.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107
    Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    да ние обичаме по-силно (поне така аз мисля) , това съм го доказявал на доста момичета и когато дойде момента аз да сгафя (човешко е) те ми бият шута мн яко!
    поздравявам ви с песента на Спенс-Любовта може да се купи!
    та относно любовта - има различни хора секи обича различно! :P

Obi4at, povqrvai mi!!! Sega edno mom4e ima tolkova silni 4uvstva kum men, 4e mi e jal da go skusam.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Град
    plovdiv we mainaa :P
    Много ясно че могат и то толкова истински

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Mogat razbira se! Po-trudno stava, zashtoto ne sa tolkova vlubchivi po priroda. Obache az imam jivi primeri na istinska lubov, koqto ostavq traini sled... daje prekaleno traini... edinstvenata razlika s momciehtata e che po-trudno se vlubvat, a silata na lubovta e sushatata...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Ako Mom4eto E plakalo Za Momi4eto nqma Mqsto za Sumnenir No Az bih kazal 4e vsqko edno Mom4e obi4a vaprosa oba4e opira do tova 4e v surceto na mom4eto ima mqsto za malko momi4eta . nie se vlubvame mnogo po rqdko ot momi4etata no za smetka na tova obi4ame 3-puti pove4e ot tqh dokolkoto edno momi4e moje tazi sedmica da obi4a edin drugata drug :S Zatova ako edno momi4e e spe4elilo surceto na edno mom4e moje da bude sigorno 4e ot tam skoro nqma da izleze nezavisimo iska ili ne Tova vaji pone za men .
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Bisollini tova e moqta istoriq, koqto veche napisah:

Emi moq sluchai e sledniqt:Znachi na gadjeto mi mu se nalagashe da zamine za chujbina. I ne se znaeshe kolko vremetochno shte ostane tam. Togava az ne bqh istinski chovek. Ideshe mi da umra. Nemojeh da jiveq bez nego. I taka sled okolo 2 sedmici koi se pokazva v dvora na kushtata ni-TOI. Beshe se vurnal, zaradi men. Roditelite mu bqha tam, a toi se vurna zaradi men. Toi mi dokaza, che i momchetata obichat.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Аз не искам да се хваля но ако обичам момиче съм с него до край..можеби преди съм бил с момиче и съм харесвал друго но ввече далеч не е така..преди не съм мислил какво правя...плакал съм за момиче имам белези по ръцете съсипвал съм се дори.....и сичко само и само заради едно момиче.....файда.......аз съм си аз и не ми пука кой какво мисли за мен...дис ис ми....

Повече от фен
    vseki moje da se vlubi istinski,no momi4etata po 4esto se vlubvat istinski(mom4eta ne se obijdaite)doakto mom4etata se vlubvat 1-2 prez jivota si i to ako ne e spodelena lubovta po4vat da naranqvat momi4ettata koito sa vlubeni v tqh zada si vurnat tova 4e si bili naraneni ot nqkoq bezsarde4ka ku4ka(sry za izraza)
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Всеки човек като срещне половинката си се влюбва и е верен.... Това, че Вие жените се правите влюбени във всяко момче, с което сте си е друг въпрос. Повярвай ми...в живота има само една любов...всичко друго е заблуда, че е любов.

ami po princip mujkoto surce e kato avtobus-vinagi ima mqsto za o6te 1.no vsqko pravilo ima izklu4eniq,zavisi oba4e i ot momi4eto tva mi e napravilo vpe4atlenie

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Аз не искам да се хваля но ако обичам момиче съм с него до край..можеби преди съм бил с момиче и съм харесвал друго но ввече далеч не е така..преди не съм мислил какво правя...плакал съм за момиче имам белези по ръцете съсипвал съм се дори.....и сичко само и само заради едно момиче.....файда.......аз съм си аз и не ми пука кой какво мисли за мен...дис ис ми....
    Off Omruzna mi ziky da e naistina Prav zna4i to4no taka e I az v momenta imam napisano na rakata jensko ime i to e beleg no ne sajalqvam mnogo sam reval za neq i mn si q obi4am prosto nqma mqsto za sumnenie . rqdko mom4etata se vlubvat za6toto te si padat pove4e po momi4etat s koito 6te izleze6 i 6te gi naebe6 edva li ne no kogato to se vlubi (pak kazvam stava rqdko) prosto momi4eot mu e jivota . obi4am te tedi :* {p}
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    DA MOGAT DA OBI4AT

