.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 107
    ___LOVE____
    Guest

OBI4AT LI ISTINSKI.........MOM4ETATA????????

moje bi nekoi mom4eta 6te se obidqt no vse pak mislite li 4e vsi4ki mom4eta mogat da se vlubqt ISTINSKI i da se otdadat na edno momi4e ili{i molq vi ne pi6ete 4e mom4etata ne se razli4avat ot momi4etata 6ot povqrvaite mi tka si e}..........ne.............pi6ete PLSSSSSSSSSSSS

Град
    In someone's mind...
    Всеки човек може да обича истински, но аз мисля, че (странно ще прозвучи) момчетата са по-склонни да обичат истински. По моите наблюдения е така. Дори много от тях да прехвръкват от цвят на цвят рано ли късно, както се казва, всеки си намира майстора.
    I'm no innocent child, baby
    Keep on treating me wild
    Treat me rough!
    I've been pampered enough, baby
    Don't you dare to handle me with care!

Guest
    Eто какво стана, когато тя ме заряза..ТЕМАТА.Сама прецени дали могат да обичат, защото аз така обичах..

I az smqtam, che momchetata mogat da obichat istinski. Znam go ot lichen opit. Do sebe si imam chovek, koito bi dal jivota si za men. Gotov e da napravi vsichko za men. I tova ne sa samo dumi. Toi mi go e dokazal. Napravil e za men neshto, koeto nadali drugo momche bi napravilo. I kogato go napravi az naistina povqrvah v lubovta. I znam, che i momchetata mogat da obichat istinski.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Da mnoy qsno!az sum obi4ala istinski s cqloto si surce samo edin 4ofek i nz koga shte sreshtna pak takuf koito kakto ve4e nqkoi kaza bi dal jifota si za men...i tfa go e dokazval i na men...taka 4e...daje 4esnto da ti kaja pofe4eto momi4eta ot moq klas se flubfat f purfq gotin pi4 koito sreshnat...do kato mom4etata mogat da go priznafat samo vednuf no togafa e istinski
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами виж сега има различни момчета.Да,някои могат да се отдадат само на едно момиче и да не се заглеждат и да ни пожелават никоя друга.Такъв е случая с моя приятел.Но има и такива,коита са с мамичетата само заради секса,заглеждат други без да ги интересува,че така нараняват човека до себе си.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    ами както има момичета които обичат истински и нек'ви които само се забавляват ..
    така има и момчета които истиски обичат
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Guest
    ko ne e nahalno PLLLLLSSS pi6ete kak vi sa go dokazali!!!!!!!!PLLSSSSS!!!!!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Любовта не може да се докаже с ден-два...тя се доказва с времето...времето прекарано заедно.И да, момчетата могат да обичат много силно...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Guest
    spored men mom4etata se privurazvat mn trydno no napravqt li go sa gotovi na vs za teb \/

Emi moq sluchai e sledniqt:Znachi na gadjeto mi mu se nalagashe da zamine za chujbina. I ne se znaeshe kolko vremetochno shte ostane tam. Togava az ne bqh istinski chovek. Ideshe mi da umra. Nemojeh da jiveq bez nego. I taka sled okolo 2 sedmici koi se pokazva v dvora na kushtata ni-TOI. Beshe se vurnal, zaradi men. Roditelite mu bqha tam, a toi se vurna zaradi men. Toi mi dokaza, che i momchetata obichat.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    "момчетата" са много общо понятие. всеки човек (както момче,така и момиче) е сам по себе си... и разбира се,че момчетата обичат истински.. кво като са МОМЧЕТА?
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Всеки е строго индивидуален!И от момичетата и от момчетата има хора,които просто показват че са безчувствени,сменят си често гаджетата,не им пука с кой ходят,не обичат човека с който са и т.н.Но и от двата пола има хора,които са способни да обичат силно,да се отдават изцяло на половинката си и когато има чувства от двете страни се получава една сериозна връзка!Момчетата могат да обичат-стига да попаднат на момиче,което да им докаже това

Много жалко, че си задаваш този въпрос Както по-горе казаха всичко е индивидуално.Това, което за теб представлява истиинско влюбване, за други може да е само привличане, желание или друга емоция далеч от любовта.Не бъди така жестока да съдиш другите само от твоята гледна точка.Прекалено субективно е.

