- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- тотален разгром
Манчестър Ю. направо разби Рома 7:1 ,головете бяха много красиви,особено на Рома,трудиха се момчетата ама манчестър ги пресира много здраво от началото и нямаха шанс.Кви за ваще коментари относно мача?
аз съм върл фен на Юнайтед от много много време(който иска да провери ,да не си помисли,че съм псевдофен)
но смятам ,че все пак е некоректно тука да избухвам: най-големите , разгромяваме всички ...
това,което ме зарадва този мач бяха 2 неща : абсолютна дисциплина и най-вече - ОГРОМНО желание за игра !
(все пак да вкараш 7 гола на италиански отбор си е завидно постижение)
Да го ева как ме е яд, че нямах възможност да гледам мача. Представям си каква фиеста е била.![]()
Някой знае ли къде мога да видя головете?
по спортните новини няма как да го пропуснат
Ами Манчестър нека си бият псевдо отборчетата...Ливърпул ги чака на финала...![]()
ако ти се чака 1-2 дена - в youtube няма как да не ги качатПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
по принцип си в чужбина и не знам как стоят нешата с доунлоуда, но в много тракери качват мачове..
Страашна фенка Съм на Манчестърр....нямам думи...дисциплина, тактика, добри играчи, красиви попадения!ШАМПИОНИ НА АНГЛИЯ И ТУК!
Ако ти попадне, дай някой линк, пък да видим какво ще се направи.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Forza ROMAAAAAAAAAAAAAAAA
hahahaha nameri kade da go postva6 tvaПървоначално написано от sharkybul
BTW 7:1 e poznat rezultat, a svinski????
![]()
haha toi se vodi levskar no simpatizira i na loko sfПървоначално написано от puhisamolevski
![]()
![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
един мач не прави отбора слаб!Първоначално написано от _Becko_
О аз гледах мача от началото до края и според мен Рома не играха зле но просто нямаха кьсмет момчетата иначе Манчестьр си беше на ниво и направо им разказа играта но да видим дали ще продьлжат в сьщия дух и с другите си мачове..![]()
~~Кфо искаш от мене фе,аа?!~~://
И като се събуди кво станаПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Тотален разгром за Рома,ама тотален и за Манчо![]()
Кво стана с требъла бе пичове![]()