.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Moderated:Секс на морското крайбрежие, идеи?

HI mislim s gajeto tazi god da otsko4im za 4-5 dni malko na morence daite nqkoq pikantna ideq za raznoobrazqvane na sex-a po morskoto kraibrejie i ako nqkoi ima vpe4atleniq ot nqkoe kurort4e 6te se radvam da kaje imeto mu.Blagodarq vi predvaritelno davaite vsqkvi idei mnogo 6te se radvam i 6te me ulesnite mnogo v izbora

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    JIVEITE DOKATO MOJETE ZA6TOTO NE ZNAE DO KOGA 6TE E TOVA

Фен
    Град
    Neide tam.... :D
    slun4ev brqg
    Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!

Супер фен Аватара на pinki
    I az sum 100% za Slun4ev brqg,tam plajnata ivica e krasiva i 6te e po-romanti4no....(s priqtelq mi zamislqme takova ne6to no v byrgas!Na men li4no mi zvy4i mn romanti4no i intrugyva6to! \/ )YSPEX!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Фен
    Град
    Neide tam.... :D
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    I az sum 100% za Slun4ev brqg,tam plajnata ivica e krasiva i 6te e po-romanti4no....(s priqtelq mi zamislqme takova ne6to no v byrgas!Na men li4no mi zvy4i mn romanti4no i intrugyva6to! \/ )YSPEX!
    az jiveq v bourgas... 4esno da ti kaja tuka e super ama po dobre izglejda na nqkoe korort4e kato slun4ev brqg
    Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!

oho moremce

uha morence na vsqkade e god stiga da ste dvama i da se obi4ate vinagi mojete da si spretnete refektnoto more puk makat i za nqkolko dni
    Obichai i pomagai na celiq svqt za da moje6 da raz4ita6 vinagi na nqkoi.

Супер фен Аватара на pinki
    E az my kazax da otide na slyn4ev brqg a tova za byrgas si e moe mnenie !No naistina ti pojelavam ot vse surce da si prekarate straxotno,za6toto nali znae6 `Jivota ne se meri s broq vdi6vaniq ,a s momentite koito spirat duxa ni!`Pojelavam ti tezi 5 dena da sa vurxa!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен Аватара на koalka
    Ми незнам просто отидете по-късно вечерта на плажа и може да правите каквото си искате.Много е романтично според мен на пясъка под звездите и шума на вълните.

Аз ходих примерно в Черноморец.Не е кой знае какво,но си изкарахме супер яко.Където и да отидете ще ви е яко,гарантирам ти Мястото няма значение щом сте решили да е на морето.Само с пясъка внимавайте..и аз съм от морето.. На плаж е мн яко ама тоя пясък....бляк !
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

мен пък ме кефи на Обзор... след 'Замъка' примерно когато леко почва да се съмва...който е хойл знае за кво говоря...
    White power,white pride!
    Епа не е ли емоциа ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си