Guest
    много ясно, че могат. даже някой от тях когато те се влюбят обичат по-силно и по-всеотдайно от момичетата.

Мега фен
    Според мен всеки човек е способен да обича, стига да си намери майстора. Но пък някои хора не се променят - дори да обичат по свой начин, ако преди са изневерявали, ще изневеряват до край.

Седокс
    Guest
    Да могат мъжете да обичат истински.Аз поне мога!

и аз мисля,че момчетата могат да обичат истински

Повече от фен
    Ами какво да ви кажа,темата е доста уместна-днешните тийнейджъри и особено момчетата са ми малко странни(не че не съм и аз тийнейджър),но просто значението на понятието любов не им е ясно и в поне 90% от случаите го бъркат с харесването.Аз също съм правил тази грешка,но когато разбрах какво означава истинска любов вече осъзнах грешката си.Момче съм и смятам,че да,аз мога да обичам.И то адски,невероятно,безнадежд но силно.Обичам гаджето си(ако мога да нарека така любовта на живота си) до болка и въпреки,че дори някои,да не кажа повечето,дори женени мъже се заглеждат,аз просто не мога да ПОГЛЕДНА друга,за мен останалите момичета са просто...не искам да казвам предмети,защото ще прозвучи като полова дискриминация,но си е точно така.Сляп съм за абсолютно всяка друга,отдаден съм само на моето бебче Не смятам,че любовта зависи от пола-нито силата й,нито отдадеността,нищо.Вече казах,че наистина днешните момчет
    а си правят каквото си искат и рядко са така отдадени,но изключения винаги има и смея да кажа,че съм едно от тях.

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    I az smqtam, che momchetata mogat da obichat istinski. Znam go ot lichen opit. Do sebe si imam chovek, koito bi dal jivota si za men. Gotov e da napravi vsichko za men. I tova ne sa samo dumi. Toi mi go e dokazal. Napravil e za men neshto, koeto nadali drugo momche bi napravilo. I kogato go napravi az naistina povqrvah v lubovta. I znam, che i momchetata mogat da obichat istinski.
    kakfo e napravil ako ne e Taina ?
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Град
    na Mars
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Всеки е строго индивидуален!И от момичетата и от момчетата има хора,които просто показват че са безчувствени,сменят си често гаджетата,не им пука с кой ходят,не обичат човека с който са и т.н.Но и от двата пола има хора,които са способни да обичат силно,да се отдават изцяло на половинката си и когато има чувства от двете страни се получава една сериозна връзка!Момчетата могат да обичат-стига да попаднат на момиче,което да им докаже това
    i az sam na tova mnenie

Град
    В гората на самотата
    разбира се че могат да обичат.всеки човек може да обича и да има чувства.дори в повечето случай момчетата обичат повече от момичетата и могат да се влюбят по лесно докато едно момиче може никога да не се влюби
    Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!

Повече от фен
    Разбира се,че могат! Всеки може!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    амии защо пък да не могат?!Това зависи от човека дали може или не може,не от това дали е момиче или момче...Аз специално съм виждала страшно много момчета,които наистина са обичали истински.Пример за това е бившето ми гадже....Тва си е много индивидуално,зависи от самия човек,от начина му на мислене и на възприемане на света
    f@nt@zi@

DA mom4etata mogat da obi4am istinski!!!moga da ti go kaja za6toto go znam ot li4en opit!mom4eta koito se vri4at samo na edna i to zavinagi v dnes6no vreme-tova zvu4i kato krasiva prikazka,v koqto dne6nite ma4ovci nqmat mqsto-no VSE O6TE IMA TAKIVA MOM4ETA!!!nadqvam se nqkoga da si otkrie6 i ti edno takova mom4e!!!USPEH

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си