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами аз мисля че момчетата могат да обичат.незвисимо какви са сега или какви ще бъдат те рано или късно разбират че от любовта не може да се избяда.намира се някое момиче което да ги подлуди и те разбират че не са толкова недостапни на каквито с еправят и че не са толкова груби и нахакани за каквито се представят.даже мисля че някой момчета могат да обичат по силно дори от момичетата.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Bisollini
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Off Omruzna mi ziky da e naistina Prav zna4i to4no taka e I az v momenta imam napisano na rakata jensko ime i to e beleg no ne sajalqvam mnogo sam reval za neq i mn si q obi4am prosto nqma mqsto za sumnenie . rqdko mom4etata se vlubvat za6toto te si padat pove4e po momi4etat s koito 6te izleze6 i 6te gi naebe6 edva li ne no kogato to se vlubi (pak kazvam stava rqdko) prosto momi4eot mu e jivota . obi4am te tedi :* {p}
    Има и друго....доста често иситнската ти любов не осъзнава че друг като тебе няма разбираш ли смисал че ако се е чуствала така както ти си се чуствал с нея няма да има такъв като теб....а обикновен о това не се случва....за жалост когто скъсате се някой е крив и е виновен за сичко случило се и какво ли още не....се някой е направил нещо или е дал повод за скъсване...почти никога след като си казвате каквото и да се случи ще си останем приятели това нещо не се случва....напротив се 1 не сте се познавали а като се засечвете дори не се и поглеждате.....

Guest
    maj da obi4a...tctc magare i kosmos

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
    maj da obi4a...tctc magare i kosmos
    хехе това че не си попаднала на такъв не значи че немогат????

Tancheto_^
    Guest
    Всички момичета казваме , че момчетата са еднакви - не е така . Има много различия в тях. На 18 год. съм и много са ми се заклевали в любов , а знаете ли на колко вярвам - само на един , момчето с което сам сега , поне го доказва . Сега е в казармата и не мисли за това как ше е там , а само за това дали ще го чакам да се прибере при мене. Не вярвай на този , който ти казва обичам те , а на този който те моли " Обичай ме "

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Tancheto_^
    Всички момичета казваме , че момчетата са еднакви - не е така . Има много различия в тях. На 18 год. съм и много са ми се заклевали в любов , а знаете ли на колко вярвам - само на един , момчето с което сам сега , поне го доказва . Сега е в казармата и не мисли за това как ше е там , а само за това дали ще го чакам да се прибере при мене. Не вярвай на този , който ти казва обичам те , а на този който те моли " Обичай ме "
    Ето една жена мечта

Re: OBI4AT LI ISTINSKI.........MOM4ETATA????????

Цитирай Първоначално написано от ___LOVE____
    moje bi nekoi mom4eta 6te se obidqt no vse pak mislite li 4e vsi4ki mom4eta mogat da se vlubqt ISTINSKI i da se otdadat na edno momi4e ili{i molq vi ne pi6ete 4e mom4etata ne se razli4avat ot momi4etata 6ot povqrvaite mi tka si e}..........ne.............pi6ete PLSSSSSSSSSSSS
    opredeleno vaprosa e dali momi4etata mogat ili sa zaeti da se praat na gazeta i da gleat otgore na si4ko

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Могат да обичат естествено, дори си мисля, че когато едно момче се влюби и хлътне наистина това е много по-трайно и истинско отколкото при едно момиче. Според мен те са по-постоянни от нас в чувствата си.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    неискам да обидя никое момиче,но според мен момчетата не само,че обичат истински...но и обчат по-искренно,и се привързват повече (е разбира се има си и изклучения,глупавите коиот мислят само за секс,които не ценят жената...т.н.) ...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

spored men tova "koi moje da obi4a istinski" ne zavisi ot pola ,a ot samiq 4ovek ima i mom4eta koito ne mogat,ima i momi4eta no opredeleno nemoje opredelq6t faktor za tova "koi obi4a istinski" da e pola na edin 4ovek !
    Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    "момчетата" са много общо понятие. всеки човек (както момче,така и момиче) е сам по себе си... и разбира се,че момчетата обичат истински.. кво като са МОМЧЕТА?
    Аз съм на същото мнение.

Могат разбира се!!! Всеки човек може да се влюби

Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    ами както има момичета които обичат истински и нек'ви които само се забавляват ..
    така има и момчета които истиски обичат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си