- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- OBI4AT LI ISTINSKI.........MOM4ETATA????????
Ами странно ще прозвучи но според мен те обичат "от ден до пладне"!
Mnogo qsno 4e mogat da se vlubqt istinski!Prosto mom4etata sa po razli4ni ot momi4etata i se interesuvat samo ot avanturi,a momi4etata iskat mom4etata da se otdadat samo na tqh!tova e!
Vseki e sposoben da se vlubi istinski nezavisimo kude,koga i kak![]()
аз лично да....
Не може да сложим всички момчета под общ знаменател в дадената тема,те са различни...едни обичат истински и се отдават на момичето до себе си,а други са само за флирта.Даже момчетата могат да обичат по-силно от момичетата,нооооо това си зависи вече от самото момче.[/b][/i][/u]
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Като прочетох темата ти се замислих по въпроса. Не може да се отрече, че двата пола се различават по мисленето си. Има все пак някои неща индивидуални и за двата пола. Така мисля аз. Но замислих се...как обича едно истински влюбено момиче и едно истински влюбено момче? Чета теми из форума и виждам, че има момчета, истински влюбени, споделящи и най-личното, изливащи душата си...едва ли не. Но, като че ли са малко тези момчета... От наблюденията си съм забелязала друго. Повечето имат някакви чувства, но когато се стигне до споделяне или някаква по-романтична ситуация, като че ли почват да се стряскат и да се мъчат да прикриват каквото и да било като чувства...Може би от там тръгва и заблудата, че момчетата не се влюбват истински.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
em ne e kato da ne mogat samo detu tva ne znachi che se vlubvat v povecheto f-ta smi ne e zadalojkitelno da se vlubvat v povecheto f-ta
da naistina mom4etata se razli4avat momi4ata i dobre 4e e taka za6toto protivopolojnostite se privli4at znam go ot priqtelkata mi da ti kaja vseki 4ovek e sam po sebe si razli4en ot vseki drug i zatova ne moje nikoi da kaje dali vsi4ki mogat istinski da obi4at,no znam edno,kogato nameri6 istinskata lubov to tq ostava za cql jivot
еми нз можеби е възможно да обичатама се пак са момчета може да обичат или не
![]()
Рабира се, че могат!
Хахха,дали обичат истински момчетата!?Да,и много по-истински от мометата смея да твърдя.Ако влезеш под кожата на некое момче,трудно ще излезеш оттам,докато момичетата...абе повечето са курви,кво да ви кажа.....
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
da mogat vupreki che nqkoi se vlubvat po trudno ot drugi no vse pak mogat naprimer imam edno poznato momche koeto e sviknalo samo da broika momichetata no kogato se zapozna s edno momicha se vlubi v neq i ela da vidish kak e promeni
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Че могат-могат, но не знам защо не го правят много често...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Първоначално написано от Axxxel
![]()
Могат разбира се...дори има момчета които са по-влюбчиви и от момичетата...но някой примерно тея пуберите не се влюбват лесно...те си мислят само за оная работа...
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....
и аз съм на тва мнениеПървоначално написано от piFka_LP
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Opredeleno mom4etata mogat da obi4at istinski.Razbira se ima i takiva,koito ne go pokazvat,a moje bi ima i izklu4enie,koito ne mogat da obi4at tolkova silno,no mislq 4e vseki 4ovek moje da obi4a taka![]()
4estno kazano i spored mene mom4etata zarazlika ot momi4etata obi4at istinski..6toto pofe4eto momi4eta neznaqt kakfo iskat a sa krasifi i furtqt mom4etata na prusta si..a mom4etata sa dosta pritesnitelni f tfa otno6enie...makar 4e ima takifa PLAYBOY koito sa ujasno krasifi i si4ki momi4eta gi obojavat no i te neznaqt kakfo iskat...mnogo gadn0 se polu4ava taka kogato obi4a6 edin PLAYBOY no vinagi ima nadejda.....:P
=D> =D> =D> Типично момиче-защо не се влюбват много често ли?Първоначално написано от kristini4ka
![]()
Влюбват се точно толкова често,колкото и момичетата-веднъж в живота.За сметка на това обаче не се залъгват,или поне повечето,че ОБИЧАТ при положение,че само харесват.Мислиш си,че си обичала някого-искала ли си да прекараш живота си с него?Искала ли си душите ви да се слеят завинаги,кънтяло ли е цялото ти същество от желанието ДА СЕ СЪБЕРЕШ С ДРУГАТА ПОЛОВИНА ОТ СОБСТВЕНАТА ТИ ДУША?ЕТО ТОВА Е ЛЮБОВ,не вашето "видях го два пъти,обичам го,как да тръгнем" БЛА БЛА.Любовта е за цял живот ако е истинска.
^Това бях аз.
Добре, но тогава да не би ти да си обичал че да можеш да кажеш какво е любовта...Първоначално написано от Анонимко
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Мисля, че щом беше толкова обстоятелствен, явно е обичал![]()
Първоначално написано от ^HyPoCRiSy^
Определено обичам момичето,с което съм в момента-ето това е моята любов,с времето разбрах,че тя е единствена в живота ми
![]()
Аууу, чак ме е жал за всички, които си мислят, че тези същества от друга планета имат някакви истински чувства. Не казвам, че нямат, все пак и те живеят, а в живота без любов за къде. Ама ако говорим за ИСТИНСКИ просто ноу уей! Секс и приятна компания, готино момиче за хвалба пред приятелите ДА, ама чувства в никакъв случай. ЖАЛКО ЗА НАС МОМИЧЕТА, АМА ТАКА Е - ЖЕНА ДА СИ В ДНЕШНИЯ СВЯТ...
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
Радвай се,че не си жена във ВЧЕРАШНИЯ СВЯТ,без право на глас,пред печката и с легена в ръка,вечерта се прибира мъжо ти пиян и според кефа си - или правите секс 1,5 минути или те биеЖАЛКО ЗА НАС МОМИЧЕТА, АМА ТАКА Е - ЖЕНА ДА СИ В ДНЕШНИЯ СВЯТ..![]()