече мензиса, значи и сперматозоидите могат да проникнат през него.

Guest
    estestveno 4e moje6

Фен
    Град
    Neide tam.... :D
    moje moje...vsi4ko moje
    Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами има някаква възможност,но тя е едски малка.

Със сигурност си забременяла!Кажи на вашите и отивай да правиш аборт,че знаеш ли бебе как се гледа??!?!? ааааааааааааааа ?!?!?!
    След 9 месеца само с него ше си играеш.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

ако ти е свършил в устата си бременна разбира се
    White power,white pride!
    Епа не е ли емоциа ?

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Black_Witch
    Със сигурност си забременяла!Кажи на вашите и отивай да правиш аборт,че знаеш ли бебе как се гледа??!?!? ааааааааааааааа ?!?!?!
    След 9 месеца само с него ше си играеш.
    samo 9 li ?!?!??!? 6to be momi4e - kakvo i pre4i edno malko beb4e pone 6te ima za drugar4e nqkoi na neinoto umstveno nivo
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Guest
    Айде да ви помоля ся като скоча от Прозореца на офиса и като се размажа долу и евентуално като ме съберат някой да дойде на погребението Няма по тъпи въпроси ей.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си