- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sex ilki lubovv?
Za men lubovta moje da sushtestvuva i bez da se stiga do sex-a.
Ще станеш на 14 и ще си промениш мисленето.Първоначално написано от Анонимко
Az sum na 17 i vse oshte mislq, che lubovta moje da sushtestvuva bez da se stiga do sex. Dvama dushi moje da se obichat, dori i da ne go pravqt.
Но ако не го желаят, това значи, че не се обичат!
хах,гласувах за "от всичко по много",защото в любовта трябва да се раздаваме до край,но естествено,че не секса гради любовта!Чувствата в една връзка са много по-важни,но все пак нищо не е за пренабрегване
![]()
f@nt@zi@
\Първоначално написано от f@nt@zi@
/ напълно съгласна
Ot vsichkop o mnogo
nai hubavoto e seriozna vrazka sas sexto ako nqma sex kakva e taq vrazka ebasi..moje li da ne pojlaesh 4oveka do sebe si..nqkvo neveroqtno e..kato obichash nqkoi e normalno da go jelaesh da iskash da si nego..ne samo da si prikazvate i da se gledate milo..ne 4e e lo6o,no de da znam sexa e ne6to normlano vav serioznite vrazki v koito ima lubov i razbiratelsvo
![]()
Предимно любов...секса сам от самосебе си идва![]()
А3 викам от всичко по много да има !!! yeee
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
ами ако искаш да изградиш една сериозна връзка и наистина обичаш човека до себе си,предполагам ще се стигне и до секс и то когато и двамата са готови за това.Но да ходиш с някого само за да правиш секс с него....тва не ми се нрави много
i ot 2-te po mnogo![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Колкото повече, толкова повече(и толкова по-добре)=> от всичко по много![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Az do predi 2 sedmici si mislih 4e ima Lubov no ve4e razbrah 4e nqma lubov vsi4ko e edin 6iban sex![]()
И секс и любов в умерени количества![]()
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....
nie se obi4ahme i ne go pravehme.no sega sam az go obi4am..
няма любов
от всичко по много ... особенно любов![]()
![]()
Lubovta porajda jelanieto za sex. Taka che i ot dvete po mnogo.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Glasuvah za ot vsichko po mnogo xixixi..Btw nqma nikoi koito e kazal Vsichko bez sex..
Vqrno e che lubovta varti sveta .. no lubovta bez sexa e kato plach bez sylza :P
xixix ami ot vsi4ko po mnogo![]()
i az misla taiПървоначално написано от NeSTa_86
Ако някой ми каже,че секса не е важен...ще има да се спори. Естествено, че от всичко по много! Много любов и много секс...какво повече?!![]()
А секс без любов има, както и любов без секс. Но друго е когато ги има и двете, наведнъж...
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...